Tako je, bio kombi dal granicne policije ili neke druge, uglavnom policajac je smrtno stradao...
Taman kombi, nisu bili postavili trokut iza, u krivini i desio se belaj.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Tako je, bio kombi dal granicne policije ili neke druge, uglavnom policajac je smrtno stradao...

totije sna ga te de ji
Auu
Pa kazem, ovaj je i dobar. Izvlaci ga to sto je das Auto i sto izgleda mocno kad proleti. A kad vidim one Astre i Fiate, to izgleda kao da je pitanje momenta kad ce se raspasti.
Pa kad razvlačiš sa kretanjem sa semafora
Ne opravdava. Ja platio kaznu neki dan za slicno.
Neka uđe u zapisnik da ja nisam ovo prvi napisao, ali se potpuno slažem sa izjavom.
Juče je tako (od onih radova na novom kružnom Vogošća, kod skretanja za bivši TAS) kolonu (koja je išla oko 50+ km/h, po ograničenju) pretiče golf trojka. Nije bilo ovako blizu (možda zato što sam kočio da bih zaštitio vozača koji je svojom trakom nailazio prema nama iz pravca semafora - mi smo išli ka onom kružnom u Vogošći koji je nedavno završen), ali je bio prolazak kroz makazice. Kasnije ga stižem na drugom semaforu (stigao bih i na prvom da mi se nije upalilo crveno taman kad sam stigao do semafora) i vidim da ima oznaku početnika "P".
Dao je on gasa, ali mu je turbo upao u bunarLaplace wrote:
Edit: na tom semaforu, kad se upalilo zeleno, dotični je krenuo onako polako, bez gasa, i nekad puuuno kasnije je počeo da ubrzava. Falschwagen racer.