Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entropio wrote: ↑19/07/2020 14:45
Kakva ljubomora. Bosnjo ce ti sve oprostiti, samo ne uspjeh. A uspjeh je biti sad u lijepoj nasoj i hladiti cojones u najljepsem moru na svijetu. Vi se tjesite sa Neumom i Turskom i Albanijom.
Uslikao bih vam more, ali nesto ne mogu da ustanem, boli me kara.
ma lazes sa pricom o ulasku u HR, to je problem
uvredljivo je gradjanima BiH reci da su Bosnje
jedno propusteno ljeto bez HR obale nije Smak Svijeta , pretjerujes
Laertes wrote: ↑18/07/2020 22:56
Ima li neki email, osim onog obrasca na entercroatia, da se može iz prve ruke provjeriti za validnost dokumenta na osnovu kojeg bih ušao u Hrvatsku? Pozivno pismo je, nije turizam, ali nije baš ni biznis. Volio bih provjeriti, da pljunem tauzenku za testove.
Kakva ljubomora. Bosnjo ce ti sve oprostiti, samo ne uspjeh. A uspjeh je biti sad u lijepoj nasoj i hladiti cojones u najljepsem moru na svijetu. Vi se tjesite sa Neumom i Turskom i Albanijom.
sta fali Neumu, Alanji u TR , CG ili Albaniji
Bilo bi bolje da si trud koji si ulozila da postanes ekspertica za seks ulozila u bonton i kulturu. To lazes govori ukucanima.
Ja mogu zvati gradjane BiH kako hocu, jer sam i ja gradjanin BiH i bosnjo i bosanac. To je nas lokalni sleng i kolokvijalizam koji neko sa strane ne razumije.
Jedno propusteno ljeto bez hrvatske borovine i hrvatskih maslina i hrvatskog mora je smak svijeta za mene. Zato to nisam mogao prihvatiti i fino sam dosao.
Tim svim mjestima sto si nabrojala fali puno toga da bi to zahtjevalo siru elaboraciju u koju sad ne zelim da se upustam, jer odoh se malo ohladiti u hrvatskom moru pa onda pastete i paradajza lagano.
sta fali Neumu, Alanji u TR , CG ili Albaniji
Bilo bi bolje da si trud koji si ulozila da postanes ekspertica za seks ulozila u bonton i kulturu. To lazes govori ukucanima.
Ja mogu zvati gradjane BiH kako hocu, jer sam i ja gradjanin BiH i bosnjo i bosanac. To je nas lokalni sleng i kolokvijalizam koji neko sa strane ne razumije.
Jedno propusteno ljeto bez hrvatske borovine i hrvatskih maslina i hrvatskog mora je smak svijeta za mene. Zato to nisam mogao prihvatiti i fino sam dosao.
Tim svim mjestima sto si nabrojala fali puno toga da bi to zahtjevalo siru elaboraciju u koju sad ne zelim da se upustam, jer odoh se malo ohladiti u hrvatskom moru pa onda pastete i paradajza lagano.
Bosnjo je iskljucivo PEZORATIVAN termin/izra, ako nisi znao
Pa dobro, mozda sam zaboravio reci da imam nekretninu na moru, da imam plovilo u HR, da mi zena ima EU pasos i da sam usao na osnovu nje, ali to nije toliko bitno.
Entropio wrote: ↑19/07/2020 15:16
Pa dobro, mozda sam zaboravio reci da imam nekretninu na moru, da imam plovilo u HR, da mi zena ima EU pasos i da sam usao na osnovu nje, ali to nije toliko bitno.
Entropio wrote: ↑19/07/2020 15:16
Kadve sada ima veze suprugin EU pasos?
Znaci ima i ta finta?
Jesu li ti trazili vjencani list?
Mozes li uci ako si derpash i imas EU partnera a niste vjencani?