Al' neki trom cliffhanger je bio ne znam ni kako objasniti nekako na silu ono tacno ne znaš kakvu bi pricu mogli sklepati u tom univerzumu..dale cooper wrote: ↑18/07/2020 22:03Nije kurac, kako nije?90minut wrote: ↑18/07/2020 21:41 Onako na prvu OA su i završili nije rasjecena u pola price da kazes da je totalna katastrofa.
Naravno mogli su još sezonu ili dvije hladno odraditi.
Druga je Daredevil koja je otkazana i da mi se sviđala dosta i nju su završili realno iako se oficijalno vodi kao otkazana Disney i to.
Punisher je šteta što je otkazan.
A jedina za koju mi je iskreno krivo što je otkazana u zadnjih bruku godina je Counterpart koliko je ona meni legla to nije realno.
Al' je dobar netflix u zadnje vrijeme ispoštovao je za mnogo serija pocevsi od Darka do Ozarka kojeg ce završiti.
Ima li nesto od njih da je otkazano da je kvalitetno ne mogu da skontam nikako..?Završili su na jebenom cliffhangeru, u još jednom univerzumu gdje su glavni protagonist i antagonist
vjenčani i gdje se zovu kao u stvarnom životu. I nakon takvog završetka...samo otkazeš seriju.Fuck you Netflix.
![]()
Nemaju klase da prepoznaju da treba nekada dati šansu i nečemu što je možda niche i nema ogromnu gledanost, ali ima vjernu publiku i
odlične kritike i donosi prestiž.
To je razlika između Netflixa i recimo HBO-a.
Zato i kazem da se u potpunosti završila prica u onom pa i nije ono tolika katastrofa što se konkretno price tice imala je završnicu kakvu takvu..
Da vidiš u counterpart završnice to je tuga na kraju nije ni netflix pokupio.