Sekta, u međuvremenu,

To je već postalo pravilo da se desi neka nezgoda, kad DPS organizuje ulična slavlja deleći bonove za gorivo "slavljenicima".

Haha, BH privreda ce Fadilovu milijardu maraka vidjeti onda kada i vama Vucic izgradi metro. Znaci nikad.Duka Dizel II wrote: ↑14/07/2020 10:14
Paketi pomoći privredi u CG, koje pominješ, su skromni. Ukupno oko 90 miliona eura.
To je oko 1,8 posto BDP-a.
Pa Novalić je za federaciju BiH spremio 500 miliona eura pomoći.
Kome njima? Šta Vučić ima graditi metro po manjem entitetu?
Ne znam stvarno koliko je Fadil sproveo u praksi obećani paket pomoći privredi.jazzer wrote: ↑14/07/2020 13:15Haha, BH privreda ce Fadilovu milijardu maraka vidjeti onda kada i vama Vucic izgradi metro. Znaci nikad.Duka Dizel II wrote: ↑14/07/2020 10:14
Paketi pomoći privredi u CG, koje pominješ, su skromni. Ukupno oko 90 miliona eura.
To je oko 1,8 posto BDP-a.
Pa Novalić je za federaciju BiH spremio 500 miliona eura pomoći.
E jest ti argument..![]()
Nemoj da te zavara ekavica, svi su oni iz manjeg entiteta. Još nisam upoznao Srbina iz Srbije kojeg zanima Fadil i dešavanja u Federaciji, pa čak i u RS, mali broj je i čuo za njega.jazzer wrote: ↑14/07/2020 13:26 @ RunnerX
Ma ne znam odakle je ovaj Dizelas, kontao sam da je iz Srbije jer je ocito bolje zna sta se desava
u ''svesrpskim'' zemljama nego u BiH.
On ismijava tih 90 mio pomoci privredi CG a argument mu je neka imaginarna milijarda koju je Fadil obecao nasoj privredi, a ja kazem da ce
Crnogorci i dobiti tih 90 mio a da je Fadilova milijarda pomoci BH privredi realna koliko i metro koji ce srbima napraviti Vucic.
Nema šta meni ti brojevi da zvuče ovako ili onako.RunnerX wrote: ↑14/07/2020 13:19Kome njima? Šta Vučić ima graditi metro po manjem entitetu?
Njima je 90 miliona eura malo, jer su navikli da im pričaju o stotinama miliona i milijardama koje građani nikad očima nisu vidjeli. Dok je Crna Gora svaki cent od tih 90 miliona eura podijelila narodu.
Jednostavno kad ti svaki dan ispiraju mozak najboljim ekonomijama u Evropi i kosmosu, onda ti ovi realni brojevi zvuče kao kikiriki.

Bogami jje Vučić podelio sav novac koji je obećao.
Duka Dizel II wrote: ↑14/07/2020 13:58Ja recimo nisam imao pojma zašto mi je leglo na račun nekih 400 eura, dok se nisam setio da sam registrovao gazdinstvo krajem prošle godine na jednu malu parcelu, gde burazer misli saditi lešnike
E ja ti ozbiljno velim.RunnerX wrote: ↑14/07/2020 14:00Duka Dizel II wrote: ↑14/07/2020 13:58Ja recimo nisam imao pojma zašto mi je leglo na račun nekih 400 eura, dok se nisam setio da sam registrovao gazdinstvo krajem prošle godine na jednu malu parcelu, gde burazer misli saditi lešnike![]()
![]()
I onda podigne akcize na kafu, alkoholna pica, cigarete, benzin, naftu i slDuka Dizel II wrote: ↑14/07/2020 13:58Bogami jje Vučić podelio sav novac koji je obećao.
Svi zaposleni u privatnom sektoru dobili su tri meseca minimalac od 250 eura, bez obzira jesu li radili tokom ta tri meseca i jel im delatnost bila ugrožena. Apsolutno svi.
Svako registrovano poljoprivredno gazdinstvo je dobilo pomoć bez da su je i tražili. Ja recimo nisam imao pojma zašto mi je leglo na račun nekih 400 eura, dok se nisam setio da sam registrovao gazdinstvo krajem prošle godine na jednu malu parcelu, gde burazer misli saditi lešnike
Takodje, banke pomažu biznis kreditima kroz garancijske šeme.
To što je podeljeno i svim punoletnim gradjanima po 100 evra...je više onako populistički i zaista nema nekog smisla.
U CG Milo nije bio ni približno toliko velikodušan.
50 evra pomoći dobili su samo nezaposleni koji su bili prijavljeni na birou do marta ove godine.
Subvencije za zaposlene u privatnom sektoru uslovljene su svim i svačim. Te da li je delatnost ugrožena i koliko, te da li si redovno izmirivao poreze, te ovo, te ono...Na kraju, daleko od toga da su svi dobili pomoć.
UREDBA O NOVČANOJ POMOĆI POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA U CILJU UBLAŽAVANJA POSLEDICA NASTALIH USLED BOLESTI COVID-19 IZAZVANE VIRUSOM SARS-COV-2
Sasvim normalno.detroit-mercy wrote: ↑14/07/2020 14:05
I onda podigne akcize na kafu, alkoholna pica, cigarete, benzin, naftu i slhaj sad daj to nazad
. A ovce bleje na velikog vodju
![]()