Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali Ninja wrote: ↑23/07/2020 22:24
Zna li neko gdje u sarajevu kupiti instant hranu u aluminijskim ili nekim vrecicama u koje direktno sipate vrelu vodu i napravite hranu?
A
Last edited by korporativnapohlepa on 10/11/2022 23:45, edited 1 time in total.
mali Ninja wrote: ↑23/07/2020 22:24
Zna li neko gdje u sarajevu kupiti instant hranu u aluminijskim ili nekim vrecicama u koje direktno sipate vrelu vodu i napravite hranu?
Pozdrav dragi forumasi zanima me gdje u Sarajevu mogu naci one okrugle turske tzv. furune (elektricne)?
Evo dolje ispod slika, ukoliko neko zna voljela bih da mi javi na PP ili ovdje
Unaprijed hvala
Gdje u Sarajevu ima da kupim/narucim personalizirani jastuk/jastusnicu za bebe ? Npr. Zelim da kupim jastucnicu ili jastuk sa djecijim motivima i da mi se izveze ime djeteta, datum rodjenja, kg i cm.
akcija007 wrote: ↑25/07/2020 10:30
Gdje u Sarajevu ima da kupim/narucim personalizirani jastuk/jastusnicu za bebe ? Npr. Zelim da kupim jastucnicu ili jastuk sa djecijim motivima i da mi se izveze ime djeteta, datum rodjenja, kg i cm.
Ima na Marijin dvoru, preko puta Unitica radnja u stanu, neke cure drže. Rade personaliziranu posteljinu za djecu. Mi smo kod njih kupovali, a i nama su tamo kupovali poklone za rođenje djeteta.
Ali da me ubiješ, ne mogu se sjetiti imena radnje (tj. obrta).
akcija007 wrote: ↑25/07/2020 10:30
Babysaurus mozda, didactic, svi su su na fb, pa pošaljite upit.
Koji bi kurs preporucili za engleskog, za nekog od 20+ godina, gdje ima neko osnovno znanje ali ima problem sa konverzacijom. Naravno da se radi u nekim manjim grupama, max 5-6 ljudi.?
Reglan wrote: ↑27/07/2020 20:08
Koji bi kurs preporucili za engleskog, za nekog od 20+ godina, gdje ima neko osnovno znanje ali ima problem sa konverzacijom. Naravno da se radi u nekim manjim grupama, max 5-6 ljudi.?
Skini neku toksicnu multiplayer igricu, propricaces za 10 dana.
Reglan wrote: ↑27/07/2020 20:08
Skini neku toksicnu multiplayer igricu, propricaces za 10 dana.