Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Didier

#108551 Re: Premijer liga BiH

Post by Didier »

A evo i tekbira sa sjevera :D :D :D
Maharadza

#108552 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Didier wrote: 04/07/2020 13:56 A evo i tekbira sa sjevera :D :D :D
A kod vas inače ekipa prava multi-kulti, puna katolika i pravoslavaca a u nas samo MuHadžedini, kako nas nije stid. :oops:
Didier

#108553 Re: Premijer liga BiH

Post by Didier »

Eno i Haris Silajdžić je tu.

Kako li se osjećao Vukašin na golu :D
budzetlija

#108554 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

:lol:

Cuj hoce da napuste teren zbog ofdajda poslije kojeg se nista nije desilo :lol: :pisnuo: :pisnuo:

Image
Kaligrafija

#108555 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

E ovo je bio derbi, jes se igralo, bolje ekipe nego sad... :bih: Cak sam se i vidio u par kadrova na sjeveru...! :-D :thumbup: Lijepa vremena, marka gorivo, marka Drina...! Dvije kerma piva u kafani...!
budzetlija

#108556 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

I sad je piva 2 - 3 KM u kafani :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#108557 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Manual wrote: 04/07/2020 06:36
hrasno38 wrote: 03/07/2020 22:40 Za razliku od nesportskih timova i sirocica iz drugog dijela glavnog grada svaka titula Zelje je osvojena na terenu. Namjerno nisam napisao "posteno" jer niko u BiH nije svaku titulu osvojio posteno ali za razliku od Sarajeva svi klubovi koji su osvajali titule su ih osvajali na terenu i nikom ni jedna nije data prije zavrsetka zadnjeg kola osim Sarajevu....i to dvije.
Dakle i ta jebena iz 1946 je osvojena i to na utakmici u Banja Luci ali eto nije priznata i boze moj sta da se radi. I bez te titule...i bez poklonjenih titula ali zato i uz poklonjene dvije titule FK sarajevo ne moze da prestigne Zelju.
Ali sve to nije nista novo za rezimske i vjestacke klubove....Dinamo...Zvezda....Sarajevo....FUJ!
Hahha, cuj rezimske
Pa vas je sad režim pogurao za 200k, inače bi bilo ključ u bravu.
Pa vas gura od kraja rata dajuci vam koristenje stadiona po nekoj smijesnoj cijeni. To su milioni maraka......Pa ko vam je dao pare kad su vas htjeli istjerati sa Koseva ili se ti toga ne sjecas jer se nisi jos rodio???
Maharadza

#108558 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

hrasno38 wrote: 04/07/2020 15:49
hrasno38 wrote: 03/07/2020 22:40 Za razliku od nesportskih timova i sirocica iz drugog dijela glavnog grada svaka titula Zelje je osvojena na terenu. Namjerno nisam napisao "posteno" jer niko u BiH nije svaku titulu osvojio posteno ali za razliku od Sarajeva svi klubovi koji su osvajali titule su ih osvajali na terenu i nikom ni jedna nije data prije zavrsetka zadnjeg kola osim Sarajevu....i to dvije.
Dakle i ta jebena iz 1946 je osvojena i to na utakmici u Banja Luci ali eto nije priznata i boze moj sta da se radi. I bez te titule...i bez poklonjenih titula ali zato i uz poklonjene dvije titule FK sarajevo ne moze da prestigne Zelju.
Ali sve to nije nista novo za rezimske i vjestacke klubove....Dinamo...Zvezda....Sarajevo....FUJ!
Hahha, cuj rezimske
Pa vas gura od kraja rata dajuci vam koristenje stadiona po nekoj smijesnoj cijeni. To su milioni maraka......Pa ko vam je dao pare kad su vas htjeli istjerati sa Koseva ili se ti toga ne sjecas jer se nisi jos rodio???
Taj stadion je trebao po svim nebeskim i zemaljskim zakonima i logikama pripasti nama, samo eto nismo imali prave ljude u tom vremenu na kormilu da to srede ispred i iza kulisa, a kao što su npr. vaši uradili, jer racku bi i vi grbavicu dobili tj. DRŽAVNO da niste imali ljude koji su "sredili" da vam se prepiše. :skoljka:
budzetlija

#108559 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Ono zabalilo sto tražimo koncesiju, dok su isti dobili od iste države, kantona, sve sto imaju dole 1/1 i plus na to sve sto imaju dole napravila država :oops: pa koji mozak moras biti da nekom nesto nabijas na nos i da se bunis :run:

To isto ko invalidi sto su dobijali stanove, pa npr. ja dobio ali zato sputavam i podapinjem drugog koji treba dobiti, upirem gdje stignem da ne dobije, bunim se kako će on dobiti nešto od države dok sam ja dobio sve sto imam u životu.

