Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Didier
#108551 Re: Premijer liga BiH
A evo i tekbira sa sjevera

- Maharadza
- Didier
#108553 Re: Premijer liga BiH
Eno i Haris Silajdžić je tu.
Kako li se osjećao Vukašin na golu
Kako li se osjećao Vukašin na golu
- budzetlija
#108554 Re: Premijer liga BiH
Cuj hoce da napuste teren zbog ofdajda poslije kojeg se nista nije desilo

- Kaligrafija
#108555 Re: Premijer liga BiH
E ovo je bio derbi, jes se igralo, bolje ekipe nego sad...
Cak sam se i vidio u par kadrova na sjeveru...!
Lijepa vremena, marka gorivo, marka Drina...! Dvije kerma piva u kafani...!
- budzetlija
#108556 Re: Premijer liga BiH
I sad je piva 2 - 3 KM u kafani 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#108557 Re: Premijer liga BiH
Pa vas gura od kraja rata dajuci vam koristenje stadiona po nekoj smijesnoj cijeni. To su milioni maraka......Pa ko vam je dao pare kad su vas htjeli istjerati sa Koseva ili se ti toga ne sjecas jer se nisi jos rodio???Manual wrote: ↑04/07/2020 06:36Hahha, cuj rezimskehrasno38 wrote: ↑03/07/2020 22:40 Za razliku od nesportskih timova i sirocica iz drugog dijela glavnog grada svaka titula Zelje je osvojena na terenu. Namjerno nisam napisao "posteno" jer niko u BiH nije svaku titulu osvojio posteno ali za razliku od Sarajeva svi klubovi koji su osvajali titule su ih osvajali na terenu i nikom ni jedna nije data prije zavrsetka zadnjeg kola osim Sarajevu....i to dvije.
Dakle i ta jebena iz 1946 je osvojena i to na utakmici u Banja Luci ali eto nije priznata i boze moj sta da se radi. I bez te titule...i bez poklonjenih titula ali zato i uz poklonjene dvije titule FK sarajevo ne moze da prestigne Zelju.
Ali sve to nije nista novo za rezimske i vjestacke klubove....Dinamo...Zvezda....Sarajevo....FUJ!
Pa vas je sad režim pogurao za 200k, inače bi bilo ključ u bravu.
- Maharadza
#108558 Re: Premijer liga BiH
Taj stadion je trebao po svim nebeskim i zemaljskim zakonima i logikama pripasti nama, samo eto nismo imali prave ljude u tom vremenu na kormilu da to srede ispred i iza kulisa, a kao što su npr. vaši uradili, jer racku bi i vi grbavicu dobili tj. DRŽAVNO da niste imali ljude koji su "sredili" da vam se prepiše.hrasno38 wrote: ↑04/07/2020 15:49Pa vas gura od kraja rata dajuci vam koristenje stadiona po nekoj smijesnoj cijeni. To su milioni maraka......Pa ko vam je dao pare kad su vas htjeli istjerati sa Koseva ili se ti toga ne sjecas jer se nisi jos rodio???Manual wrote: ↑04/07/2020 06:36Hahha, cuj rezimskehrasno38 wrote: ↑03/07/2020 22:40 Za razliku od nesportskih timova i sirocica iz drugog dijela glavnog grada svaka titula Zelje je osvojena na terenu. Namjerno nisam napisao "posteno" jer niko u BiH nije svaku titulu osvojio posteno ali za razliku od Sarajeva svi klubovi koji su osvajali titule su ih osvajali na terenu i nikom ni jedna nije data prije zavrsetka zadnjeg kola osim Sarajevu....i to dvije.
Dakle i ta jebena iz 1946 je osvojena i to na utakmici u Banja Luci ali eto nije priznata i boze moj sta da se radi. I bez te titule...i bez poklonjenih titula ali zato i uz poklonjene dvije titule FK sarajevo ne moze da prestigne Zelju.
Ali sve to nije nista novo za rezimske i vjestacke klubove....Dinamo...Zvezda....Sarajevo....FUJ!
