Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lavic wrote: ↑21/07/2020 22:54
Pozz, ako se dobro sjecam neko je stavljao slike limara iz Visokog sto izvlaci udubljenja na vratima bez ostecenja boje, ..... ako neko ima kontakt telefon ili nesto drugo bio bi zahvalan. Ubio mi neko vrata na parkingu
lavic wrote: ↑21/07/2020 22:54
Pozz, ako se dobro sjecam neko je stavljao slike limara iz Visokog sto izvlaci udubljenja na vratima bez ostecenja boje, ..... ako neko ima kontakt telefon ili nesto drugo bio bi zahvalan. Ubio mi neko vrata na parkingu
Bitango, motor mi stalno dizao obrtaje na 1000 u mjestu , pa ih spusti nakon nekpn vremena na normalno. Takodjer nakon malo duze voznje kad se ugasi pa hocu da upalim bas vergla duze. Dijagnoza motor dizanjem obrtaja dopunjava akumulator - otisao regler alternatora, popravljeno vraceno i opet se isto desava. Sad je dijagnoza anlaser za verglanje i dizanje obrtaja jer puno struje povuce akumulator dok vergla kad se pali pa mi digne obrtaje. Da li je to to da pravim ili nes drugo.
Bitango, motor mi stalno dizao obrtaje na 1000 u mjestu , pa ih spusti nakon nekpn vremena na normalno. Takodjer nakon malo duze voznje kad se ugasi pa hocu da upalim bas vergla duze. Dijagnoza motor dizanjem obrtaja dopunjava akumulator - otisao regler alternatora, popravljeno vraceno i opet se isto desava. Sad je dijagnoza anlaser za verglanje i dizanje obrtaja jer puno struje povuce akumulator dok vergla kad se pali pa mi digne obrtaje. Da li je to to da pravim ili nes drugo.
Promjena majstora dr.mag.dijagnosticara prvi korak
Promjena majstora dr.mag.dijagnosticara prvi korak
Moze li mi neko reci koliko otprilike majstori naplate zamjenu instrument table sa zracnim i dotezanje plastika u unutrasnjosti koje su popustile pa malo lupkaju u toku voznje ili ako se ne mogu dotegnuti da se izmedju plastike i lima stavi neki sloj spuzve?
zigson wrote: ↑23/07/2020 15:02
nema taj problem veze s alternatorom ,avijon ti je dao odgovor
Promjenom majstora ces rijesiti pola problema. Drugu polovicu problema bi poceo od motorica ler gasa.
Uh, rekoste promjeniti majstora, sjecam se krajem 90tih u nicaZe "majstor" pretegao saraf na lafeti, i idem ja pored Internacionala na bulevaru 30km/h kad spade lafeta
Pozdrav ljudi, nisam dugo pisao. Ja svog Audija A4 2.0tdi zamijenih za isti model 2.0 benzinac. Kilometraza slicna. Nikad ja vise dizelasa necu kupit, nakon prvog iskustva sa benzincem. Malo veca potrosnja ali puno laksi za odrzavat(osim vodene pumpe i malih servisa, nista nisam radio za godinu dana)
Ono sto me zanima ima li ko od vas iskustva sa All Weather gumama. Ja sebi narucio, 4 Michelinke Cross Climate, u ponedeljak ih montiram. Najvise me zanima kako se ponasaju na snijegu?
Ermin ZM wrote: ↑24/07/2020 17:36
Pozdrav ljudi, nisam dugo pisao. Ja svog Audija A4 2.0tdi zamijenih za isti model 2.0 benzinac. Kilometraza slicna. Nikad ja vise dizelasa necu kupit, nakon prvog iskustva sa benzincem. Malo veca potrosnja ali puno laksi za odrzavat(osim vodene pumpe i malih servisa, nista nisam radio za godinu dana)
Ono sto me zanima ima li ko od vas iskustva sa All Weather gumama. Ja sebi narucio, 4 Michelinke Cross Climate, u ponedeljak ih montiram. Najvise me zanima kako se ponasaju na snijegu?
Obzirom kakve su zime kod nas, vjerujem da ce biti vise nego dobre.
Ermin ZM wrote: ↑24/07/2020 17:36
I mene ovo zanima, pogotovo jer ne vjerujem da cu prelaziti preko 10k km godisnje. Nasao sam Fulda Multicontrol i Goodyear Vector gen 3 u blizini, a vidim da hvale mnogo Cross Climate plus. Mislim da sam njih vidio na ekupi po ok cijeni.