Zoya wrote: ↑06/09/2011 17:48
Evo je pa opletite
Tuspasim se i ja kasnije.
-Izadjem sa djevojkom i odma mi objasni da je nevina i cijelo noc prica da se dugo zabavljala sa nekim tipom i sa kojim ali da se nikad nista nije desilo i da ne slusam sta se okolo prica.
-Upoznam djevojku koja fantasticno izlgeda kao model izleda ,sve super izadjemo, preko 1,80 visoka , pocne mi pricu kako su joj momci obicno manji od nje ali to joj nije bitno samo je bitna velicina cune i sta voli da radi nakon pola sata kako smo se upoznali. Sutra mi i objasni da je veoma religiozna osoba

Mozda je bio i neki test to ne znam. Volim kad je neko otvoren ali to mi je malo previse.
-Jednom sam i bio opljackam kontao djevojka me vodi kuci sve super odlicno se proveli kad smo dosli njenoj kuci ode djevojka u wc a udju braca izudaraju me i dignu mi sve pare sa kartice (ne kod nas u Aziji)
Djevojke koje ocekuju da ti njih cijelo vrijeme zabavljas su uzasno iskustvo a takvih slucajeva sam imao koliko hoces.
Arogante djevojke ali to je vise vezano za nase zene. kao ono cuj ti da sjedis sa mnom ili ti nisi vrijedan njenog pogleda.(nije date ali nikad mi to nije bilo jasno)