- budzetlija
#108559 Re: Premijer liga BiH
Ono zabalilo sto tražimo koncesiju, dok su isti dobili od iste države, kantona, sve sto imaju dole 1/1 i plus na to sve sto imaju dole napravila država
pa koji mozak moras biti da nekom nesto nabijas na nos i da se bunis
To isto ko invalidi sto su dobijali stanove, pa npr. ja dobio ali zato sputavam i podapinjem drugog koji treba dobiti, upirem gdje stignem da ne dobije, bunim se kako će on dobiti nešto od države dok sam ja dobio sve sto imam u životu.
A sunce ti jebem pa sta je to tako, ja ne mogu da zamislim da neko ima takvo razmišljanje, ali fakat.... ja da razmišljam tako ubio bi se svega mi, kakva je to pakost i zavist
Puuuu

To isto ko invalidi sto su dobijali stanove, pa npr. ja dobio ali zato sputavam i podapinjem drugog koji treba dobiti, upirem gdje stignem da ne dobije, bunim se kako će on dobiti nešto od države dok sam ja dobio sve sto imam u životu.
A sunce ti jebem pa sta je to tako, ja ne mogu da zamislim da neko ima takvo razmišljanje, ali fakat.... ja da razmišljam tako ubio bi se svega mi, kakva je to pakost i zavist
Puuuu

-
mosa rajvosa
#108560 Re: Premijer liga BiH
Zar te ista od njih moze iznenaditi ?budzetlija wrote: ↑04/07/2020 16:10 Ono zabalilo sto tražimo koncesiju, dok su isti dobili od iste države, kantona, sve sto imaju dole 1/1 i plus na to sve sto imaju dole napravila državapa koji mozak moras biti da nekom nesto nabijas na nos i da se bunis
![]()
Puuuu
![]()
Nemaju djaba parolu il sta im je ono vec, Manijak ne moze biti svak.
- Manual
#108561 Re: Premijer liga BiH
Vi ste ba dobili stadion guzovacehrasno38 wrote: ↑04/07/2020 15:49Pa vas gura od kraja rata dajuci vam koristenje stadiona po nekoj smijesnoj cijeni. To su milioni maraka......Pa ko vam je dao pare kad su vas htjeli istjerati sa Koseva ili se ti toga ne sjecas jer se nisi jos rodio???Manual wrote: ↑04/07/2020 06:36Hahha, cuj rezimskehrasno38 wrote: ↑03/07/2020 22:40 Za razliku od nesportskih timova i sirocica iz drugog dijela glavnog grada svaka titula Zelje je osvojena na terenu. Namjerno nisam napisao "posteno" jer niko u BiH nije svaku titulu osvojio posteno ali za razliku od Sarajeva svi klubovi koji su osvajali titule su ih osvajali na terenu i nikom ni jedna nije data prije zavrsetka zadnjeg kola osim Sarajevu....i to dvije.
