Po putovnicama svi su u svijetu manjine...
Desavanja u Hrvatskoj
- LBVIEW
#18652 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pravo du'ovito.General War wrote: ↑11/07/2020 17:17..Nisam ni Svedjane.LBVIEW wrote: ↑11/07/2020 17:03Svakako, inace ne bi oni pocinili "preventivni" genocid.General War wrote: ↑11/07/2020 15:31
![]()
Samo treba zapamtiti ove cifre kada se prica o nicim izazvanim podozrenjem kod srba na drugoj temi![]()
Inace je boriti se za svoju zemlju grijeh, trebali su biti s knindzama, Arkanovcina i slicnom.sljamu.
Btw., cudo da nisi spomenuo i Turke.
De sad malo o Dubajicevom kamionu.
- SaraFina
#18653 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ljudi će na kraju poludjeti. Koronu treba prihvatiti ne kao neku veliku bolest, nego kao karijes
Predsjednik Republike, čija je supruga epidemiologinja, progovorio je o koroni
Predsjednik Republike, čija je supruga epidemiologinja, progovorio je o koroni
-
costacurta
#18654 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Već sam ti odgovorio na toj temi da nema svrhe sa Srbima raspravljati na temu ko je kriv, jer je poznato da su zločini/genocid počinjeni jer smo mi to zaslužili.General War wrote: ↑11/07/2020 15:31
![]()
Samo treba zapamtiti ove cifre kada se prica o nicim izazvanim podozrenjem kod srba na drugoj temi![]()
Al zato statistike o broju ubijenih civila i vojnika kažu ko prednjači u "herojstvu" po ubijanju civila a ko je lafčina na bojnom polju i ko je ustvari zaslužio da bude sveden na pašaluk.
- General War
#18655 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...costacurta wrote: ↑11/07/2020 19:28Već sam ti odgovorio na toj temi da nema svrhe sa Srbima raspravljati na temu ko je kriv, jer je poznato da su zločini/genocid počinjeni jer smo mi to zaslužili.General War wrote: ↑11/07/2020 15:31
![]()
Al zato statistike o broju ubijenih civila i vojnika kažu ko prednjači u "herojstvu" po ubijanju civila a ko je lafčina na bojnom polju i ko je ustvari zaslužio da bude sveden na pašaluk.
![]()
-
costacurta
#18656 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hvala Alahu što ostasmo živi ikako,General War wrote: ↑11/07/2020 20:15...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...costacurta wrote: ↑11/07/2020 19:28Već sam ti odgovorio na toj temi da nema svrhe sa Srbima raspravljati na temu ko je kriv, jer je poznato da su zločini/genocid počinjeni jer smo mi to zaslužili.General War wrote: ↑11/07/2020 15:31
![]()
![]()
A šta osta od projekta Ogulin-Karlobag-Virovitica proučava se na WestPointu, jer je misterija i nije zabilježeno u istoriji ratovanja da jedna vojska ne da ne ostvari ratne planove već i da uspije da ostane bez istorijski bitnih teritorija, bez srca svog, sve što im osta da guslaju "Ko da mi ote iz moje duše ......" dopuni rečenicu.
Al neće biti njima biti problem ni ovaj poraz glorifikovati kao ni one poraze iz 1371, 1389, 1396, 1876, 1885(
Last edited by costacurta on 11/07/2020 20:54, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#18657 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nova salonska teorija o uzrocima srpskog divljanja 90-tih - level pro.General War wrote: ↑11/07/2020 20:15...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...costacurta wrote: ↑11/07/2020 19:28Već sam ti odgovorio na toj temi da nema svrhe sa Srbima raspravljati na temu ko je kriv, jer je poznato da su zločini/genocid počinjeni jer smo mi to zaslužili.General War wrote: ↑11/07/2020 15:31
![]()
![]()
Dakle, nije vise Referenduma(pola godina nakon neustavnog proglasenja SAO), ili "stari svat"(par mjeseci nakon ubistva predsjednika MBO Bijeljine), vec je srpski stra' od Bosnjaka - pripadnika HV-e. Ono, nji'ja je bilo strah od onih koiji su branili Hrvatsku, a drugih nije treabalo biti od srpskih dobrovoljaca, Arkanovaca, knindzi, te pripadnika Banjaluckog korpusa koji su zarili i palili po Hrvatskoj, "trenirajuci" za genocid u Bosankoj Krajini 92-e.
