Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The 51st State wrote: ↑19/07/2020 14:41
Suma sumarum mudrog preodrog basara je ov, pola zemlje trajno van njegovog domasaja, trecina prijerwtnog stanovnistva pod njegovom sapom u stanju latentne pobune, sruseni i opustjeli gradovi, posijana sektaska mrznja za vijeke vjekova, pola zemlje pod stranom protekcijom, sankcionsani rezim cije stanovnistvo ne moze samostalno da se prehrani. Zaista ce biti upisan svijetlim slovima u sirijsku istoriju.
Suma sumarum, ubleha za ublehom iz poznate kuhinje.
The 51st State wrote: ↑19/07/2020 15:04
Ako imas hrabrosti imorala sam potrazi i uvjeri se. Anije ti palo na pamet da nisu imali druge zastave?
Sta ti znas sta je hrabrost a pogotovo moral?
Ti bi Boga prodao za saku eura, kao i lihvari oni tamo Izraelski.
Lagati i izvlaciti iz konteksta nije moralno, a to radis.
Nemoj matere ti ovdje vaziti ti nama o moralu. To ko da kurva pocne da prica o moralu i vrijednostima istih
The 51st State wrote: ↑19/07/2020 15:04
Ako imas hrabrosti imorala sam potrazi i uvjeri se. Anije ti palo na pamet da nisu imali druge zastave?
Sta ti znas sta je hrabrost a pogotovo moral?
Ti bi Boga prodao za saku eura, kao i lihvari oni tamo Izraelski.
Lagati i izvlaciti iz konteksta nije moralno, a to radis.
Nemoj matere ti ovdje vaziti ti nama o moralu. To ko da kurva pocne da prica o moralu i vrijednostima istih
Jos jedan virtualni sveznadar ko je i sta iza druge strane ekrana koji sebi uzima prerogative predvidjanja, to je sirk koliko znam?
Nema konteksta koji bi opravdao izreceno, kapis? Sumnjam da da posto ti je basar uzro, a moze biti i vrhovno bice kao onom zlocincu sto je zakopavao zivog covjeka govoreci mu krajnje blasfemicne rijeci.
Naravno da cu vam vaziti, ne podrzavam ja notornog zlocinca i rustielja sirije nego vi. Na tvoj se nivo necu spustati pa odgovarati licnim uvredama.
Last edited by The 51st State on 19/07/2020 15:34, edited 1 time in total.
Da ponovim, pola zemlje pola miliona vpmrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada.
The 51st State wrote: ↑19/07/2020 15:42
Da ponovim, pola zemlje pola miliona vpmrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada.
Tako si ponavljao i ovaj snimak sa "pokojim ubacenim elementom".
Ovo su sve lako provjerljve i dostupne informacije, taj jeftin spin moze samo tebi koristit da zanemarujes ono sto sam naveo.
Ovo su sve lako provjerljve i dostupne informacije, taj jeftin spin moze samo tebi koristit da zanemarujes ono sto sam naveo.
Ja sam se samo pozvao na isti onaj argument koji si ti, birvaktile, koristio. Ti si prvi postavio gornji snimak, kao "nepobitni dokaz ustanka naroda protiv Asada".
Tako da, shodno tome, vjerujem u sve ostalo sto pises i postavljas.
Ja sam se samo pozvao na isti onaj argument koji si ti, birvaktile, koristio. Ti si prvi postavio gornji snimak, kao "nepobitni dokaz ustanka naroda protiv Asada".
Tako da, shodno tome, vjerujem u sve ostalo sto pises
Ne moras vjerovati meni, istrazi ako te interesuje. Sve je dostupno na internetu, no treba zeliti, ato sumnjam da hoces.
Vole diktatori ovakve lazirane scene da se predwtave kao omiljeni.
Vrijedi ponoviti mozda i do basara dodje kad mu posaljete pismo adoracije, prilozite i ovaj skroman prilog.
Da ponovim, pola zemlje pola miliona vpmrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada
The 51st State wrote: ↑19/07/2020 16:18
Vole diktatori ovakve lazirane scene da se predwtave kao omiljeni.
Vrijedi ponoviti mozda i do basara dodje kad mu posaljete pismo adoracije, prilozite i ovaj skroman prilog.
Da ponovim, pola zemlje pola miliona vpmrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada
Da, AP lazira za Asada
Pa i Al Lazira, nehoticno, sto si i sam prvi postavio
Pusti se suplje, nego prilozi ove moje crtice kad budes pisao na temu zasto volim predsjednika asada. Evo ih ispod.
Da ponovim, pola zemlje pola miliona mrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada