Odličan politički triler prema istinitom događaju. Sve preporuke.
Moderator: _BataZiv_0809

Ma nema brate, samo se smaralo s onim stvarima. Doduse, razliciti "ukusi"
To svakakovideo wrote: ↑21/07/2020 14:10Ma nema brate, samo se smaralo s onim stvarima. Doduse, razliciti "ukusi"![]()
Nemam svega mi nikakav problem s njegovim kilometarskim postom cak mi je i lijepo kako uredi, al' kao što sam znas najveci problem imam s repeticijom jer svaki drugi post je o dokumentarcu ili filmu koji je vec postavio nedavno.Tomahawk11 wrote: ↑21/07/2020 15:05 Nećemo o glavnim i odgovornim...a kad već spominješ, problem je nastao što nekima smeta zašto neko nešto posta na temi o filmu...a to nešto se tiče same teme.
Nebitno...tolerancija nam je svakako strana riječ. Evo dva filma na ovoj stranici koje vrijedi pogledati![]()
Ja isto cijenim što se neko potrudi i sastavi kilometarski post, nekad me i to zaustavi na filmu koji bih inače preletila. Pogotovo ako ga to veseli.

Da nije ovo?shape of despair wrote: ↑24/07/2020 15:55 Jutros gledam najavu na cinestaru cini mi se, al nemogu se sjetiti filma.
Kao neki covjek proganja djevojku, hoce da joj unisti dan, kao da vidi kako je. Nije horror. Moze pomoc
Ako ti je bio dobar recimo Cube bice ti i Escape Room.