- exliberal-ex
#18658 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ima li i jedan istorijski dogadjaj da srbi nisu krivi....poznata je tvoja ljubav prema srbima, cudi me samo da nisi nekako povezao koronu i srbeLBVIEW wrote: ↑11/07/2020 20:54Nova salonska teorija o uzrocima srpskog divljanja 90-tih - level pro.General War wrote: ↑11/07/2020 20:15...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...costacurta wrote: ↑11/07/2020 19:28
Već sam ti odgovorio na toj temi da nema svrhe sa Srbima raspravljati na temu ko je kriv, jer je poznato da su zločini/genocid počinjeni jer smo mi to zaslužili.
![]()
Dakle, nije vise Referenduma(pola godina nakon neustavnog proglasenja SAO), ili "stari svat"(par mjeseci nakon ubistva predsjednika MBO Bijeljine), vec je srpski stra' od Bosnjaka - pripadnika HV-e. Ono, nji'ja je bilo strah od onih koiji su branili Hrvatsku, a drugih nije treabalo biti od srpskih dobrovoljaca, Arkanovaca, knindzi, te pripadnika Banjaluckog korpusa koji su zarili i palili po Hrvatskoj, "trenirajuci" za genocid u Bosankoj Krajini 92-e.![]()
- Point.
#18659 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Naravno, argumentima ne možeš meda pa udri na sitne detalje. Nemaš argumenata, jer osim gluposti i HDZ mantre ništa drugo ne znaš napisati.Kolinda wrote: ↑11/07/2020 13:00Postavi još koje U, pokušaj uvrijediti , poniziti ta ne znaš ko čovjek diskutirati...Bog ti dao dobrog zdravlja...Point. wrote: ↑11/07/2020 12:11Kakve ti gluposti pišeš, to je čudo jedno. Čitajući tvoje bisere i bisere slični tebi onda mi je jasno što vas Dragan, kao bivši Rođeni i do rata Jugosloven, sa prelijepom hacijendom negdje u Hercegovini, ruski igrač i haver Dodika, koji ide na proslave entiteta koji slavi ubistva i etničko čišćenje njegovog a i tvog sopstvenog naroda,Kolinda wrote: ↑11/07/2020 00:26
To ti samo misliš, Srbi će pratiti Srbiju a Bošnjaci Tursku samo vam to još nitko nije rekao....jedini zagovornici ulaska BiH u EU su Hrvati ma tko što o tome rekao...ako nije tako daj mi primjer kad je hrvatska strana prekršila dogovor koji je postignut sa predstavnicima ostala dva naroda a hoćeš da ja tebi nabrojim 5 u zadnjih 3 mjeseca koje je Bakir prekršio?
koji 2 godine poslije izbora i dalje kmeči što nije izabran u za njega i tebe nevažnu funkciju prema važećim izbornim zakonima uzima lopatom kao mulce sa svojom jeftinom pričom o EU integracijama, eUropskim vrijednostima i promicateljima istih.
S toga, nije ni čudo što si za nick, iz patriotskih bh razloga jel, uzeo bivšu predsjednicu druge države koja je svojim ispadima nasmijavala i činila štetu lijepoj tvojoj maćehi, a konačnici i tebi i tvom narodu u domovini BiH također jer je furala priču da ste zapravo hrvatska dijaspora u iseljeništvu u BiH. Možda ti to kružiš kaj ne bum, al vjerovatno ne. Žali Bože hercegovačkog vrelog kamena što trpi vaše bijele čarape na papučama.