- hrasno38
#108562 Re: Premijer liga BiH
Ma ja usput nek vam prepisu i Zetru da imate gdje trenirati kad pada kisa ili snijeg....kad je bal nek je maskenbal. Naravno u koncesiju da bude kompletan sportski centar sa pomocnim terenima, skladistima, parkinzima i atletskim stadionom. Jebi ga vi ste to zasluzili....kad je bilo najteze pobjegli ste iz BiH! Treba vam dati mudo Marjanovo. Ja sam napisao i stojim iza toga da vam treba pokloniti zemlju za stadion i to je to iskljucivo radi tradicije, sportskih uspjeha a pod tim ne smatram dvije poklonjene titule nego one posteno osvojene, radi Haseta, Papeta, Paje kojeg ste naguzli ali od vas to nije nista novo i na Butmiru ste dosli na 50% zavrsenog posla. Ne daj boze da vi negdje zakopate lopatu o dpocetka i nesto napravite kompletno svojim rukama. I da jos nesto....da vam nije bilo SDA i vlasti kurac bi vam ikada Tan dosao u BiH i znao da postojite a ja to znam malo bolje od vas i da me pogresno ne shvatite zaista mi nije vatra i to je odlican potez koji bi trebalo da slijede i ostali klubovi iz BiH.Maharadza wrote: ↑04/07/2020 15:55Taj stadion je trebao po svim nebeskim i zemaljskim zakonima i logikama pripasti nama, samo eto nismo imali prave ljude u tom vremenu na kormilu da to srede ispred i iza kulisa, a kao što su npr. vaši uradili, jer racku bi i vi grbavicu dobili tj. DRŽAVNO da niste imali ljude koji su "sredili" da vam se prepiše.![]()
I koliko se god napinjali te se pritom i usrali stadion Zeljeznicara su napravili zeljeznicari a to su mogli isto tako i da urade clanovi Gradskog fiskulturnog odbora Sarajevo, OFD Sloboda i RSD Udarnik koje navodite na stranici kao one koji su postavili temelje tog kluba samo sto to nije bilo potrebno jer je vlast obecala da ce vam napraviti stadion na kojem cete igrati. I stadion prije vlasnistva FK Zeljeznicara je bio vlasnistvo SD Zeljeznicara kojem je pripadao FK Zeljeznicar. Nas nije sram nositi ponosno ime od koga smo nastali a papci su potrcali da ime daju po gradu kontajuci da ce biti in.
- budzetlija
#108563 Re: Premijer liga BiH
Boze sacuvaj, pa isti kurac ili FK ili SD kad je drzava sve dala, nebitno kome...
- Didier
#108564 Re: Premijer liga BiH
Najsmješnije je što se oni porede sa Željom, a postali privatna kapitalistička prćija, vlasništvo lika koji bi na Goli Otok slao sve neistomišljenike u svojoj zemlji i koji sigurno nije pošteno došao do para koje ima.
I kao trebamo biti na istom, mi smo dobili, pa trebaju i oni.
Ne treba vam više marke dati iz budžeta, prodali ste se, trčite u Vijetnam pa prosite.
Ne treba vam više marke dati iz budžeta, prodali ste se, trčite u Vijetnam pa prosite.
- hrasno38
#108565 Re: Premijer liga BiH
Pa dala je drzava i tebi da dodjes u Sarajevo pa sta da radimo......budzetlija wrote: ↑04/07/2020 16:27cuj nije mu vuna, što lazes?
Boze sacuvaj, pa isti kurac ili FK ili SD kad je drzava sve dala, nebitno kome...
-
Juliuscezar
#108566 Re: Premijer liga BiH
Zašto je dopušteno držati na avataru teroriste, šta je sljedeće ?Didier wrote: ↑04/07/2020 17:01 Najsmješnije je što se oni porede sa Željom, a postali privatna kapitalistička prćija, vlasništvo lika koji bi na Goli Otok slao sve neistomišljenike u svojoj zemlji i koji sigurno nije pošteno došao do para koje ima.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#108567 Re: Premijer liga BiH
Daj Boze da prezive.....
Da mi je stalo, bio bih zabrinut!
Da mi je stalo, bio bih zabrinut!
- avetinja
#108568 Re: Premijer liga BiH
Ne znam zašto raspravljamo o Koševu kada ćete napraviti Bordo arenu.
