Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
liaar wrote: ↑22/07/2020 17:24
Kako bih mu ja sa merakom privukao auto do vozačevih vrata, izašao bih ja ako treba na suvozačeva i slikao oba auta, da se vidi da sam ja u parking mjestu a da je on pregazio debelo u moje mjesto, pa da debeli slon mora preko suvozačevog ući i plus ako me dohvati, da imam njegove tablice za potrebe zivkanja 122
na kraju krajeva, privukao bi mu se do vrata da ne može do šteke doći i sjedio u autu i palamudio igrica na telefonu
Upravo to sam i uradio neki dan... Dolazim ispred zgrade gdje je uvijek cirkus sa parkingom a tek nedavno su kao iscrtali mjesta, ugl. levat parkirao tako nakaradno da ocigledno niko nije htjeo da parkira pored njega i rizikuje ostecenje. Sreca sa sluzbenim sam bio pa sam namjerno prisao koliko god sam mogao, cak sam i retrovizor zaklopio, izađem fino slikam auta pa bujrum udaraj.
Tako sam i ja papka sa g3, kako je on ukoso uletio na parking ja do njega parkirao da ne moze izaci. Ja u gabaritima svog parkinga. Pred bingom je to bilo. Slikao i jbg kasnije me suhva uhvati kod mene auto ni pola godine staro, kod njega 20 i vise godina. Ne znam ni kako sam obavio kupovinu
Jes i kasko kod mene ali opet valja se zajebavati sa policijom, osiguranjem, naplatiti, popravljati tj biti bez auta.
Pitanje u vezi parkiralista. Kome se javiti u opstini/kantinu da se pregleda stanje parkinga ispred zgrade. Jutros je policija popisala sva auta ispred moje zgrade jer su kao u zabrani zato sto je u istoj ulici obdaniste koje kao treba da ima 15 parkirnih mjesta ispred sebe? A svaka ostala zgrada u ulici moze imati parking jer nema obdanista u blizini. Znalkovi su prije bili postavljeni kako treba jer obdaniste u svojoj duzini ima 5 mjesta i to je okay. Ali nakon rekonstrukcije ulice znak je samo jedan bezveze postavljen i sad obdaniste ima 15 mjesta sto zahvata i prostor ispred moje zgrade. Kome da se obratim?
tyrdh wrote: ↑23/07/2020 12:41
Pitanje u vezi parkiralista. Kome se javiti u opstini/kantinu da se pregleda stanje parkinga ispred zgrade. Jutros je policija popisala sva auta ispred moje zgrade jer su kao u zabrani zato sto je u istoj ulici obdaniste koje kao treba da ima 15 parkirnih mjesta ispred sebe? A svaka ostala zgrada u ulici moze imati parking jer nema obdanista u blizini. Znalkovi su prije bili postavljeni kako treba jer obdaniste u svojoj duzini ima 5 mjesta i to je okay. Ali nakon rekonstrukcije ulice znak je samo jedan bezveze postavljen i sad obdaniste ima 15 mjesta sto zahvata i prostor ispred moje zgrade. Kome da se obratim?
ispod pekare as, parkirao papak neki krs od bmw-a u sred suprotne trake izajedno s jos 2-3 papka naslonili se na auto i jedu, piju, puse, zajebaju se...
eh...sto nisam neko zajeban, da izadjem i posamaram
trebam li napomenuti da su imali prostora slepera parkirati
Pekara AS ..na samo spominjanje iste zgadi mi se zivot
Uvijek je bila papanluk socijalni u hrasnom jos prije kruznog...obicna buhara sa buftljama i klosarijom koja se tu hrani "s nogu"
Dok nisu napravili tu novu zgradu na zemlji od profesora Bimbe, tu se uvijek parkiralo. Pogotovo u zimskom periodu. Sad je "investitor" završio taj znak zabrane. Visokorizicni "parking". Ne znam kako je sad, ali tu kasetofon, ratkape, spojler, maglenke ili nesto tako sto se brzinski skida nije moglo prenociti na autu.