Dešavanja u Srbiji
-
RtrnOfSalisbury
#47826 Re: Dešavanja u Srbiji
...bejundha ima iskustva sa nemustim potpisima al ja unatoc tome nemerem vjerovat da je bas tolki tupamaros da potpise kosovo. jer ako jeste i ako potpise ... onda mijenjam sport 
- geralt
#47827 Re: Dešavanja u Srbiji
Potpisace sigurno. Hoces u pare?
Sad je pritisak na Kosovarima da Vucicu daju neki vidljiv ustupak (ili teritorijalni, ili neka autonomija za "srpske" opstine) kojim ce on mahati pred domacom javnoscu da priznanje Kosova prikaze kao "pobedu".
Da je Milosevic potpisao '99. u Rambouillet-u, SPS bi jos bio na vlasti, a da je Karadzic '93. uspio "progurati" Vance-Owenov plan, danas bi bio ugledni drzavnik. Vucic je toga jako dobro svjestan, a vlast mu je mnogo bitnija od Kosova.
Sad je pritisak na Kosovarima da Vucicu daju neki vidljiv ustupak (ili teritorijalni, ili neka autonomija za "srpske" opstine) kojim ce on mahati pred domacom javnoscu da priznanje Kosova prikaze kao "pobedu".
Da je Milosevic potpisao '99. u Rambouillet-u, SPS bi jos bio na vlasti, a da je Karadzic '93. uspio "progurati" Vance-Owenov plan, danas bi bio ugledni drzavnik. Vucic je toga jako dobro svjestan, a vlast mu je mnogo bitnija od Kosova.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#47828 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa, dovedeni su na vlast i on i Nikolić da to završe, a sasvim druga je stvar da li će to i uraditi.RtrnOfSalisbury wrote: ↑13/07/2020 14:51 ...bejundha ima iskustva sa nemustim potpisima al ja unatoc tome nemerem vjerovat da je bas tolki tupamaros da potpise kosovo. jer ako jeste i ako potpise ... onda mijenjam sport![]()
-
RtrnOfSalisbury
#47829 Re: Dešavanja u Srbiji
eeeeee onda je neko i alju doveo ... bugojanec u srbiju nema alternativu, bar vidljivu, jer oni su isprobali dosove i deposove ... i skoro pa propali.Challenger_ wrote: ↑13/07/2020 14:59Pa, dovedeni su na vlast i on i Nikolić da to završe, a sasvim druga je stvar da li će to i uraditi.RtrnOfSalisbury wrote: ↑13/07/2020 14:51 ...bejundha ima iskustva sa nemustim potpisima al ja unatoc tome nemerem vjerovat da je bas tolki tupamaros da potpise kosovo. jer ako jeste i ako potpise ... onda mijenjam sport![]()
ako potpise za nista,
- Banksy
#47830 Re: Dešavanja u Srbiji
Neće potpisati. Koliko god je robustan i agresivan, on ipak zaista jeste patološka kukavica.geralt wrote: ↑13/07/2020 14:58 Potpisace sigurno. Hoces u pare?![]()
- animals
#47831 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucic demantuje ekonomist Miodrag Zec..
o svoj toj njegovoj prici kako dostize i prestize Hrvatsku , kojom je opcinjen..
realnost je da je Srbija u rangu Makedonije i Albanije..
i da su I BIH, i Crna Gora ispred nje..
ali to ne mozes cuti na Pinku ili ostalim njegovim medijima..
o svoj toj njegovoj prici kako dostize i prestize Hrvatsku , kojom je opcinjen..
- animals
#47832 Re: Dešavanja u Srbiji
Ili pogledajte njegov zadnji intervju na RTS i ove sto saki dan na Pinku prica..
na Pinku, prica lazi i niko ne smije nista pisnuti..
na Rts se novinarka usudila postaviti par pitanja i covjek poludio..
nije naucio da mu neko kaze istinu i da mu proturijeci..
psihopat u rangu svjetski diktatora...
na Pinku, prica lazi i niko ne smije nista pisnuti..
na Rts se novinarka usudila postaviti par pitanja i covjek poludio..
nije naucio da mu neko kaze istinu i da mu proturijeci..
psihopat u rangu svjetski diktatora...
- General War
#47833 Re: Dešavanja u Srbiji
animals wrote: ↑13/07/2020 19:26 Vucic demantuje ekonomist Miodrag Zec..
- animals
#47834 Re: Dešavanja u Srbiji
Pogledaj intervju Miodraga Zeca..General War wrote: ↑13/07/2020 19:45animals wrote: ↑13/07/2020 19:26 Vucic demantuje ekonomist Miodrag Zec..
ali to ne mozes cuti na Pinku ili ostalim njegovim medijima..![]()
njega nema na Pinku..
pogledaj, pa mi komentarisi..
nisam ja to izmislio...