- SaraFina
#18660 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- LBVIEW
#18661 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Procitati ponovo post, pa onda komentirati.exliberal-ex wrote: ↑11/07/2020 23:34ima li i jedan istorijski dogadjaj da srbi nisu krivi....poznata je tvoja ljubav prema srbima, cudi me samo da nisi nekako povezao koronu i srbeLBVIEW wrote: ↑11/07/2020 20:54Nova salonska teorija o uzrocima srpskog divljanja 90-tih - level pro.General War wrote: ↑11/07/2020 20:15
...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...
Dakle, nije vise Referenduma(pola godina nakon neustavnog proglasenja SAO), ili "stari svat"(par mjeseci nakon ubistva predsjednika MBO Bijeljine), vec je srpski stra' od Bosnjaka - pripadnika HV-e. Ono, nji'ja je bilo strah od onih koiji su branili Hrvatsku, a drugih nije treabalo biti od srpskih dobrovoljaca, Arkanovaca, knindzi, te pripadnika Banjaluckog korpusa koji su zarili i palili po Hrvatskoj, "trenirajuci" za genocid u Bosankoj Krajini 92-e.![]()
![]()
A sto se pitanja tice, za 90-te jesu apsolutno.
- General War
#18662 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da je taj projekat u stvarnosti postojao on bi i bio, nije bio projekat PC koliko znas kad vidim da si upoznat sa pjesmicama...pa eto ga 50% dobili bosne a niti u RAM-u bila, niti je SeseV pricao o tome...ali pufff vidi sada. Tako da ja bas nebih slavio i zajebavao sa sa tim...nekad se zapitaj sa rajom ko je ustvari ovdje salonac.costacurta wrote: ↑11/07/2020 20:51Hvala Alahu što ostasmo živi ikako,General War wrote: ↑11/07/2020 20:15...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...costacurta wrote: ↑11/07/2020 19:28
Već sam ti odgovorio na toj temi da nema svrhe sa Srbima raspravljati na temu ko je kriv, jer je poznato da su zločini/genocid počinjeni jer smo mi to zaslužili.
![]()
A šta osta od projekta Ogulin-Karlobag-Virovitica proučava se na WestPointu, jer je misterija i nije zabilježeno u istoriji ratovanja da jedna vojska ne da ne ostvari ratne planove već i da uspije da ostane bez istorijski bitnih teritorija, bez srca svog, sve što im osta da guslaju "Ko da mi ote iz moje duše ......" dopuni rečenicu.
Al neće biti njima biti problem ni ovaj poraz glorifikovati kao ni one poraze iz 1371, 1389, 1396, 1876, 1885() al drama je da nakon 14 dana potpišeš kapitulaciju, kaže da je to jedan od najkraćih ratova u istoriji, jedino kraće je trajao rat između Australije i emu ptica
itd itd
- General War
#18663 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...stari moj dobi indijanac, sjedio pored vignama i pusio lulu mira...i dosli kajboji.LBVIEW wrote: ↑11/07/2020 20:54Nova salonska teorija o uzrocima srpskog divljanja 90-tih - level pro.General War wrote: ↑11/07/2020 20:15...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...costacurta wrote: ↑11/07/2020 19:28
![]()
Uvjek je indikativna ta tvoja ljubav prema jadnim tudjmanovim hrvatima...Mercepu i inim...
