Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑09/07/2020 21:28
Šta to? Čitao sam da su nudili više od Nike za produzenje, ali je Nike nudio više necega u narednim godinama.
Nisam se time bavio.
Nudili su na papiru istu cifru ali u praksi nije ni blizu onoga što Nike nosi sa sobom.
Under the terms of the deal, New Balance said it was entitled to renew its deal with Liverpool if it was able to match offers made from rival kit suppliers.
However, Liverpool argued New Balance -- which has been its manufacturer since 2015 -- could not match Nike's potential marketing and distribution powers and the High Court in London ruled in the club's favor.
Reports suggest the terms of the "multi-year" new deal could see it match, or even exceed, Manchester United's $98.7 million-a-year partnership with Adidas, given Liverpool will earn a percentage of shirt sales.
Na kraju dana, sve je to biznis. I New Balance je u klub došao preko Warriora, a isti Warrior zahvaljujući konekcijama sa FSG-om. Tada je Puma nudila dosta bolji ugovor, tako da su one tri mučne godine sa Warriorom koštale Liverpool milione.
Ma jasno, ali Nike je meni simbol izrabljivanja ljudi.
A realno nista kvalitetniji materijali.
Jedino sto imaju uhodanu dsitribuciju. To znam da sam citao da je Liverpool osporio realnost njihovih obecanja za distribuciju u Aziji jer su navodno neki drugi imali losa iskustva. Valjda su bili i svjedoci za Liverpul na sudu. Ne sjecam se ko ono bi...
Ma to je katastrofa sa Balanceom, evo sad nemaju uopšte kontigent šampionskih dresova a uredno izbacili na web stranicu kao da su u prodaji a imaju 1k komada na čekanju. Ne ide
Njihov logo ostaje zapamćen uz 6. titulu prvaka Europe i 19. prvaka Engleske. I više nego što su vjerovatno očekivali, pogotovo uzimajući u obzir kakav su ugovor imali. Pa strah me i pomisliti kakve bi klub cifre upisao u kasicu da su Nike ili Adidas, nebitno, bili tu zadnjih sezona
Liverpool fear Jordan Henderson may miss the start of next season because of a knee injury sustained against Brighton on Wednesday night. [@_ChrisBascombe - @TeleFootball]
Liverpool are still awaiting the full diagnosis so the full extent of the injury is not yet known, manager Jurgen Klopp is likely to clarify the situation ahead of his pre-match briefing on Friday. [@_ChrisBascombe - @TeleFootball]
lukrativni ugovori na stranu, meni je nekako baš drag bio new balance baš zato što ga niko drugi nije imao. baš originalno, alternativno, liverpoolski.
Ma to svakako, meni su Balance dresovi svi bili ako ne odlični onda bar korektni. Jedino mi je vala prošla sezona promašena skroz, vadi ih jedino činjenica da ćemo ih pamtiti po dobrom zbog Barcelone, Tottenhama i općenito luđačke sezone.
Po njegovoj reakciji na izlasku, vidjelo se da je nesto teze u pitanju, ja sam mislio da su krizni.
Sto se dresa tice, zadnji moj koji sam kupio je bio onaj adidasov iz zadnje njihove sezone. Niti jedan mi se od tada nije svidio.
Kontao sam uzeti mozda i ovaj jedan sampionski, cisto za uspomenu, ali eto citam da je nestalo
Vrlo vjerovatno bi se Community Shield mogao igrati protiv prvaka Championshipa ukoliko osvajač FA Kupa još uvijek bude učesnik neke od završnica LP/EL.
no_sekirli wrote: ↑10/07/2020 07:30
Ovo za Hendu je ocajna vijest.
Po njegovoj reakciji na izlasku, vidjelo se da je nesto teze u pitanju, ja sam mislio da su krizni.
Sto se dresa tice, zadnji moj koji sam kupio je bio onaj adidasov iz zadnje njihove sezone. Niti jedan mi se od tada nije svidio.
Kontao sam uzeti mozda i ovaj jedan sampionski, cisto za uspomenu, ali eto citam da je nestalo
Brate da su krizni ne bi on mog'o ustat, kamo li hodajuci izaci s terena, vec bi sjedio i plak'o na travi...
no_sekirli wrote: ↑10/07/2020 07:30
Ovo za Hendu je ocajna vijest.
Brate da su krizni ne bi on mog'o ustat, kamo li hodajuci izaci s terena, vec bi sjedio i plak'o na travi...