-
Duka Dizel II
#47835 Re: Dešavanja u Srbiji
Najjače je što Vučić uopšte ne laže kad najavljuje da će Srbija prestići Hrvatsku u ukupnom BDP-u.
Druga je stvar što on manipuliše time jer ljudi ne razumeju o čemu priča.
Sasvim je realno da Srbija prestigne Hrvatsku u ukupnom Bruto Društvenom Proizvodu.
Ta razlika trenutno nije velika.
Hrvatska je na 60 milijardi USD godišnje, a Srbija na 50 milijardi BDP.
Pošto će Hrvatska imati značajan pad BDP-a ove godine, zbog loše turističke sezone, nije nerealno da Srbija preskoči Hrvatsku u toj nominalnoj brojci.
Ono što Vučić ne kaže, to je da Hrvatska ima skoro za 3 miliona manje stanovnika od Srbije.
I da će hrvatski BDP po glavi stanovnika još dugo biti veći od BDP per capita Srbije.
Sasvim je realno da Srbija prestigne Hrvatsku u ukupnom Bruto Društvenom Proizvodu.
Pošto će Hrvatska imati značajan pad BDP-a ove godine, zbog loše turističke sezone, nije nerealno da Srbija preskoči Hrvatsku u toj nominalnoj brojci.
Ono što Vučić ne kaže, to je da Hrvatska ima skoro za 3 miliona manje stanovnika od Srbije.
I da će hrvatski BDP po glavi stanovnika još dugo biti veći od BDP per capita Srbije.
- General War
#47836 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta ce mi ba Zec...vidi ekonomske pokazatelje, dostupni su ti na internetu...pa onda komentarisi.animals wrote: ↑13/07/2020 19:55Pogledaj intervju Miodraga Zeca..General War wrote: ↑13/07/2020 19:45animals wrote: ↑13/07/2020 19:26 Vucic demantuje ekonomist Miodrag Zec..
ali to ne mozes cuti na Pinku ili ostalim njegovim medijima..![]()
njega nema na Pinku..
pogledaj, pa mi komentarisi..
nisam ja to izmislio...
- General War
#47837 Re: Dešavanja u Srbiji
OK, ali su i zivotni troskovi u Hrvatskoj znatvno veci nego u srbijiDuka Dizel II wrote: ↑13/07/2020 20:01 Najjače je što Vučić uopšte ne laže kad najavljuje da će Srbija prestići Hrvatsku u ukupnom BDP-u.
- animals
#47838 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa ja nisam ekonomist, ja gledam ljude iz Srbije, koji nisu placeni da lazu..General War wrote: ↑13/07/2020 20:04Sta ce mi ba Zec...vidi ekonomske pokazatelje, dostupni su ti na internetu...pa onda komentarisi.
Bio sam u Srbiji i znam kako zive ljudi izvan Beograda..
i kolika im je plata..
Evo Vucic kaze , bicemo najbolji u Evropi...
jesi i ti tog misljenja...
pa logika je ako nemas nista, nemas sta ni igubiti..
- General War
#47839 Re: Dešavanja u Srbiji
A odkud ti znas za sta je neko placen ili jednostavno navija...Naravno da Vucic preuvelicava ali ti kao neko ko nije ekonomista vala si bubno da je u rangu Albanije a da je BiH bolja i Crna gora...nigdje veze.animals wrote: ↑13/07/2020 20:07Pa ja nisam ekonomist, ja gledam ljude iz Srbije, koji nisu placeni da lazu..General War wrote: ↑13/07/2020 20:04Sta ce mi ba Zec...vidi ekonomske pokazatelje, dostupni su ti na internetu...pa onda komentarisi.
i kolika im je plata..
pa idi i ti van Sarajeva ili van Zagreba negdje u vukojebinu pa ih pitaj kako zive...naspram velikih gradova.
- animals
#47840 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisam ja to bubnuo, samo cuo sta covjek kaze..General War wrote: ↑13/07/2020 20:09A odkud ti znas za sta je neko placen ili jednostavno navija...Naravno da Vucic preuvelicava ali ti kao neko ko nije ekonomista vala si bubno da je u rangu Albanije a da je BiH bolja i Crna gora...nigdje veze.animals wrote: ↑13/07/2020 20:07Pa ja nisam ekonomist, ja gledam ljude iz Srbije, koji nisu placeni da lazu..General War wrote: ↑13/07/2020 20:04
Sta ce mi ba Zec...vidi ekonomske pokazatelje, dostupni su ti na internetu...pa onda komentarisi.
i kolika im je plata..
pa idi i ti vans Sarajeva i Van Zagreba negdje u vukojebinu pa ih pitaj kako zive...naspram velikih gradova.
znaci covjek iz Srbije ekonomist poznati..
nije netko iz Hrvatske ili BIH...
