Kikibombona wrote: ↑16/07/2020 17:31
high_volume wrote: ↑16/07/2020 17:25
I sam znam šta mi je i kako, gdje me boli. Treba mi ljekar da me izliječi...
Stvarno mi je dosta više raznoraznih analiza, konstatacija, dijagnoza... nek' neko već jednom počne s konkretnim djelovanjem.
Upravo je o tome Damir pisao.
GraCka raja nece da glasa, niko im ne valja.
SDA ima vjernu armiju uhljeba koja u tackama vozi nepokretne nane da glasaju.
...
Rezultat svega je da isti vladaju 30 godina i da ljudi poput Damira nemaju podrsku vecine.
Evo ja sam sa Damirom na istoj strani politickog spektra, ali budimo realni, sta to Damir zna i radi bolje od bilo kojeg politicara u BiH ? Interesuju ga dvije teme, bez ikakvih prijedloga, koji su barem blizu sistemskog rjesavanja, sta meni i drugim gradjanima znace njegovi performansi. Elitizam koji Damir gaji je pogresan, gajis ga i ti, razumijem potrebu da se ne bude seljak, ali samo ljudi koji objasne tim ljudima, kojih se ti i Damir gadite, sta ce konkretno uraditi i kako ce unaprijediti njihove zivote, samo takvi mogu donijeti promjenu, takvih nema.
Kada smo vec na temi ESP-o, ne podrzavam uopste supljiranje o zelenim politikama, mislim da smo mi daleko od tih tema, te se teme rjesavaju na globalnoj razini, ponavljam, sve sto Damir kaze podrzavam, ali nije on taj, tanko je to, zajebava se lik, politikom se ne bavi, to nista dobro ne donosi u dugom roku.