Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I cemu taj ponos,zasto je to nesto sto se iznosi i dici se time kada mislis da je musliman ponistio svoju religiju? i ako u ovom slucaju NIJE jer lijeci ce se od toga,a svinja je zabranjena samo za jesti
prvo, čemu tvoje pitanje o jedenju svinjetine
i čemu to da je ok ako je lijek, a inače je zabranjena
i čemu tvoj zaključak da se on diči i ponosi ičim, osim da je sretan da je imao jednog razumnog člana u familiji da upotrijebi svinjsku mast pa je prodisao
titami
da si me pitao prije 3 god znala bih,ovako ne znam..valjda mladja i neozbiljnija,danas ovo pitanje nebi postavila
inace,da izuzetno cesto vidim da se pripadnici nemuslimanskih naroda raduju kada vide da musliman jede svinjetinu,,,zasto to,ne znam? to je kao neka vrsta revansa,podsmjeha...ono "i got you" ta vrsta radovanja
ok mlađa i neozbiljnija ti
muslimani ne jedu svinjetinu, stoga se pripadnici nemuslimanskih naroda ne mogu i nemaju čemu radovati
prvo, čemu tvoje pitanje o jedenju svinjetine
i čemu to da je ok ako je lijek, a inače je zabranjena
i čemu tvoj zaključak da se on diči i ponosi ičim, osim da je sretan da je imao jednog razumnog člana u familiji da upotrijebi svinjsku mast pa je prodisao
titami
da si me pitao prije 3 god znala bih,ovako ne znam..valjda mladja i neozbiljnija,danas ovo pitanje nebi postavila
inace,da izuzetno cesto vidim da se pripadnici nemuslimanskih naroda raduju kada vide da musliman jede svinjetinu,,,zasto to,ne znam? to je kao neka vrsta revansa,podsmjeha...ono "i got you" ta vrsta radovanja
muslimani ne jedu svinjetinu, stoga se pripadnici nemuslimanskih naroda ne mogu i nemaju čemu radovati
exliberal-ex wrote: ↑20/07/2020 01:28
moja komsinica alma isto tako bila ko i ja..i roditelji po antibioticima udarili al nepomaze..eto ti njene rahmetli nane kod moje pokojne babe...jel imas ciste mast za lijeka, sad cu ti napravit...ode nana stavi joj to kad su joj starci bili na poslu posto to oni nisu dali.....sutra ja i alma napolju kasljemo ko tuberani ali disemo...
I cemu taj ponos,zasto je to nesto sto se iznosi i dici se time kada mislis da je musliman ponistio svoju religiju? i ako u ovom slucaju NIJE jer lijeci ce se od toga,a svinja je zabranjena samo za jesti
po cemu sam ja napisao da se ponosim ili da je musliman ponistio svoju religiju.
Pa pobogu ubit ce te ta tvoja zatucanost....meni je bilo drago sto mi je simpatija ozdravila pa smo mogli zajedno da kasljemo a ne da nam simfonije sviraju iz pluca.
tito dragi
ps
da pojasnim ponosim se sto je njena rahmetli nana znala da ce djetetu bolje pomoc svinjska mast nego anatibiotici sa kojom su je kljukali
to neznaci da je njena nana bila manje muslimanka od nekog ko bi pustio da se djete pati a nebi koristio narodni lijek
i da dodam najbolje za pluca je guscija mast ali posto je to tesko bilo naci u sarajevu onda se koristila svinjska....
sadie_forever wrote: ↑20/07/2020 03:07
Jesi li ti licno cula, 'radujuce komentare' -druzeci se s nemuslimanskim komsijama /prijateljima ili je --rekla -kazala---
konektovan wrote: ↑20/07/2020 08:18
Tema za Katanac odavno, Safeta vas navuce k'o carape svaki put.....
Zamisli ti mozga i cime se taj mozak moze baviti i kakve teme otvarati?!
Ma jok katanc treba je citirat i smarat....trolat...u mozak je......svakako je ogranicena pola zajebancije nece skontat
Jednom na moru naručio neku pileću šniclu punjenu sirom a oni je napunili i baconom, sklonim pršut haj sad reko da ne vraćam nazad hranu i zajebavam konobara i imao sam neprijatan šmek u ustima dugo od tog bacona. Tako da ne tučem klempu kao odrezak ili bacon ali u zadnje vrijeme tučem po nekim klempavim salamama, npr salama piomente mi sjeda, pa coppola pršut ili napolitana koja malo ljutne. Nekad ispržim koju kobaju salsiccia ili tako nešto, čisto radi promjene. Dosadi stalno jedno te isto meziti.
Kad cugam rakiju, vino i svašta nešto a da izbjegavam krme mi ne zvuči logično, odreske i slično ne jedem jer me boja mesa jednostavno ne vuče.
Point. wrote: ↑20/07/2020 10:12
Jednom na moru naručio neku pileću šniclu punjenu sirom a oni je napunili i baconom, sklonim pršut haj sad reko da ne vraćam nazad hranu i zajebavam konobara i imao sam neprijatan šmek u ustima dugo od tog bacona. Tako da ne tučem klempu kao odrezak ili bacon ali u zadnje vrijeme tučem po nekim klempavim salamama, npr salama piomente mi sjeda, pa coppola pršut ili napolitana koja malo ljutne. Nekad ispržim koju kobaju salsiccia ili tako nešto, čisto radi promjene. Dosadi stalno jedno te isto meziti.
Kad cugam rakiju, vino i svašta nešto a da izbjegavam krme mi ne zvuči logično, odreske i slično ne jedem jer me boja mesa jednostavno ne vuče.
sadie_forever wrote: ↑20/07/2020 03:07
Jesi li ti licno cula, 'radujuce komentare' -druzeci se s nemuslimanskim komsijama /prijateljima ili je --rekla -kazala---
Zasviraju gusle, otvaraju šampanjce, pucaju iz kalaša
Joj, nikad necu zaboraviti kada sam kao mali trazio da mi mama isprzi jaje sa slaninom, a u goste nam dosla nena i njena komsinica, obje pobozne zene. Zene skocile i odose, kazu, de napravi bona djetetu da jede. Nisam jeo, al' sam fasovao samarcinu.
MIslim ko god da je probao pivo ili bilo kakav alkohol, ili pak pusi.. ili da je uradio bilo sta sto je kontra Islama, pravi veliku gresku ako ne jede svinjetinu. Ne mora to biti ukus, ili sta vec, ali covece znas koliko dobre hrane sebi uskracujete i koliko peglanja, jel ova bombona ima zelatin ili nema ili jel slucajno salama sa svinjetinom ili ne.
OK mi je to bilo prije koliko vec godina, i u pustinji gdje nema frizidera i gdje se to sve brzo pokvari, ali danas.. i ne bih da uvrjedim nekog zato sam i napisao ako pusite, pijete ponekad dnohla vopi ili sta god