-
costacurta
#18664 Re: Desavanja u Hrvatskoj
E jesi šaldžija, ebo te patakGeneral War wrote: ↑12/07/2020 04:56Da je taj projekat u stvarnosti postojao on bi i bio, nije bio projekat PC koliko znas kad vidim da si upoznat sa pjesmicama...pa eto ga 50% dobili bosne a niti u RAM-u bila, niti je SeseV pricao o tome...ali pufff vidi sada. Tako da ja bas nebih slavio i zajebavao sa sa tim...nekad se zapitaj sa rajom ko je ustvari ovdje salonac.costacurta wrote: ↑11/07/2020 20:51Hvala Alahu što ostasmo živi ikako,General War wrote: ↑11/07/2020 20:15
...to ja nisam rekao to je proizvoljna konstatcija do tebe je, ali nista nije bilo iz cista mira sto se na drugim temama pokusava najedamput ignorisati ova cinejenica sto si naveo...sto se tice pasaluka jedino ako si slijep i gluh ne vidis sta je se ustvari desilo i ko je ustvari sveden na pasaluk...
Al neće biti njima biti problem ni ovaj poraz glorifikovati kao ni one poraze iz 1371, 1389, 1396, 1876, 1885() al drama je da nakon 14 dana potpišeš kapitulaciju, kaže da je to jedan od najkraćih ratova u istoriji, jedino kraće je trajao rat između Australije i emu ptica
itd itd
![]()
Nije se štošta spominjalo u RAMu ili Memorandumu jer se podrazumijevalo da BiH ulazi u sastav nove države, etnički čiste, a dobili su 49%, jest da pasoše pokazuju na Drini, al dobro da ne cjepidlačimo.
Također se nije spominjalo, jer je bilo nezamislivo, da će ostti bez Metohije i Kosova....... al
NU! NU ĐAVLA!
Jednu stvar ja ne razumijem, što ja uopšte raspravljam na ovu temu, kao nešto pokušavam da ti objasnim a ti kao ne razumiješ, kako tamo neki bošnjanin poznaje istorijske fakte, zna matetiju, PAMTI i opominje, ne želi da zaboravi...... i tako to
- Kolinda
#18665 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Argument za što? Možda za tvoja blebetanja o zlim Hrvatima, jadovima s kamenjaraPoint. wrote: ↑11/07/2020 23:38Naravno, argumentima ne možeš meda pa udri na sitne detalje. Nemaš argumenata, jer osim gluposti i HDZ mantre ništa drugo ne znaš napisati.Kolinda wrote: ↑11/07/2020 13:00Postavi još koje U, pokušaj uvrijediti , poniziti ta ne znaš ko čovjek diskutirati...Bog ti dao dobrog zdravlja...Point. wrote: ↑11/07/2020 12:11
Kakve ti gluposti pišeš, to je čudo jedno. Čitajući tvoje bisere i bisere slični tebi onda mi je jasno što vas Dragan, kao bivši Rođeni i do rata Jugosloven, sa prelijepom hacijendom negdje u Hercegovini, ruski igrač i haver Dodika, koji ide na proslave entiteta koji slavi ubistva i etničko čišćenje njegovog a i tvog sopstvenog naroda,
koji 2 godine poslije izbora i dalje kmeči što nije izabran u za njega i tebe nevažnu funkciju prema važećim izbornim zakonima uzima lopatom kao mulce sa svojom jeftinom pričom o EU integracijama, eUropskim vrijednostima i promicateljima istih.
S toga, nije ni čudo što si za nick, iz patriotskih bh razloga jel, uzeo bivšu predsjednicu druge države koja je svojim ispadima nasmijavala i činila štetu lijepoj tvojoj maćehi, a konačnici i tebi i tvom narodu u domovini BiH također jer je furala priču da ste zapravo hrvatska dijaspora u iseljeništvu u BiH. Možda ti to kružiš kaj ne bum, al vjerovatno ne. Žali Bože hercegovačkog vrelog kamena što trpi vaše bijele čarape na papučama.
- Point.
#18666 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mani se jednog U u cijelom postu, imaš li kakav komentar tj argument na ovo, nemoj mi se izvlačiti sad.
