Sebija All about
-
dorkcic
#9076 Re: Sebija All about
Naravno, pod imenom i prezimenom, da znaju ko se žali i da mu idući put mogu uskratiti uslugu.
- Cherry-Cherry
#9077 Re: Sebija All about
Da hoće ovakvi njihovi nastupi otvoriti oči njihovim glasačima. Mada čisto sumnjam, nisu oni baš tako inteligentni.
-
allem_77
- JThomas
#9079 Re: Sebija All about
sve je to jedna priča kad je riječ čak i o parama, a druga kad je riječ o zdravlju i kad ti usluga treba sad. i pravda može čekati puno više nego liječenje.
- Vsvp
-
A_A_AKCIJA
#9081 Re: Sebija All about
Valjda se u kući Izetbegovića gledala ova press konferencija.
Ako jesu neka se zamisle odakle onoliki bijes novinara. Bilo je na rubu incidenta. Malo je falilo da ih zubima rastrgaju.
I to novinari, donedavno među lošijim i pasivnijim profesijama u nas. E njih je bahatost Izetbegovića uspjela probuditi i razdrmati.
Neka se zamisle šta običan svijet konta i kako trpi snahinu bahatost veću od Trebevića...
Za sada, sve u Gucci natikačama gaze dobro utabanim stazama Imelde Marcos, Elene Causesku...
Ako jesu neka se zamisle odakle onoliki bijes novinara. Bilo je na rubu incidenta. Malo je falilo da ih zubima rastrgaju.
I to novinari, donedavno među lošijim i pasivnijim profesijama u nas. E njih je bahatost Izetbegovića uspjela probuditi i razdrmati.
Neka se zamisle šta običan svijet konta i kako trpi snahinu bahatost veću od Trebevića...
Za sada, sve u Gucci natikačama gaze dobro utabanim stazama Imelde Marcos, Elene Causesku...
-
belfy
#9082 Re: Sebija All about
bolje da se prvo zapitaju zasto bi otac pistoljem trazio lijecenje djeteta... nije ga na to nagonila esencijalna lista lijekova jebemu, nego zivot djeteta...
-
high_volume
#9084 Re: Sebija All about
Ko je Amer?
- moon_walker_90
- Logovan
#9086 Re: Sebija All about
Opet u Ferhadiji problem sa zoharima, zelene su boje, tesko ih je ukloniti. 
- dembele
#9087 Re: Sebija All about
Je li i ovo na slici i Zahiraga-mali od palube?
-
stranacc
- Dozer
#9089 Re: Sebija All about
I, sta kaze desna ruka sinoc... Dijete nema TBC jetre, nego je ustanovljena "latentna TBC jetre"...
Pa hebem ti od - do, uz neopisive zelje da ti najmilije zadesi ta "latentna" dijagnoza. Poznajem Denisa (oca malene), i tesko mi ga je zamisliti u situaciji da poteze pistolj, iako gasni, na doktora. Ili bilo koga. NIje taj tip covjeka uopste, i kad je to uradio onda znaci da su ga doveli do samog kraja i da nije postojao vise drugi nacin.
I opet kazem - nadam se da se necu zadesiti u situaciji da me dovedu do te tacke, bilo radi mene licno, bilo radi nekoga mog, djece pogotovo... Za razliku od Denisa ja nemam gasni pistolj, a i nije da mi je uopste problem i upotrijebiti ga.
Nazalost, ali, izgleda dok se gore ne desi zaista pravi haos, u kojem ce neko izresetati neko odjeljenje redom, nikakvih promjena nece biti... Nadam se samo da ce se tom prilikom i "heroina" zadesiti ispred te cijevi...
Pa hebem ti od - do, uz neopisive zelje da ti najmilije zadesi ta "latentna" dijagnoza. Poznajem Denisa (oca malene), i tesko mi ga je zamisliti u situaciji da poteze pistolj, iako gasni, na doktora. Ili bilo koga. NIje taj tip covjeka uopste, i kad je to uradio onda znaci da su ga doveli do samog kraja i da nije postojao vise drugi nacin.
I opet kazem - nadam se da se necu zadesiti u situaciji da me dovedu do te tacke, bilo radi mene licno, bilo radi nekoga mog, djece pogotovo... Za razliku od Denisa ja nemam gasni pistolj, a i nije da mi je uopste problem i upotrijebiti ga.
Nazalost, ali, izgleda dok se gore ne desi zaista pravi haos, u kojem ce neko izresetati neko odjeljenje redom, nikakvih promjena nece biti... Nadam se samo da ce se tom prilikom i "heroina" zadesiti ispred te cijevi...
