Neko im je posudio šećere
Moderators: _BataZiv_0809, anex

To je vjerovatno do njegovog motora bilo.. Ako igdje gorivo valja onda je na Petrolu.. Može biti i gorivo u pitanju, ali vrlo male šanse su za to ako je sipao na Petrolu.Haris033 wrote: ↑07/07/2020 19:57 Kakva su Vaša iskustva sa kvalitetom goriva na pumpama u Sa?
Zadnjih godinu dana u P308 gp2016 sipam isključivo u Petrol pumpama QMax dizel i za sada nemam problema. Međutim, brat mi konstantno priča da će mi to gorivo prisjesti, obzirom da je imao neku havariju na motoru u Seat Leonu. Koja pumpa je najbolja u KS?
Takođe, auto mi je u 4-toj godini starosti, gorivo točio isključivo kod njih od prvog dana kad sam ga izvezao iz salonadrug_profi wrote: ↑07/07/2020 21:52BSP po meni. Ok gorivo, veliki promet, najnize cijene. Vec dugo.Haris033 wrote: ↑07/07/2020 19:57 Kakva su Vaša iskustva sa kvalitetom goriva na pumpama u Sa?
Zadnjih godinu dana u P308 gp2016 sipam isključivo u Petrol pumpama QMax dizel i za sada nemam problema. Međutim, brat mi konstantno priča da će mi to gorivo prisjesti, obzirom da je imao neku havariju na motoru u Seat Leonu. Koja pumpa je najbolja u KS?
Da nesto ne valja vec bi se pokazalo.
automobil star 14 godina, kupljen nov, sipam gdje stignem, redovno odrzavam, nikada nikakvih problema nisam imao...ismar92 wrote: ↑16/07/2020 23:12To je vjerovatno do njegovog motora bilo.. Ako igdje gorivo valja onda je na Petrolu.. Može biti i gorivo u pitanju, ali vrlo male šanse su za to ako je sipao na Petrolu.Haris033 wrote: ↑07/07/2020 19:57 Kakva su Vaša iskustva sa kvalitetom goriva na pumpama u Sa?
Dok drugi sipaju ložu....sve je to u pet deka.ismar92 wrote: ↑16/07/2020 23:12To je vjerovatno do njegovog motora bilo.. Ako igdje gorivo valja onda je na Petrolu.. Može biti i gorivo u pitanju, ali vrlo male šanse su za to ako je sipao na Petrolu.Haris033 wrote: ↑07/07/2020 19:57 Kakva su Vaša iskustva sa kvalitetom goriva na pumpama u Sa?
Sve znam, ali pravovjernost vlastitog odabira i trubljenje na sva zvona o tome me jako nervira... Doduse, mozda su bili na proputovanju za Rumuniju... Ipak je to EU...
Ja sam čuo da je MOL prestao prodavati našima u Mađarskoj kad je kupio INA-u. E da li je to tačno i kako su to regulisali, pojma nemam.
Na Romaniji svaki dan Bajram
I na Stupu isto.
Dzontra_Volta wrote: ↑24/07/2020 12:27Gdje na Stupu ima D5 za 1,66 KM?
To znam (tj. kaže aplikacija FMT).Control panel wrote: ↑24/07/2020 12:30
Nije stup. Proming u dz. bijedica 1,66.