A sunce ti jebem pa sta je to tako, ja ne mogu da zamislim da neko ima takvo razmišljanje, ali fakat.... ja da razmišljam tako ubio bi se svega mi, kakva je to pakost i zavist :roll:

Puuuu

Image
mosa rajvosa

#108560 Re: Premijer liga BiH

Post by mosa rajvosa »

budzetlija wrote: 04/07/2020 16:10 Ono zabalilo sto tražimo koncesiju, dok su isti dobili od iste države, kantona, sve sto imaju dole 1/1 i plus na to sve sto imaju dole napravila država :oops: pa koji mozak moras biti da nekom nesto nabijas na nos i da se bunis :run:

To isto ko invalidi sto su dobijali stanove, pa npr. ja dobio ali zato sputavam i podapinjem drugog koji treba dobiti, upirem gdje stignem da ne dobije, bunim se kako će on dobiti nešto od države dok sam ja dobio sve sto imam u životu.

A sunce ti jebem pa sta je to tako, ja ne mogu da zamislim da neko ima takvo razmišljanje, ali fakat.... ja da razmišljam tako ubio bi se svega mi, kakva je to pakost i zavist :roll:

Puuuu

Image
Zar te ista od njih moze iznenaditi ?
Nemaju djaba parolu il sta im je ono vec, Manijak ne moze biti svak.
Manual

#108561 Re: Premijer liga BiH

Post by Manual »

Hahha, cuj rezimske
Vi ste ba dobili stadion guzovace
hrasno38

#108562 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Maharadza wrote: 04/07/2020 15:55
Hahha, cuj rezimske
Taj stadion je trebao po svim nebeskim i zemaljskim zakonima i logikama pripasti nama, samo eto nismo imali prave ljude u tom vremenu na kormilu da to srede ispred i iza kulisa, a kao što su npr. vaši uradili, jer racku bi i vi grbavicu dobili tj. DRŽAVNO da niste imali ljude koji su "sredili" da vam se prepiše. :skoljka:
Ma ja usput nek vam prepisu i Zetru da imate gdje trenirati kad pada kisa ili snijeg....kad je bal nek je maskenbal. Naravno u koncesiju da bude kompletan sportski centar sa pomocnim terenima, skladistima, parkinzima i atletskim stadionom. Jebi ga vi ste to zasluzili....kad je bilo najteze pobjegli ste iz BiH! Treba vam dati mudo Marjanovo. Ja sam napisao i stojim iza toga da vam treba pokloniti zemlju za stadion i to je to iskljucivo radi tradicije, sportskih uspjeha a pod tim ne smatram dvije poklonjene titule nego one posteno osvojene, radi Haseta, Papeta, Paje kojeg ste naguzli ali od vas to nije nista novo i na Butmiru ste dosli na 50% zavrsenog posla. Ne daj boze da vi negdje zakopate lopatu o dpocetka i nesto napravite kompletno svojim rukama. I da jos nesto....da vam nije bilo SDA i vlasti kurac bi vam ikada Tan dosao u BiH i znao da postojite a ja to znam malo bolje od vas i da me pogresno ne shvatite zaista mi nije vatra i to je odlican potez koji bi trebalo da slijede i ostali klubovi iz BiH.
I koliko se god napinjali te se pritom i usrali stadion Zeljeznicara su napravili zeljeznicari a to su mogli isto tako i da urade clanovi Gradskog fiskulturnog odbora Sarajevo, OFD Sloboda i RSD Udarnik koje navodite na stranici kao one koji su postavili temelje tog kluba samo sto to nije bilo potrebno jer je vlast obecala da ce vam napraviti stadion na kojem cete igrati. I stadion prije vlasnistva FK Zeljeznicara je bio vlasnistvo SD Zeljeznicara kojem je pripadao FK Zeljeznicar. Nas nije sram nositi ponosno ime od koga smo nastali a papci su potrcali da ime daju po gradu kontajuci da ce biti in.
budzetlija

#108563 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

:lol: cuj nije mu vuna, što lazes?

Boze sacuvaj, pa isti kurac ili FK ili SD kad je drzava sve dala, nebitno kome...
Didier

#108564 Re: Premijer liga BiH

Post by Didier »

Najsmješnije je što se oni porede sa Željom, a postali privatna kapitalistička prćija, vlasništvo lika koji bi na Goli Otok slao sve neistomišljenike u svojoj zemlji i koji sigurno nije pošteno došao do para koje ima.

I kao trebamo biti na istom, mi smo dobili, pa trebaju i oni.

Ne treba vam više marke dati iz budžeta, prodali ste se, trčite u Vijetnam pa prosite.
hrasno38

#108565 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

budzetlija wrote: 04/07/2020 16:27 :lol: cuj nije mu vuna, što lazes?

Boze sacuvaj, pa isti kurac ili FK ili SD kad je drzava sve dala, nebitno kome...
Pa dala je drzava i tebi da dodjes u Sarajevo pa sta da radimo......
Juliuscezar

#108566 Re: Premijer liga BiH

Post by Juliuscezar »

Didier wrote: 04/07/2020 17:01 Najsmješnije je što se oni porede sa Željom, a postali privatna kapitalistička prćija, vlasništvo lika koji bi na Goli Otok slao sve neistomišljenike u svojoj zemlji i koji sigurno nije pošteno došao do para koje ima.

