Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samoposluga je sad amko komerc, prva sa desne strane je tu ali u drugom obliku Melain centar...
Mnogo ljepši i uređeniji prostor negošto je sad čak i ljudi ovi slučajnk prolaznici na slici izgledaju ljepše i kulturnije.
Izgleda da je prije bilo više od kulture odijevanja do ponašanja na ulici.
Nije natrpano sa kioscima trafikama ulicnim prodavacima i ciganijom.
U pozadini se vidi drveće.
Logovan wrote: ↑14/07/2020 14:46
Dok Hasetu ne uzmu loptu, slusajte muziku iz naseg studija.
Kao fudbaler – zapamćen je kao nenadmašan dribler čija se umjetnost izražavala u muzičkim poređenjima, od nadimka „Strauss sa Grbavice“ do anegdotske dosjetke radio komentatora Mirka Kamenjaševića: „Loptu je dobio Osim i dok je on ne izgubi slušajte muziku iz našeg studija“
njih dvojica su dvije najveće fudbalske legende našeg grada!
nisu bili najbolji, to je bez dileme bio pape bez obzira što on nije sarajlija, ali sveukupno se sa njima dvojicom niko drugi ne može porediti!
RJ57 wrote: ↑14/07/2020 18:14
njih dvojica su dvije najveće fudbalske legende našeg grada!
nisu bili najbolji, to je bez dileme bio pape bez obzira što on nije sarajlija, ali sveukupno se sa njima dvojicom niko drugi ne može porediti!
Upravo tako. Hase i Osim su najveci fudbaleri koji su igrali fudbal u ovom gradu. Jos su rodjeni ovdje, pa to nosi jos neku odredjenu tezinu.
Susic je vjerovatno najbolji.
Iako sam zeljovac, ne mogu vam opisati koliko volim i postujem Haseta. Vjerovatno jer je bio moj komšija (nekih 200m od mene je zivio), a posebno jer se dobro druzio sa mojim rh. dedom na Mejdanu igrajuci tavle i šaha.