Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
allem_77 wrote: ↑07/07/2020 23:15
Šta je ovdje problem? Nešto #4000
Na mobitelu eon radi.
Obrisi cookies iz browsera i loguj se ponovo.
Ok, hvala. Pokušat ću, mada i ne gledam. Danas slučajno otvorio i vidim neće. A koristim advanced systemCare, i mislio sam da to briše smeće. Očito da ne radi svoj posao.
allem_77 wrote: ↑07/07/2020 23:28
Ok, hvala. Pokušat ću, mada i ne gledam. Danas slučajno otvorio i vidim neće. A koristim advanced systemCare, i mislio sam da to briše smeće. Očito da ne radi svoj posao.
"Cookies" nije smece
U browseru udji u settings i rucno obrisi cookies, nakon sto se ponovo logujes na eon, on ce "povuci" novi cookies fajl i radice sve kako treba.
allem_77 wrote: ↑07/07/2020 23:28
"Cookies" nije smece
U browseru udji u settings i rucno obrisi cookies, nakon sto se ponovo logujes na eon, on ce "povuci" novi cookies fajl i radice sve kako treba.
A to redovno radim na mobitelu. Izbrišem svu povijest, kolačiće, lokacije...
A računar koristi malac od buraza za igrice. Moguće da je pokupio te kolače.
Telemach wrote: ↑07/07/2020 11:39
Zdravo @r_faruk,
Zamoliti ćemo Vas da nam dostavite vaše podatke u pp kako bismo izvršili provjeru paketa usluga koje koristite i, shodno tome, imali uvid u listu kanala koja Vam je dostupna. Stojimo Vam na raspolaganju. Hvala što sarađujete sa nama na ovaj način.
allem_77 wrote: ↑07/07/2020 23:38
A to redovno radim na mobitelu. Izbrišem svu povijest, kolačiće, lokacije...
A računar koristi malac od buraza za igrice. Moguće da je pokupio te kolače.
allem_77 wrote: ↑07/07/2020 23:15
Šta je ovdje problem? Nešto #4000
Na mobitelu eon radi.
Zdravo @allem_77,
Da li je problem i dalje prisutan i nakon sugestije koju Vam je uputio Benq?
Za sve poteškoće koje se jave u radu naših usluga možete nam dostaviti podatke u pp i rado ćemo izvršiti provjeru. Hvala Vam što koristite naše usluge. Uvijek vam stojimo na raspolaganju.
Jos uvijek nije rijeseno da na vasoj zvanicnoj stranici https://mojtelemach.ba/ u dijelu: racuni/pregleda racuna, imate NE TACAN podatak za izvrsene uplate a tacne u dijelu: Moje uplate.
Zar je to toliko tesko usaglasiti ?
Rekli ste da radite rekonstrukciju stranice, ali bi ovo bilo dobro i zbog vas a i nas korisnika da to rijesite sto je moguce prije. Nije pohvalno imati ne tacne podatke na svojoj stranici.
Srdacan pozdrav.
Zdravo @kakotakonikako,
Zahvaljujemo se na javljanju,
U opciji "moji računi" su vidljive fakture sa ukupnim zaduženjem, dok u opciji "moje uplate" možete vidjeti uplaćene iznose. Ukoliko postoje određena odstupanja u Vašoj evidenciji, vrlo rado ćemo izvršiti provjeru.
Zdravo @Telemach
Izgleda da se nismo razumjeli. Ne tacan je podatak u dijelu: racuni/pregleda racuna, jer su uplate 0,00 za mjesece april i maj a u pregledu racuna su tacne uplate. O tome je rijec.
Izbacite kolonu Placeno u dijelu: racuni/pregleda racuna i problem rijesen, ako je ne moguce povezai podatke u Pregled racuna i Moje uplate.
Vjerovatno je tako kod svakoga a ne samo kod mene, jer zasto bih ja bio izuzetak ?????
btw - za ove koji ce mozda komentarisati ( a vec jesu kod mojeg prijasnjeg posta o ovom problemu ) samo da kazem da nije u redu imati ne tacan podatak na oficijelnoj stranici i moja sugestija je da se to popravi, nista drugo.
Jos uvijek nije rijeseno da na vasoj zvanicnoj stranici https://mojtelemach.ba/ u dijelu: racuni/pregleda racuna, imate NE TACAN podatak za izvrsene uplate a tacne u dijelu: Moje uplate.
Zar je to toliko tesko usaglasiti ?
Rekli ste da radite rekonstrukciju stranice, ali bi ovo bilo dobro i zbog vas a i nas korisnika da to rijesite sto je moguce prije. Nije pohvalno imati ne tacne podatke na svojoj stranici.
Srdacan pozdrav.
Zdravo @kakotakonikako,
Zahvaljujemo se na javljanju,
U opciji "moji računi" su vidljive fakture sa ukupnim zaduženjem, dok u opciji "moje uplate" možete vidjeti uplaćene iznose. Ukoliko postoje određena odstupanja u Vašoj evidenciji, vrlo rado ćemo izvršiti provjeru.