Dragan, kao bivši Rođeni i do rata Jugosloven, sa prelijepom hacijendom negdje u Hercegovini, ruski igrač i haver Dodika, koji ide na proslave entiteta koji slavi ubistva i etničko čišćenje njegovog a i tvog sopstvenog naroda, koji 2 godine poslije izbora i dalje kmeči što nije izabran u za njega i tebe nevažnu funkciju prema važećim izbornim zakonima
- LBVIEW
#18667 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I tvoja prema Slobi, Sljivancaninu, Mladicu(koji karijeru"zapoce upravo u HrvatskojGeneral War wrote: ↑12/07/2020 05:05...stari moj dobi indijanac, sjedio pored vignama i pusio lulu mira...i dosli kajboji.LBVIEW wrote: ↑11/07/2020 20:54Nova salonska teorija o uzrocima srpskog divljanja 90-tih - level pro.General War wrote: ↑11/07/2020 20:15
Dakle, nije vise Referenduma(pola godina nakon neustavnog proglasenja SAO), ili "stari svat"(par mjeseci nakon ubistva predsjednika MBO Bijeljine), vec je srpski stra' od Bosnjaka - pripadnika Hv-e. Ono, nji'ja je bilo strah od onih koiji su branili Hrvatsku, a drugih nije treabalo biti od srpskih dobrovoljaca, Arkanovaca, knindzi, te pripadnika Banjaluckog korpusa koji su zarili i palili po Hrvatskoj, "trenirajuci" za genocid u Bosankoj Krajini 92-e.![]()
![]()
Uvjek je indikativna ta tvoja ljubav prema jadnim tudjmanovim hrvatima...Mercepu i inim...
A za lulu mira pitaj one smradove iz Banjaluckog korpusa koji su svoj krvavi pir, nakon Hrvatske, nastavilli u Bosanskoj Krajini.
- LBVIEW
#18668 Re: Desavanja u Hrvatskoj
costacurta wrote: ↑12/07/2020 08:17E jesi šaldžija, ebo te patakGeneral War wrote: ↑12/07/2020 04:56Da je taj projekat u stvarnosti postojao on bi i bio, nije bio projekat PC koliko znas kad vidim da si upoznat sa pjesmicama...pa eto ga 50% dobili bosne a niti u RAM-u bila, niti je SeseV pricao o tome...ali pufff vidi sada. Tako da ja bas nebih slavio i zajebavao sa sa tim...nekad se zapitaj sa rajom ko je ustvari ovdje salonac.costacurta wrote: ↑11/07/2020 20:51
Hvala Alahu što ostasmo živi ikako,
itd itd
![]()
![]()
Nije se štošta spominjalo u RAMu ili Memorandumu jer se podrazumijevalo da BiH ulazi u sastav nove države, etnički čiste, a dobili su 49%, jest da pasoše pokazuju na Drini, al dobro da ne cjepidlačimo.
Također se nije spominjalo, jer je bilo nezamislivo, da će ostti bez Metohije i Kosova....... al
NU! NU ĐAVLA vi!
Jednu stvar ja ne razumijem, što ja uopšte raspravljam na ovu temu, kao nešto pokušavam da ti objasnim a ti kao ne razumiješ, kako tamo neki bošnjanin poznaje istorijske fakte, zna matetiju, PAMTI i opominje, ne želi da zaboravi...... i tako to
Pa vidis mu "argumenata" - '"Srba u BiH bilo stra' Bosnjaka u HV", pa sta ce-kud ce "preventivno" pocinise genocid.
A ovom zadnjom lazi kako "Bosna nije bila dio.RAM-a" je nadmasio sebe.
- General War
#18669 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A u Mostaru septebmra devedes't prve?LBVIEW wrote: ↑12/07/2020 10:58I tvoja prema Slobi, Sljivancaninu, Mladicu(koji karijeru"zapoce upravo u HrvatskojGeneral War wrote: ↑12/07/2020 05:05...stari moj dobi indijanac, sjedio pored vignama i pusio lulu mira...i dosli kajboji.LBVIEW wrote: ↑11/07/2020 20:54
Nova salonska teorija o uzrocima srpskog divljanja 90-tih - level pro.
