Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:Ma klepio ga garant mobilni radar na M17, tu se inače vozilo 80-90, sad spustili ograničenje na 60 radi isključenja za naselje i vazda su tu, kad se prodje isključenje za A1 i produži malo prema Lašvi
Da klepio me mobilni radar, tzv. tronožac. Dole ispod Nemile. Između Nemile i Begovog hana na onom pravcu gdje je bilo 80 ograničenje a sada 60. prvac uveliko i isprekidana linija.
Što je još smješnije meni na adresu nije ništa došlo. I istekla mi vozačka neki dan i da zamjenim i kad kaže teta u MUPu kazna 400 KM. A često sam na tom potezu oko Zenice i znam svaki radar stacionarni napamet. Ovo mi je prva kazna od kamere i to 400 KM. A nije došlo ništa...
morala ti je doci koverta,jedino da si u medjuvremenu mijenjao adresu
Klepio me lola od alipasine dzamije higijenskog zavoda prema m. Dvoru. Radar pistolj onaj.. Ja nisam vozio vise od 65km/h
Kaze 50 ogranicenje ja vozio 73km/h .
Iz krajnje desne me zaustavio a ja sam bio u kranjoj lijevoj?! Jel propisno da me tako zaustavi .. Iz skroz kranje trake gsje je bio zastekan a ja skroz u krajnjoj lijevoj?!?!?!
Ima pravo da te tako zaustavi, a ograničenje u naselju je 50 km/h osim ako znakom nije drugačije određeno! Mislim da ograničenje od 60 km/h kreće tek od Zmaja od Bosne (negdje oko američke ambasade ako se ne varam).
Po novim izmjenama i dopunama je 50 ako nrma znaka i naseljeno je... Od 10-20 km/h preko ide 50 kazna .. Preko 20km/h ide 100 i mjesec hladjenje..u mom slucaju 3km/h ..
Eto oprez znaci kod skate parka iza odmah desno budu a raja konta da je 60 tu al je 50 ..
Romeo 80 wrote:Ima pravo da te tako zaustavi, a ograničenje u naselju je 50 km/h osim ako znakom nije drugačije određeno! Mislim da ograničenje od 60 km/h kreće tek od Zmaja od Bosne (negdje oko američke ambasade ako se ne varam).
Po novim izmjenama i dopunama je 50 ako nrma znaka i naseljeno je... Od 10-20 km/h preko ide 50 kazna .. Preko 20km/h ide 100 i mjesec hladjenje..u mom slucaju 3km/h ..
Eto oprez znaci kod skate parka iza odmah desno budu a raja konta da je 60 tu al je 50 ..
je li gatanje da li je naseljeno ili ne ukljuceno u to , nabiejm ih na q , smrde ni slucajno znak 50 da stave
Zlaja9 wrote: ↑17/07/2020 16:54
Zna li neko od raje koja cesto putuje potezom Zenica Doboj, na koliko slika onaj stacionarni radar u Šijama, malo prije Doboja?
Zna li neko od raje koja cesto putuje potezom Zenica Doboj, na koliko slika onaj stacionarni radar u Šijama, malo prije Doboja?