-
Duka Dizel II
#47841 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma dobro, možemo mi sad uzimati još mnoštvo parametara da bi izveli neku kompleksnu računicu kvaliteta života.General War wrote: ↑13/07/2020 20:06OK, ali su i zivotni troskovi u Hrvatskoj znatvno veci nego u srbijiDuka Dizel II wrote: ↑13/07/2020 20:01 Najjače je što Vučić uopšte ne laže kad najavljuje da će Srbija prestići Hrvatsku u ukupnom BDP-u.
Ovde je reč o BDP kao kategoriji, a ona ima dve brojke. Nominalni BDP i BDP per capita, odnosno po glavi stanovnika.
- General War
#47842 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta, covjek kaze da je BiH i Crna gora ekonomski bolja od srbije?animals wrote: ↑13/07/2020 20:11Nisam ja to bubnuo, samo cuo sta covjek kaze..General War wrote: ↑13/07/2020 20:09A odkud ti znas za sta je neko placen ili jednostavno navija...Naravno da Vucic preuvelicava ali ti kao neko ko nije ekonomista vala si bubno da je u rangu Albanije a da je BiH bolja i Crna gora...nigdje veze.animals wrote: ↑13/07/2020 20:07
Pa ja nisam ekonomist, ja gledam ljude iz Srbije, koji nisu placeni da lazu..
i kolika im je plata..
pa idi i ti vans Sarajeva i Van Zagreba negdje u vukojebinu pa ih pitaj kako zive...naspram velikih gradova.
- General War
#47843 Re: Dešavanja u Srbiji
Ah, znas sta kazu za statistiku...Duka Dizel II wrote: ↑13/07/2020 20:17
Ma dobro, možemo mi sad uzimati još mnoštvo parametara da bi izveli neku kompleksnu računicu kvaliteta života.
Ovde je reč o BDP kao kategoriji, a ona ima dve brojke. Nominalni BDP i BDP per capita, odnosno po glavi stanovnika.
- animals
#47844 Re: Dešavanja u Srbiji
Kaze, da ste u rangu Albanije i MakedonijeGeneral War wrote: ↑13/07/2020 20:19Sta, covjek kaze da je BiH i Crna gora ekonomski bolja od srbije?animals wrote: ↑13/07/2020 20:11Nisam ja to bubnuo, samo cuo sta covjek kaze..General War wrote: ↑13/07/2020 20:09
A odkud ti znas za sta je neko placen ili jednostavno navija...Naravno da Vucic preuvelicava ali ti kao neko ko nije ekonomista vala si bubno da je u rangu Albanije a da je BiH bolja i Crna gora...nigdje veze.
- animals
#47845 Re: Dešavanja u Srbiji
A Vucic mrtav , ladan kaze..
najbolja ekonomija Evrope

najbolja ekonomija Evrope
-
DonieBrasco
#47846 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija se vec oporavila od Covid 19. ko ce sa njima.
- RunnerX
#47847 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija je za nijansu ispred BiH, iako recimo u BiH (Federacija) imamo veće plate u zdravstvu ili policiji. Srbija prednjači u direktnim stranim investicijama, ima nešto bolji kreditni rejting, ali kad se sve ukupno stavi na vagu, možda, ali samo možda je nešto bolja situacija u Srbiji.
E sad, kada si u nivou ovakve BiH, onda znaš da si nešto dobro zajebao.
E sad, kada si u nivou ovakve BiH, onda znaš da si nešto dobro zajebao.
- Blek Stena
#47848 Re: Dešavanja u Srbiji
Smjesna je prica o ekonomijama zapadnog balkana. Jedna Candy Crush igrica ostvari vise profita od nasih telekoma, vodoprivreda ili elektroprenosa i sta se tu ima dalje pricati. Balkanske zemlje treba da se takmice u smanjenu broja lica koja zive ispod granice siromastva. Ovi GDP/PP brojevi sirotinji ne znace nista.
- RunnerX
#47849 Re: Dešavanja u Srbiji
Da nije objavio ovaj video, otac mu vjerovatno ne bi preživio.
- Kikibombona
#47850 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo ko protestuje protiv Vucica, jebote zivot
Rekoh vec, ima li igdje u svijetu da ekstremnog radikala zele srusiti jos ekstremniji radikali?
Rekoh vec, ima li igdje u svijetu da ekstremnog radikala zele srusiti jos ekstremniji radikali?