Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitanje za moderaciju, ako se trening kamp u Butmiru može nazvati poljoprivrednim dobrom, da li to onda znači da ja umjesto termina stadion Grbavica mogu koristiti izraz "na nekadašnjoj stočnoj pijaci"?
Unaprijed hvala na odgovoru.
Plunkett wrote: ↑15/07/2020 18:34
Pitanje za moderaciju, ako se trening kamp u Butmiru može nazvati poljoprivrednim dobrom, da li to onda znači da ja umjesto termina stadion Grbavica mogu koristiti izraz "na nekadašnjoj stočnoj pijaci"?
Može i pašnjak, istovar za stoku i đubre...pošto je gotovo 100% sigurno da su nekada krave i/ili ovce tu pasle...ali ipak mislim da ne treba slijediti tu mitomanijsku logiku!
Last edited by Maharadza on 15/07/2020 18:38, edited 1 time in total.
Plunkett wrote: ↑15/07/2020 18:34
Ma nemoj ba što mora vazda u tom smjeru. Iskuliraš kulturno šta se imaš spuštati na taj papanski nivo....
plain vanilla wrote: ↑15/07/2020 18:38
Aman jeste ko djeca. De ba gledajte utakNicu
Ja sam mislio naivno da prijateljske služe da se i neka nova formacija proba, stil igre promijeni, proba nešto novo...
Medjutim, Sloboda ne odustaje od prepoznatljivog stila čak i na pripremama
plain vanilla wrote: ↑15/07/2020 18:38
Aman jeste ko djeca. De ba gledajte utakNicu
Ja sam mislio naivno da prijateljske služe da se i neka nova formacija proba, stil igre promijeni, proba nešto novo...
Medjutim, Sloboda ne odustaje od prepoznatljivog stila čak i na pripremama
Pa sto vi ne probate. Nasrnuli na nas, morali se autobusom braniti