Da te podsjetim malo da si imao sigurno 10 sugovornika na ovoj temi kojima si drzao neka predavanja. To ti ne prolazi.So What! wrote: ↑09/07/2020 12:43Uz svo dužno poštovanje, ali ja zaista ne znam šta ti više radiš na ovim temama, jer sam zapamtio da je ovo sigurno tvoj treći ili četvrti post ovakve vrste na temama o cestogradnji.Nadzorna_ploca wrote: ↑08/07/2020 21:50 Ne znam kakva je poenta cekati autoput i govoriti super je, treba biti optimista , ma samo neka se radi.
Boli me qrac ba za tu pricu, ja hocu da se vozim autoputom i osjetim blagodat i srecu tog stanja.
Dobri auto(putevi) su kljuc ekonomije i lijepog i ugodnog zivota, kad svugdje mozes brzo i sigurno stici. A i roba cirkulise gore dole i sve je dostupno. Godinu dana zivota van drzave BiH ti otvori oci i vidis koliko te naoko jednostavne stvari cine zivot ljepsim, ugodnijim, laksim. Prije 10 godina su obecavali da ce se zavrsiti koridor. Pa otvori google i ukucaj autoput BiH i vidjeti ces obecanja da ce 2020 biti zavrsen. Zivot nije 500 godina da ima vremena na pretek, ova generacija sto tipka po forumu nece sigurno docekati da se u komadu provoza autoputom. O cemu mi tu onda dalje imamo pricati..
Naravno, ko ima volju da sve to prati i nada se necemu respekt ali mizerija je to cista..
Evo zapamtili smo, živio si u Živinicama, preselio se u Luksemburg, tamo je sve sjajno kod nas nije.
Prethodne generacije stanovnika ove zemlje nam nisu ostavili autoputeve, hvala im, ostavili su nam nešto drugo, na našu generaciju je spalo da ih gradi. Kako ih gradimo, pa sporo evo, ali očigledno je i to odraz nas samih kakvi smo.
Napustit našu zemlju jer nismo došli na određeni tehnološki nivo je sasvim uredu, jednostavno razumljivo neki ljudi nemaju vremena čekati, ali visiti na temi o cestogradnji i pričati "ma džabe pratite", "što ste optimistični" itd... je dokaz da ti baš imaš neku potrebu da hejtaš svu ovu priču, pa bih te ja zamolio da to ne radiš. Ako ti je dosadno, postoji more drugih tema na ovom forumu, na kojima možeš hejtati nešto drugo.
![]()
Kad vec toliko znas i upratio si onda ces se sjetiti da sam te vjecito branio ali ocigledno oni sto su kuhali prije sa tobom znaju i zasto. Niti ja visim na ovom forumu niti samo pljujem, kad imam korisne informacije i kad treba pohvaliti pohvalim, tipa 9 januar prije mjesec dana na kojem sam se vozio. Ali pretpostavljam da si i to preskocio ili imas selektivno pamcenje. I ne moras me moliti nista niti se praviti pametan s iznosenjem tih licnih podataka, tebi ako se ne svidja stavis me na foe i mirna Bosna. I molim te da to uradis, jer ja sa ove teme necu ici. Pratim, kudim i hvalim kad treba.