- Logovan
#9090 Re: Sebija All about
Pa vidiš to je dobro, tako bih i ja isto vodio forum da se pitam, samo što bih ja forsirao ljude da pišu loše o zelenim.
-
stranacc
#9091 Re: Sebija All about
- Sir Charles
#9092 Re: Sebija All about
Meni je toliko žalosno da neko, ko je univerzitetski profesor, vrhunski stručnjak u svom poslu, neko ko je prošao tolike škole i edukacije, najobičniji žohar i dupelizac. Kada se neko ovako školovan ponaša i ponižava, šta onda očekivati od “prosječnog” glasača!?
- Logovan
#9093 Re: Sebija All about
Ne citiraj me zeleni rušioče države.
- moon_walker_90
#9094 Re: Sebija All about
Koliko ljudi od vas ima koristi, i nemate neku vecinu. Ni vasi vam nisu lojalni. Samo izlaznost povecati na 60-65% i onda se vec nesto moze raditi. Nmg da vjerujem da vi smatrate da vi imate neku vecinu ccc pa od 100 ljudi vi ste dobili 17 u vrh glave. Samo sto 50 ljudi nije izaslo nikako pa izgleda da imate 34. I opet vam fali za vecinu pa trazite df,sbb,boss,bps,zabih itd itd
-
stranacc
-
stranacc
#9096 Re: Sebija All about
Dok je ovih drugih 66moon_walker_90 wrote: ↑19/07/2020 23:25 Koliko ljudi od vas ima koristi, i nemate neku vecinu. Ni vasi vam nisu lojalni. Samo izlaznost povecati na 60-65% i onda se vec nesto moze raditi. Nmg da vjerujem da vi smatrate da vi imate neku vecinu ccc pa od 100 ljudi vi ste dobili 17 u vrh glave. Samo sto 50 ljudi nije izaslo nikako pa izgleda da imate 34. I opet vam fali za vecinu pa trazite df,sbb,boss,bps,zabih itd itd
Al samo nisu glasali
- dajdza-ze
#9097 Re: Sebija All about
- klixoris
#9098 Re: Sebija All about
Od poznanika otac, stariji covjek, pozitivan na koronu, smjesten u Podhrastove malo prije nego su dopremili onu seosku varalicu Novalica. Kaze da su za potrebe lijecenja seoske varalice ispraznili prakticno cijeli sprat, vozali pacijente okolo, a sve kako bi se gospodin lijecio u miru i imao direktan pristup WC-u koji su samo za njega i rezervisali. A pojedinim, obicnim pacijentima koji nisu u stanju da samostalno odu u WC odbijaju tutu da donesu..
I onda se cude sto im ljudi sa pistoljima masu ? Meni stvarno nije jasno kako neko od tih ljudi koje su gore ojadili vec nije ubio nekoga... Puno tuznih sudbina i slucajeva ima, dosta ljudi sa PTSP-om, ali i drugih koji su od svog ovog sranja pukli ili lagano pucaju... Ova zena se osim sa zivotima pacijenata igra i sa zivotima uposlenika KCUS, jer pitanje je vremena kada ce nekome fakat doci "zuta minuta"...
I onda se cude sto im ljudi sa pistoljima masu ? Meni stvarno nije jasno kako neko od tih ljudi koje su gore ojadili vec nije ubio nekoga... Puno tuznih sudbina i slucajeva ima, dosta ljudi sa PTSP-om, ali i drugih koji su od svog ovog sranja pukli ili lagano pucaju... Ova zena se osim sa zivotima pacijenata igra i sa zivotima uposlenika KCUS, jer pitanje je vremena kada ce nekome fakat doci "zuta minuta"...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9099 Re: Sebija All about
OZBILJNA SITUACIJA
|
Sebija Izetbegović: Izolatorij na Podhrastovima uskoro će biti popunjen, Opća bolnica se mora uključiti
piČka ti materina firaunska, pa rece da jos u februaru da ste spremni na koronu ... dze su malino ventilatori en desnica kod senada veli da su prva liga i za te pare 10 mil smo super prosli... dzaba... mrssshhhh zelena bando...
-
TheGodfather001
#9100 Re: Sebija All about
Vidi se da žena manipuliše ljudima, profesionalno deformisana, a Senad je ušao u duel nepripremljen potpuno. I odgovori li na pitanje Suljićka zašto je dijete žrtvovano zbog postupka njenog roditelja i zašto niko nije želio da liječi osiguranika ZZO KS?
Seka poslala kompetentu manipulatoricu, za razliku od slanja onog međeda zahiragića.
Seka poslala kompetentu manipulatoricu, za razliku od slanja onog međeda zahiragića.