- Maharadza
#108569 Re: Premijer liga BiH
Ko je pobjegao, kada?! O čemu ti ba?! halo! Trese tebe izgleda opasna vuna u nedostatku argumenata pa ne znaš gdje udaraš. Čuj spominje sda a istovremeno "bježali ste kada je bilo najteže" wtf.hrasno38 wrote: ↑04/07/2020 16:26Ma ja usput nek vam prepisu i Zetru da imate gdje trenirati kad pada kisa ili snijeg....kad je bal nek je maskenbal. Naravno u koncesiju da bude kompletan sportski centar sa pomocnim terenima, skladistima, parkinzima i atletskim stadionom. Jebi ga vi ste to zasluzili....kad je bilo najteze pobjegli ste iz BiH! Treba vam dati mudo Marjanovo. Ja sam napisao i stojim iza toga da vam treba pokloniti zemlju za stadion i to je to iskljucivo radi tradicije, sportskih uspjeha a pod tim ne smatram dvije poklonjene titule nego one posteno osvojene, radi Haseta, Papeta, Paje kojeg ste naguzli ali od vas to nije nista novo i na Butmiru ste dosli na 50% zavrsenog posla. Ne daj boze da vi negdje zakopate lopatu o dpocetka i nesto napravite kompletno svojim rukama. I da jos nesto....da vam nije bilo SDA i vlasti kurac bi vam ikada Tan dosao u BiH i znao da postojite a ja to znam malo bolje od vas i da me pogresno ne shvatite zaista mi nije vatra i to je odlican potez koji bi trebalo da slijede i ostali klubovi iz BiH.Maharadza wrote: ↑04/07/2020 15:55Taj stadion je trebao po svim nebeskim i zemaljskim zakonima i logikama pripasti nama, samo eto nismo imali prave ljude u tom vremenu na kormilu da to srede ispred i iza kulisa, a kao što su npr. vaši uradili, jer racku bi i vi grbavicu dobili tj. DRŽAVNO da niste imali ljude koji su "sredili" da vam se prepiše.![]()
I koliko se god napinjali te se pritom i usrali stadion Zeljeznicara su napravili zeljeznicari a to su mogli isto tako i da urade clanovi Gradskog fiskulturnog odbora Sarajevo, OFD Sloboda i RSD Udarnik koje navodite na stranici kao one koji su postavili temelje tog kluba samo sto to nije bilo potrebno jer je vlast obecala da ce vam napraviti stadion na kojem cete igrati. I stadion prije vlasnistva FK Zeljeznicara je bio vlasnistvo SD Zeljeznicara kojem je pripadao FK Zeljeznicar. Nas nije sram nositi ponosno ime od koga smo nastali a papci su potrcali da ime daju po gradu kontajuci da ce biti in.
PS. Neko je od svoga nastanka FK a neko je bio i FK, pa NK (po potrebi) pa opet FK i tako u krug, ovisno od trenutnog režima...elem režimski klub pa ima i smisla, pajel?!
PS2. Posljednja rečenica, ko je to našao o papcima pričati:
- budzetlija
#108570 Re: Premijer liga BiH
Djuro Palica likes thishrasno38 wrote: ↑04/07/2020 17:04Pa dala je drzava i tebi da dodjes u Sarajevo pa sta da radimo......budzetlija wrote: ↑04/07/2020 16:27cuj nije mu vuna, što lazes?
Kod tebe se prica svodi na SDA politiku, daj meni ko jebe druge
-
Plunkett
#108571 Re: Premijer liga BiH
Kakvo lupetanje i kakve laži, Tan i SDA...
Ako je već do SDA, nek i vama Vedad Deljkovic završi jednog
Ako je već do SDA, nek i vama Vedad Deljkovic završi jednog
-
Plunkett
#108572 Re: Premijer liga BiH
I tebi ova da slobodno hodaš ulicom, pa nikom ništa.hrasno38 wrote: ↑04/07/2020 17:04Pa dala je drzava i tebi da dodjes u Sarajevo pa sta da radimo......budzetlija wrote: ↑04/07/2020 16:27cuj nije mu vuna, što lazes?
- Didier
#108573 Re: Premijer liga BiH
bhnapoleon1 wrote: ↑04/07/2020 17:07Zašto je dopušteno držati na avataru teroriste, šta je sljedeće ?Didier wrote: ↑04/07/2020 17:01 Najsmješnije je što se oni porede sa Željom, a postali privatna kapitalistička prćija, vlasništvo lika koji bi na Goli Otok slao sve neistomišljenike u svojoj zemlji i koji sigurno nije pošteno došao do para koje ima.
Ja držim heroja na avataru, a ako bi ti radije bio austrijski konjušar ili turski kmet, široko ti polje, ali daleko su Istanbul i Beč u mojoj glavi, a i nisu baš po mom ukusu.
-
zbunjola71sa
- budzetlija
#108575 Re: Premijer liga BiH
Heroj iz susjedstva, njima su heroji i ovi iz nedavnog rata