Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovi TCL 660 nisu ništa lošiji po specifikacijama od RU7000 serije ili onih Bower Phillips modela 73xx ili Sony Xh8000 modela, sve je to prosjek i sve ima slični peak brightness oko 300.
Jedino qled q65 i Xf900 imaju drastično veći peak brightness.
Ne kontam što se ovdje TCL stalno poredi sa Teslama, Vox, Vivax, ok nisu US modeli TCL ali su prosjek kao i ovi gore.
Da li neko ima Toshibu 65u2963. Primamljiva mi je cijena od 999 KM i duzina garancije. Zanimljivi su mi TLC 55EP660 (769KM) i Panasonic 58gx700e (1000). Svi su sa 5 godina garancije. To mi je uslov jer opekao sam se sa samsung 50ju6872 nakon 3 godine otišla led pozadinsko osvjetljenje, a garancija trajala 2godine. Da li neko ima neki od ovih uređaja da mi pomogne pri izboru.
Nije nam isti model TV-a, vjerovatno je zato razlika u verziji software-a.
Dobio sam i ja update za svoj Sony XF9005 i to mislim pretprošle sedmice i uredno sam ga odradio.
jesi li zadovoljan tim tv om?
Šta bi bili plusevi po tebi, a šta minusi imaš u ovoj recenziji. Uzmi u obzir da je rađena prije dvije godine i neke stvari u njemu nisu posljednja riječ tehnike, ali nije ni loš.
Danas uradih update software-a za daljinski Ne primjećujem posebnu razliku u funkcionalnosti, vjerojatno je u pitanju samo neki redovan update, ali moram priznati da je sa redizajnom daljinskog Sony napravio pun pogodak: metalna površina, poklopac pozadi od "hrapave" plastike - odličan grip i tipke sa jako dobrim odzivom.
Možda daljinski nije prvo na šta se obraća pažnja kod gledanja TV-a, ali ovaj dizajn konačno ostavlja utisak premium kvalitete izrade koja je u skladu sa samim TV-om.
Vidim da ga hvalite, neko je i link na bug recenziju stavio...samo me interesovalo jel' vrijedi tih $$$ i danas nista drugo.
Hvala u svakom sl
pa dobro, frisko smo pisali. Nismo prije po godine pa dane vazi isto. I ja imam taj tv, ekstra mi je. Ima bloominga u situscijama kad je nesto bijelo na crnoj podlozi...ako ti to bas smeta, onda trazi nesto dr
meni ne smeta... te scene su na 1% vremena gledanja. Ostalih 99% je savrsenstvo slike i boja
drug_profi wrote: ↑15/07/2020 14:49
Pa imas dvije radnje u kojima je cijena modela oko 1800 i jednu u kojoj je 2300.
Najlogicniji zakljucak je da jedna dere levate.
u haman svim radnjama koje su provjerene je skuplji. A kad zatreba garancija, onda vidimo ko dere levate.
Nije mozda 2500 hiljade svugdje... ali da se nadje bar negdje u ovlastenoj za 2100 to bi bilo najbolje