Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Majke mi, kad se vratim u Bosnu za par mjeseci, neće proći sedmica da ne svratim kod Dervoza ili u Sač. Ne znam šta mi je bilo u glavi, pa nisam išao dok sam bio tu.
ultima_palabra wrote: ↑10/07/2020 03:46
Uckur kod Katedrale, najbolji burek u univerzumu.
Dobra, pomasna pita, ali brate što je pogano i prljavo unutra da ti se život zgadi. Klasični primjer našeg poimanja biznisa, daj da ja uzimam pa makar tanjira ne promijenio 30 godina.
Dobra, pomasna pita, ali brate što je pogano i prljavo unutra da ti se život zgadi. Klasični primjer našeg poimanja biznisa, daj da ja uzimam pa makar tanjira ne promijenio 30 godina.
Ne bih rekao da je prljavo koliko je sav enterijer star i sve izgleda kao da je zaustavljeno u vremenu... i da je sve novo ne garantuje to higijenu.
Moj stomak generalno ne moze svacijeg bureka, a ovaj sam jeo cak i za iftar, kad je stomak najosjetljiviji.
Ne bih rekao da je prljavo koliko je sav enterijer star i sve izgleda kao da je zaustavljeno u vremenu... i da je sve novo ne garantuje to higijenu.
Moj stomak generalno ne moze svacijeg bureka, a ovaj sam jeo cak i za iftar, kad je stomak najosjetljiviji.
Ni ja ne bih rekao da jebprljavo nego bas tako kako si opisao. Promjenili su plocice zadnji put kad sam bio, portale prije nekog vremena pa ce i enterijer za 10 godina
Entropio wrote: ↑10/07/2020 15:22
Ako je staro i prljavo, ne bih je ja jeo taman da je zlatna. Ako je cisto a staro, morao bih razmisliti.
tako radio jedan lik sa mnom u firmi, kad god krenemo na pauzu on nadje neku manu za mjesto na koje idemo.
Te slano, te masno, te neukusno, te prljavo.....
Kaze mu drugi kolega jednom prilikom, bas me interesuje sta ti to jedes kod kuce