Zdravo @Telemach
Izgleda da se nismo razumjeli. Ne tacan je podatak u dijelu: racuni/pregleda racuna, jer su uplate 0,00 za mjesece april i maj a u pregledu racuna su tacne uplate. O tome je rijec.
Izbacite kolonu Placeno u dijelu: racuni/pregleda racuna i problem rijesen, ako je ne moguce povezai podatke u Pregled racuna i Moje uplate.
Vjerovatno je tako kod svakoga a ne samo kod mene, jer zasto bih ja bio izuzetak ?????
btw - za ove koji ce mozda komentarisati ( a vec jesu kod mojeg prijasnjeg posta o ovom problemu ) samo da kazem da nije u redu imati ne tacan podatak na oficijelnoj stranici i moja sugestija je da se to popravi, nista drugo.
Zdravo @kakotakonikako,
Zahvaljujemo se na sugestiji. Drago nam je da na ovaj način komunicirate sa nama. Vjerujemo da nam svaki prijedlog može pomoći u postizanju većeg zadovoljstva korisnika. Uplate, kako smo naveli, možete provjeravati u tabu Moje uplate. U slučaju izmjena, bit ćete obaviješteni. Uvijek Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav, uplatio sam online jučer račun i još nije proknjižen. Ugovor mi završava sa 666, poslao sam vam mail sa izvodom banke i molim vas to da završite da me ne isključite dok sam na godišnjem.
Pozdrav, uplatio sam online jučer račun i još nije proknjižen. Ugovor mi završava sa 666, poslao sam vam mail sa izvodom banke i molim vas to da završite da me ne isključite dok sam na godišnjem.
Hvala,
Zdravo @TESLA_EDISON,
Vrlo rado ćemo izvršiti provjeru ukoliko nam dostavite podatke u pp. Zahvaljujemo se na saradnji na ovaj način i stojimo Vam na raspolagaju.
Last edited by Telemach on 08/07/2020 14:09, edited 1 time in total.
Hvala,
Zdravo @TESLA_EDISON,
Vrlo rado ćemo izvršiti provjeru ukoliko nam dostavite podatke u pp. Zahvaljujemo se na saradnji na ovaj način i stojimo Vam na raspolagaju.
Hvala,
Zdravo @TESLA_EDISON,
Poslao sam vam mail maloprije.
@TESLA_EDISON,
Kolege će evidentirati e-mail u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam što koristite naše usluge.
Evo u treći dan ulazim, ni marka nije proknjižena. Mora vam se pojaviti na izvodu, posebno što sam taj dan vršio i druge uplate na istu banku u kojoj i vi imate račun i istog dana se pojavilo na izvodima. Molim vas riješite to. Ne razumijem ovo čekanje.
Evo u treći dan ulazim, ni marka nije proknjižena. Mora vam se pojaviti na izvodu, posebno što sam taj dan vršio i druge uplate na istu banku u kojoj i vi imate račun i istog dana se pojavilo na izvodima. Molim vas riješite to. Ne razumijem ovo čekanje.
@Telemach e o ovome se danima priča! Moje uplate i nema juni a uredno je sve plaćeno. Uvjeravali ste da je sve ok, ja uplatnice imam ali ne želim trošiti vrijeme da Vam ih prikazujem.
Evo proknjiženo, hvala
Zdravo @TESLA_EDISON,
Zahvaljujemo se na saradnji na ovaj način. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Radar71 wrote: ↑09/07/2020 11:52
@Telemach e o ovome se danima priča! Moje uplate i nema juni a uredno je sve plaćeno. Uvjeravali ste da je sve ok, ja uplatnice imam ali ne želim trošiti vrijeme da Vam ih prikazujem.
Zdravo @Radar71,
Zahvaljujemo se na javljanju.
Vrlo rado ćemo izvršiti provjeru Vaših uplata ukoliko nam dostavite broj Ugovora u pp. Sve, eventualne, poteškoće ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku. Stojimo Vam na raspolaganju.
Ma i ljudi se razmazili previše.
Zamisli da nema portala i profila, gdje bi provjeravao stanje računa?
Pa naravno, na računu koji dobiješ poštom ili emailom. Fino na računu piše: Hvala Vam što redovno izmirujete svoj HS (Telemach, HKB...) račun.
Meni na portalu zadnja evidentirana uplata iz aprila, ali piše trenutno stanje: 0,00 KM.
Sasvim dovoljno informacija da je sve uredno plaćeno i proknjiženo i da neće niko doći da isključi uslugu.
Joj čime se vi zamarate. Kad dođe račun fino platim i to je to. Sad da se zamaram oko njihovog proknjiženja i da sam u strahu da mi ne isključe Telemach, ne pada mi napamet.