odaberi bilo koji link vezan za PC
https://twitter.com/Guerrilla?s=09
Moderator: Benq
Samo nastavi igrati na medium postavkamaTabakmalac wrote: ↑03/07/2020 19:39 Hajd konačno da i PC dobiju nešta što su Sonijevci davno igrali i završili.![]()
Ja sam na PS4 Pro prekucao citavu igru s uzivanjem i vodjen tim iskustvom igram na PC i ne da mi se igrati tj. mrsko mi nastaviti jer od 85 sati koliko imam na PC namanje 30ak sati je posljedica game crash, restart i save reload i kad hoces da kompletiras sve i da pokupis achievements to te sabotira samo tako. Igra je toliko nestabilna i bugovita da jednostavno ti ubije svaku volju za daljim igranjem.

Hvala. Radije ću prihvatiti i to nego dati keš za novi računar, kad mogu sačuvati za nešta drugo.Averus wrote: ↑04/07/2020 13:15Samo nastavi igrati na medium postavkamaTabakmalac wrote: ↑03/07/2020 19:39 Hajd konačno da i PC dobiju nešta što su Sonijevci davno igrali i završili.![]()
![]()
Kod mene su se desavale stvari da sam mislio da mi je crkao monitor ili graficka ili PCferratilis wrote: ↑04/07/2020 19:27 Zanimljivo. Ja nikad nisam imao direktan crash, ali sam imao milion grafickih i drugih bugova kad je tek izasla, i naravno onaj uzasni stutter o kojem su svi pricali jer imam quad procesor ali i to je rijeseno preko patcha. Problem je sto sam imao oko 60 sati u igri, onda prestao igrat i kad sam se vratio nakon par sedmica dobijem corrupted save file. Nisam mogao opet sve prelaziti, vec me smorilo. Jako je spor gameplay. Mozda joj se vratim nekad u buducnosti. Ali slazem se sa Sanskim da generalno nisam imao prijatno iskustvo sa igrom i zalim potrosen novac.
to je bila dobra lekcija
![]()
I meni je 5700 ali sam od crashovanja imao samo jednom detroit become human ali nisu mi bili updejtovani drajveri to me je i igra upozorila i jednom csgo. Sa drajverima sam imao probleme kod dizanja sistema kad updejtujem neke zvucne pocne sve da laguje ali nikad u igrama. Doduse mnogi su se zalili za rdr2 kako je lose optimizovana itd.SanskiBiser wrote: ↑04/07/2020 19:27A dotjerace AMD drajvere (5700) u red za jedno godinu dana pa cu ABD i ja tako.![]()
Tako i ja kazem, radije cu se voziti tramvajem nego kupiti auto i jedno i drugo me prebaci sa tacke A na tacku BTabakmalac wrote: ↑04/07/2020 19:35Hvala. Radije ću prihvatiti i to nego dati keš za novi računar, kad mogu sačuvati za nešta drugo.Averus wrote: ↑04/07/2020 13:15Samo nastavi igrati na medium postavkamaTabakmalac wrote: ↑03/07/2020 19:39 Hajd konačno da i PC dobiju nešta što su Sonijevci davno igrali i završili.![]()
![]()
![]()
1. Shvati šalu, ne moraš odmah uzvraćati tim nekim nadmenim tonom, niko te nikad neće shvatiti ozbiljnoTabakmalac wrote: ↑04/07/2020 19:35Hvala. Radije ću prihvatiti i to nego dati keš za novi računar, kad mogu sačuvati za nešta drugo.Averus wrote: ↑04/07/2020 13:15Samo nastavi igrati na medium postavkamaTabakmalac wrote: ↑03/07/2020 19:39 Hajd konačno da i PC dobiju nešta što su Sonijevci davno igrali i završili.![]()
![]()
![]()
1. Sa PCMR treba samo oštro, jer ako oni mogu zahebavati konzolaše, nema pisano pravilo da konzolaši ne smiju raditi kontra.Averus wrote: ↑04/07/2020 20:471. Shvati šalu, ne moraš odmah uzvraćati tim nekim nadmenim tonom, niko te nikad neće shvatiti ozbiljnoTabakmalac wrote: ↑04/07/2020 19:35Hvala. Radije ću prihvatiti i to nego dati keš za novi računar, kad mogu sačuvati za nešta drugo.![]()
2. Šta ćeš onda na temi PC igre![]()
Neće se desiti jer je Polyphony first party kompanija za Sony. Tako da ih drže kao malo vode na dlanu.DonieBrasco wrote: ↑04/07/2020 19:53 Ako ijednu igru sto je ekskluziva za Sony zelim za PC onda je to nadolazeci Gran Turismo.
[June 25, 2020] – General / Miscellaneous
bilo nekad do sredine 2000tihDonieBrasco wrote: ↑04/07/2020 23:14
Zar njima kao mega brenud nije u intersu da su im igraci zadovoljni ?