Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zajednički paketi TRION TEL-a i Telemach-a od sada na području Banjaluke
Kompanije Telemach i TRION TEL na području Banjaluke od sada će zajednički pružati usluge televizije, interneta i fiksne telefonije.
Saradnjom dvije kompanije korisnicima će biti obezbijeđeni putem EON platforme ekskluzivni televizijski programi poput N1, Nova BH, Nova S, Grand kanali, Sport klub HD, CineStar TV Premiere HD, bogati sadržaj Video kluba sa preko 18.000 filmskih naslova, najveće brzine interneta, najpovoljnija usluga telefonije, te više od 70 Radio i Stingray kanala.
Zajednički paketi TRION EON+NET+TEL i TRION EON+NET osmišljeni su da zadovolje visoke kriterije korisnika nudeći im najgledanije sportske, filmske, muzičke, informativne i dječije TV kanale, najveći broj HD kanala, izuzetnu pouzdanost i stabilnost internet servisa preko tri nezavisna internet natprovajdera i brendirane opreme (Cisco i Juniper), fiksnu telefoniju u okviru koje su pozivi 0KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH, telefonski uređaj na korištenje, tehničku podršku i profesionalne savjete pri utvrđivanju stvarnih potreba korisnika na području Banjaluke.
U novim zajedničkim paketima Telemach-a i TRION TEL-a korisnici dobijaju i EON Smart Box uz koji svaki TV postaje Smart TV, EON mobilnu aplikaciju, EON Smart TV aplikaciju za Smart TV, te mogućnost vraćanja programskog sadržaja unazad 7 dana na svim kanalima.
Telemach i TRION TEL će uspješno odgovoriti na potrebe korisnika koji traže super brzi optički internet čiji su kapaciteti dovoljni da podrže istovremeno povezivanje velikog broja uređaja na internet, korištenje zahtjevnih aplikacija, najpovoljniju uslugu fiksne telefonije i najkvalitetnije televizijske programe.
shape of despair wrote: ↑13/07/2020 12:08
Kakav je je ovo upload na ovim triontel paketima? do 20× brži od eon-a. Hajde telemach podizite i nama upload
Zdravo @shape of despair ,
Zahvaljujemo se na sugestiji. Kontinuirano radimo na unapređenju usluge. Sve prijedloge rado bilježimo i evidentiramo O novostima ćemo Vas obavijestiti.
Lijep pozdrav.
Kakav je je ovo upload na ovim triontel paketima? do 20× brži od eon-a. Hajde telemach podizite i nama upload
Zahvaljujemo se na sugestiji. Kontinuirano radimo na unapređenju usluge. Sve prijedloge rado bilježimo i evidentiramo O novostima ćemo Vas obavijestiti.
Lijep pozdrav.
I ja kontinuirano plaćam račune, nadam se nekakvoj sinergiji
Lijep pozdrav.
Evo pribiljezite i moju sugestiju za izjednacavanje brzine internet usluga i u uploadu i u downloadu...
Lijep pozdrav.
Evo pribiljezite i moju sugestiju za izjednacavanje brzine internet usluga i u uploadu i u downloadu...
Zdravo alipasijaner & shape of despair,
Zahvaljujemo se na sugestijama.
Ukoliko dođe do promjena korisnici će, svakako, biti obaviješteni.
Svaka cast na ovoj Trion Eon ponudi u BL i drago mi je zbog njih, ali mislim da sada postoji ocita diskriminacija jer za iste pare u drugim gradovima se dobija znacajno manje. Nekako mi ovo sve na zalbu vuce. Ili trebaju spustiti cijene u drugim gradovima ili izjednaciti ponude.
svilenjak wrote: ↑13/07/2020 13:45
Zašto mi ovo stoji na portalu mojtelemach kad nikad u životu nisam dokupio nikakav pink??
Zdravo svilenjak,
Ljubazno Vas molimo da nam u inbox dostavite potpune korisničke podatke, broj Ugovora i kontakt broj, kako bismo provjerili sve što je potrebno i preciznije odgovorili na Vaš upit.
ljudi dragi pa Telemach nema isti odnos prema korisnicima u Srbiji i U BiH...U Srbiji su za iste pare paketi daleko bolji..a vi bi sada da se takmičite i Trionom...pa ne može...Ovo što Trion nudi od Telemacha nije realno očekivati ni za par godina, uz to cijena neminovno će ići gore..nemojte se nadati ovakvoj ponudi po ovim cijenama...uostalom, tehnički Telemach ne može ispoštovati ni trenutnu ponudu koju reklamiraju. (internet brzine).
Također, nema logike niti razumnog opravdanja da u premium paketima internet brzine se razlikuju za čitavih 100 Mb/s, tj ta se razlika ogleda između duo i trio premium paketa...ali šta je tu je...niko nas ne tjera kandžijom da potpišemo ugovor
aditon wrote: ↑13/07/2020 14:23
tehnički Telemach ne može ispoštovati ni trenutnu ponudu koju reklamiraju. (internet brzine).
Bar u Sarajevu moze, za ostale gradove nisam upoznat, ali imam prijatelje i na Dobrinji, Anexu, SG-u, i niko nema problema sto se tice brzine preko mreznog, odnosno dobiju ono sto i placaju.
aditon wrote: ↑13/07/2020 14:23
tehnički Telemach ne može ispoštovati ni trenutnu ponudu koju reklamiraju. (internet brzine).
Bar u Sarajevu moze, za ostale gradove nisam upoznat, ali imam prijatelje i na Dobrinji, Anexu, SG-u, i niko nema problema sto se tice brzine preko mreznog, odnosno dobiju ono sto i placaju.
Naravno da ima mjesta i gdje može, ali to je samo Sarajevo...ma nebitno, više sam se i navikao na to. Više mi smeta ne ujednačena ponuda Telemacha ovdje i u Srbiji kao i ove razlike između duo i trio premium paketa...međutim, i na to sam se više navikao...kad nešto dovoljno dugo traje, čovjek se navikne a kako ništa nije u mojim rukama, onda se ne želim ni previše nervirati oko toga
Zahvaljujemo se što dijelite Vaše mišljenje sa nama, koje nam je izuzetno bitno kako bismo bili još bolji te našim korisnicima osigurali najbolju moguću uslugu i najkvalitetniji sadržaj.
Novi TRION EON paketi su rezultat saradnje kompanija TRION TEL i Telemach. TRION TEL je pružalac usluge interneta te su navedeni TRION EON paketi dostupni isključivo na području Banjaluke, gdje operater TRION TEL ima svoju optičku mrežu.
diablobih wrote: ↑13/07/2020 16:38
Kad ce optika u sarajevu drugovi i drugarice?
Zdravo @diablobih ,
Zahvaljujemo se na korištenju naših usluga. Trenutno nije dostupna optička mreža na cjelokupnom području Sarajeva. Naravno da se uvijek trudimo imati najkvalitetniju uslugu i najbrže internet pakete te sugerišemo da nas i dalje pratite kako biste bili upoznati sa svim novostima
Ugodan ostatak dana želimo.