Ne treba vam više marke dati iz budžeta, prodali ste se, trčite u Vijetnam pa prosite.
Zašto je dopušteno držati na avataru teroriste, šta je sljedeće ?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#108567 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Daj Boze da prezive.....

Da mi je stalo, bio bih zabrinut! :lol:
avetinja

#108568 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ne znam zašto raspravljamo o Koševu kada ćete napraviti Bordo arenu.
Maharadza

#108569 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

hrasno38 wrote: 04/07/2020 16:26
Maharadza wrote: 04/07/2020 15:55

Ma ja usput nek vam prepisu i Zetru da imate gdje trenirati kad pada kisa ili snijeg....kad je bal nek je maskenbal. Naravno u koncesiju da bude kompletan sportski centar sa pomocnim terenima, skladistima, parkinzima i atletskim stadionom. Jebi ga vi ste to zasluzili....kad je bilo najteze pobjegli ste iz BiH! Treba vam dati mudo Marjanovo. Ja sam napisao i stojim iza toga da vam treba pokloniti zemlju za stadion i to je to iskljucivo radi tradicije, sportskih uspjeha a pod tim ne smatram dvije poklonjene titule nego one posteno osvojene, radi Haseta, Papeta, Paje kojeg ste naguzli ali od vas to nije nista novo i na Butmiru ste dosli na 50% zavrsenog posla. Ne daj boze da vi negdje zakopate lopatu o dpocetka i nesto napravite kompletno svojim rukama. I da jos nesto....da vam nije bilo SDA i vlasti kurac bi vam ikada Tan dosao u BiH i znao da postojite a ja to znam malo bolje od vas i da me pogresno ne shvatite zaista mi nije vatra i to je odlican potez koji bi trebalo da slijede i ostali klubovi iz BiH.
I koliko se god napinjali te se pritom i usrali stadion Zeljeznicara su napravili zeljeznicari a to su mogli isto tako i da urade clanovi Gradskog fiskulturnog odbora Sarajevo, OFD Sloboda i RSD Udarnik koje navodite na stranici kao one koji su postavili temelje tog kluba samo sto to nije bilo potrebno jer je vlast obecala da ce vam napraviti stadion na kojem cete igrati. I stadion prije vlasnistva FK Zeljeznicara je bio vlasnistvo SD Zeljeznicara kojem je pripadao FK Zeljeznicar. Nas nije sram nositi ponosno ime od koga smo nastali a papci su potrcali da ime daju po gradu kontajuci da ce biti in.
Ko je pobjegao, kada?! O čemu ti ba?! halo! Trese tebe izgleda opasna vuna u nedostatku argumenata pa ne znaš gdje udaraš. Čuj spominje sda a istovremeno "bježali ste kada je bilo najteže" wtf. :lol: :lol: :lol:

PS. Neko je od svoga nastanka FK a neko je bio i FK, pa NK (po potrebi) pa opet FK i tako u krug, ovisno od trenutnog režima...elem režimski klub pa ima i smisla, pajel?! :lol:

PS2. Posljednja rečenica, ko je to našao o papcima pričati:

:lol: :lol: :lol: :lol:
budzetlija

#108570 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

hrasno38 wrote: 04/07/2020 17:04

Djuro Palica likes this :lol:

Kod tebe se prica svodi na SDA politiku, daj meni ko jebe druge :thumbup: daj, 100 milja, 200.... daaaaajjj, nemamo, daaaajjjjjjjj
Plunkett

#108571 Re: Premijer liga BiH

Post by Plunkett »

Kakvo lupetanje i kakve laži, Tan i SDA...
Ako je već do SDA, nek i vama Vedad Deljkovic završi jednog :bih:
Plunkett

#108572 Re: Premijer liga BiH

Post by Plunkett »

hrasno38 wrote: 04/07/2020 17:04

I tebi ova da slobodno hodaš ulicom, pa nikom ništa.
Didier

#108573 Re: Premijer liga BiH

Post by Didier »

bhnapoleon1 wrote: 04/07/2020 17:07
Didier wrote: 04/07/2020 17:01 Najsmješnije je što se oni porede sa Željom, a postali privatna kapitalistička prćija, vlasništvo lika koji bi na Goli Otok slao sve neistomišljenike u svojoj zemlji i koji sigurno nije pošteno došao do para koje ima.

Zašto je dopušteno držati na avataru teroriste, šta je sljedeće ?

Ja držim heroja na avataru, a ako bi ti radije bio austrijski konjušar ili turski kmet, široko ti polje, ali daleko su Istanbul i Beč u mojoj glavi, a i nisu baš po mom ukusu.
zbunjola71sa

#108574 Re: Premijer liga BiH

Post by zbunjola71sa »

avetinja wrote: 04/07/2020 17:40 Ne znam zašto raspravljamo o Koševu kada ćete napraviti Bordo arenu.
Da smo mi kao vi miljenici SDA, bila bi Bordo Harena :wink:
budzetlija

#108575 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Heroj iz susjedstva, njima su heroji i ovi iz nedavnog rata :oops:
Locked