Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navodi se da će iz Real Madrida vjerovatno otići Bale, James, Brahim, Ceballos i Mariano Diaz, a da bi na ime ovih transfera Real Madrid trebao dodatno zaraditi 150 miliona eura, čime će doći do cifre od ukupno 200 miliona prihoda od prodaje igrača
Real je spreman saslušati i ponude za Marcela i Lucasa Vasqueza, a nešto manja zarada očekuje se od transfera Jamesa Rodrigueza kojem ugovor ističe za godinu dana
I sve to kad se lomi za titulu
Ne kažem da će neki ili svi biti prodani, ali čisto sumnjam da se u ovom momentu time bavi.
navodi se da će iz Real Madrida vjerovatno otići Bale, James, Brahim, Ceballos i Mariano Diaz, a da bi na ime ovih transfera Real Madrid trebao dodatno zaraditi 150 miliona eura, čime će doći do cifre od ukupno 200 miliona prihoda od prodaje igrača
Real je spreman saslušati i ponude za Marcela i Lucasa Vasqueza, a nešto manja zarada očekuje se od transfera Jamesa Rodrigueza kojem ugovor ističe za godinu dana
Ne kažem da će neki ili svi biti prodani, ali čisto sumnjam da se u ovom momentu time bavi.
Sto se ne bi bavilo, neces cekati do kraja sezone da razmisljas o dolascima i odlascima.
Sto se ne bi bavilo, neces cekati do kraja sezone da razmisljas o dolascima i odlascima.
Pa dobro, većina ovih jeste na izlaznim vratima, doduše bili su i prošle godine...mislim da je ipak fokus na privesti La Ligu kraju, biće onda pauza prije LP da se povede računa o tome.
Ja dok ne vidim te nabrojane da igraju u drugim klubovima ne vjerujem nista.
Pogotovo bale. Taj tip ide iz reala od 2015 i svaki put igrat ce za X druge klubove.
To jos nisam doceko.
Takodje sa rodrigezom koji je napravio krug po evropi. I vratio se..
B6Redhell wrote: ↑14/07/2020 00:43
Ma naći će se Opet neko od bljuvača da pljuje ko ovaj crvendač...
Ma nema se tu sta pljuvati Barsa je ovu titulu jeftino prodala i relno nisu je ni zasluzili.Sto je meni interesantno ovo vise nije ni slican fudbal u europi nakon ovolikog prekida,kao da svi igraju nesto preko qrca.Cak ni otprilike ne bi znao nagadjati ko bi mogao uzeti L.S. ili sam se ja ohladio od fudbala pa mi se tako cini.