Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hafis wrote: ↑25/07/2020 13:49
Sevap bi bio da se Egipat domogne nafte od ovih libijskih hablečina.
Matrijalne štete uzrokovane manjim dotokom Nila biti će ogromne, pa će samim tim morati oteti ogromne količine nafte da bi to nekako kompenzirali, ljutio se brkica ili ne. Ne pita glad imaš li
sevap bi zemljak bio da onaj klimoglavac sisoje zavrsi u prdekani, oteti il docepati si tudjeg nikad nije bilo sevap!
Slazem se ali ja kazem sta ce se mozda desiti na prethodnoj strani. Solidan sam izgleda u predvidzanju. Lockdown-e sam predvidio i sl. Ne hvalim se tim, samo kazem. Pokusavam predvidit sta ce se desavati u buducnosti na osnovu necega od informacija do ideja.
nema se tu sta desiti jer se sisoje tu nista ne pita, kako je vec neko napisao i sisoje i grci davno sa nulom pomnozeni samo nisu skontali!
Ovako mi svejedno, ali čini mi se da je brkica ipak malo ucvikao...barem što se tiče Libije.
Sve se svelo na verbalno prepucavanje i pokazivanje mlohavih ćuna. Nigdje fajta, pa da navijamo
Turski predsjednik Erdogan otvorio je novu zgradu Nacionalne obavještajne agencije (MIT) u Istanbulu. Govoreći na ceremoniji otvaranja, rekao je da je zaustavljanje napredovanja Haftarovih snaga u Libiji bilo moguće samo uz pomoć obavještajnih podataka koje je pružio MIT.
The 51st State wrote: ↑26/07/2020 08:27200 kilometwra od kaira se vijori zastava isisa, nakon "uspjesne" protivteroristike akcije prejake i efikasne egioatske vojake.
Znamo, konstatovali smo stvar. Cionisti preko proksija (ISIL) sa istoka, cionisti preko proksija (GNA) sa zapada, a između Libija i Egipat, a u široj slici sav arapski svijet.
The 51st State wrote: ↑26/07/2020 08:27200 kilometwra od kaira se vijori zastava isisa, nakon "uspjesne" protivteroristike akcije prejake i efikasne egioatske vojake.
Znamo, konstatovali smo stvar. Cionisti preko proksija (ISIL) sa istoka, cionisti preko proksija (GNA) sa zapada, a između Libija i Egipat, a u široj slici sav arapski svijet.
GNA su znaci cionisti.....Okej, moguce je.
Mene zanima sta su LNA? Jedno je sigurno, ako Sisi i takvi kao on budu kontrolisali aprapski svijet u narednom peridu, kao sto su zadnjih 50-100 godina, ne pise im se dobro.....mislim anrodu koji tamo zivi.
GNA su znaci cionisti.....Okej, moguce je
GNA i ISIL su posrednici. Cionisti su Bibi i Jakub-efendijin ublehaš iz Stambola.
GNA su znaci cionisti.....Okej, moguce je
GNA i ISIL su posrednici. Cionisti su Bibi i Jakub-efendijin ublehaš iz Stambola.
LN.
A Sisi i slicni su ko?
Ako iko radi za cioniste, to su Sisi i kompanija.
Znaci lideri Arapskom svijeta koji rade sve kako njihove zemlje nebi napredovale.
Egipat je u zadnjih 100 godina uspio da proizvede.........gace
japin_mutapi wrote: ↑27/07/2020 08:36
Jel to i Sisi upao u anticionisticku osovinu otpora. Sisi, stari otporaš.
Onda suSaudijska Arabija i UAE zajedno sa Egiptom anticionisticki otporasi.
To je ta prica arapskih(zapravo svih „muslimanskih”) diktatora da su Amerika i Izrael krivi za sve. Sta god i kako god je stanje ti okrivi cioniste.
Challenger_ wrote: ↑27/07/2020 02:09
Sisi danas jeste, sutra nije. On je nebitan. Bitni su Egipat, Libija, Arapi. Oni su meta.
Sisi je sinonim arapskog lidera.
Takvi su bili svi u proslom stoljecu. Tako da je Sisi itekako stabilan.
Medjutim narodu je dosta. Narod zeli promjene.
ako je na vlast dosao putem puca i silom i ubistvima, pa taj lik je zreo za haaga, a nikajo lider da se naziva, kakav bolan lider, jesi ti ilad bio u egiptu, jesi ti imao prilike da vidis tu bijedu, e rezultat te bijede su lideri poput sisija i mubaraka, klimoglavci cionisticke tvorevine!
gadafi je za njih bio nobelovac!
Challenger_ wrote: ↑27/07/2020 02:09
Sisi danas jeste, sutra nije. On je nebitan. Bitni su Egipat, Libija, Arapi. Oni su meta.
Sisi je sinonim arapskog lidera.
Takvi su bili svi u proslom stoljecu. Tako da je Sisi itekako stabilan.
Medjutim narodu je dosta. Narod zeli promjene.
ako je na vlast dosao putem puca i silom i ubistvima, pa taj lik je zreo za haaga, a nikajo lider da se naziva, kakav bolan lider, jesi ti ilad bio u egiptu, jesi ti imao prilike da vidis tu bijedu, e rezultat te bijede su lideri poput sisija i mubaraka, klimoglavci cionisticke tvorevine!
gadafi je za njih bio nobelovac!
The 51st State wrote: ↑27/07/2020 11:05
ovo je pouzdan izvor.
Pa, "pouzdan" je al-Dzazira, kao i businessinsider, pa znas sta i kako je bilo.
nije nista bilo, jedna vijest big deal. ovo je lokalac iz sirije, sigurno ima bolje izvore nego ti i ja.
Naravno da je big deal, samo sto je ono preofirno, a ovo nedokazivo. Postavili sliku nekog lika, naveli nekakvo ime i to je to. Ima li barem slika njegovog lesa, bilo sta, sto bi, barem, djelimicno moglo potkrijepiti tvrdnju?
Pa, "pouzdan" je al-Dzazira, kao i businessinsider, pa znas sta i kako je bilo.
nije nista bilo, jedna vijest big deal. ovo je lokalac iz sirije, sigurno ima bolje izvore nego ti i ja.
Naravno da je big deal, samo sto je ono preofirno, a ovo nedokazivo. Postavili sliku nekog lika, naveli nekakvo ime i to je to. Ima li barem slika njegovog lesa, bilo sta, sto bi, barem, djelimicno moglo potkrijepiti tvrdnju?
Al' komentari ispod su mi najjaci
nebitno za ovu inofrmaciju. s obzirom da haftar ima diplomatske odnose sa sirijom, teza o placenicima je legitimna i ne mozes je odbaciti per se.
nebitno za ovu inofrmaciju. s obzirom da haftar ima diplomatske odnose sa sirijom, teza o placenicima je legitimna i ne mozes je odbaciti per se.
Nista ne odbacujem, ali i ne vjerujem dok ne vidim barem jednu konkretnu potvrdu informacije.
Nista ne odbacujem, ali i ne vjerujem dok ne vidim barem jednu konkretnu potvrdu informacije.