Dakle, nije vise Referenduma(pola godina nakon neustavnog proglasenja SAO), ili "stari svat"(par mjeseci nakon ubistva predsjednika MBO Bijeljine), vec je srpski stra' od Bosnjaka - pripadnika Hv-e. Ono, nji'ja je bilo strah od onih koiji su branili Hrvatsku, a drugih nije treabalo biti od srpskih dobrovoljaca, Arkanovaca, knindzi, te pripadnika Banjaluckog korpusa koji su zarili i palili po Hrvatskoj, "trenirajuci" za genocid u Bosankoj Krajini 92-e.![]()
![]()
Uvjek je indikativna ta tvoja ljubav prema jadnim tudjmanovim hrvatima...Mercepu i inim...) i slicnim.
A za lulu mira pitaj one smradove iz Banjaluckog korpusa koji su svoj krvavi pir, nakon Hrvatske, nastavilli u Bosanskoj Krajini.![]()
- General War
#18670 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nesto ne vidim da ih je bilo str'a nisu ih mogli stic u posavini...nego sto ti spinujes da eto niko ne zna sto su srbi nesto se natakarili na bosnajke.
Cuj preventivno genocid (opet izmisljas opste poznate stvari)...pa ti neznas ni kad je rat poceo
- LBVIEW
#18671 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pitaj djenerala Perisica koji je dovukao onu srbijansku i crnogorsku bagru.General War wrote: ↑12/07/2020 12:55A u Mostaru septebmra devedes't prve?LBVIEW wrote: ↑12/07/2020 10:58I tvoja prema Slobi, Sljivancaninu, Mladicu(koji karijeru"zapoce upravo u HrvatskojGeneral War wrote: ↑12/07/2020 05:05
...stari moj dobi indijanac, sjedio pored vignama i pusio lulu mira...i dosli kajboji.![]()
Uvjek je indikativna ta tvoja ljubav prema jadnim tudjmanovim hrvatima...Mercepu i inim...) i slicnim.
A za lulu mira pitaj one smradove iz Banjaluckog korpusa koji su svoj krvavi pir, nakon Hrvatske, nastavilli u Bosanskoj Krajini.![]()
![]()
Last edited by LBVIEW on 12/07/2020 13:06, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#18672 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Lazes i spinujes ti, djenerale,. I usput opravdavas srpski napad na Bosnu i Hercegovinu i Bosnjake.General War wrote: ↑12/07/2020 13:01Nesto ne vidim da ih je bilo str'a nisu ih mogli stic u posavini...nego sto ti spinujes da eto niko ne zna sto su srbi nesto se natakarili na bosnajke.
Cuj preventivno genocid (opet izmisljas opste poznate stvari)...pa ti neznas ni kad je rat poceo![]()
- General War
#18673 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hajde de udahni, prenosi te...LBVIEW wrote: ↑12/07/2020 13:06Lazes i spinujes ti, djenerale,. I usput opravdavas srpski napad na Bosnu i Hercegovinu i Bosnjake.General War wrote: ↑12/07/2020 13:01Nesto ne vidim da ih je bilo str'a nisu ih mogli stic u posavini...nego sto ti spinujes da eto niko ne zna sto su srbi nesto se natakarili na bosnajke.
Cuj preventivno genocid (opet izmisljas opste poznate stvari)...pa ti neznas ni kad je rat poceo![]()
Nisam ja postavio ucesce bosnjaka u HV/HVO...to zahvali drugom forumasu.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#18674 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Držite se teme za ostalo sjednite negdje na kafu pa raspravite 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#18675 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Svaki post koji kvotate pa prijavite ta prijava nece uci u razmatranje. Naucite se vise redu!