Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stachu wrote: ↑01/07/2020 19:34
Valja li sta "Middle-earth: Shadow of War", vidim na akciji nepunih 10 dolara?
Ne znam sta bih ti rekao, gledao sam na yt kontao uzeti, interesantan koncept, mislim da vrijedi para. Na kraju uzeo snowrunner, mudrunner treba mi nesta za opustanje zivaca
I ja vala isto kontam, ne moze za 10 dolara biti toliko "smece"...
Daleko je od smeca, ja sam se vise zasitio tih RPGa. Poslije witchera i HZD sve mi je bezveze, cak i GOW3
Ne mogu da se nakanim da rdr2 igram, mozda sam par misija presao i dosadilo mi. Dok npr snowrunner svaku vecer 2h od sna odbijem da odigram malo
Vrh, njega inace ne volim gledati zbog ponasanja ali je ovdje stvarno realno opisao ono zbog cega se dosta raje zali na igru.
btw sta je ovo zombije koje inace trebas upucati nekoliko puta Abby ubije sakama uz par udaraca, cak sam vidjao i gdje je jedan udarac usmrtio zombija
To su runneri, prva faza infekcije, manje više fizičke snage i izdržljivosti kao običan čovjek, i Ellie s istima se može šaketati do mile volje. Ovo sa jednim udarcem nisam imao u igrici, ali moguće da je od pratioca tvog prvo pukupio metak-dva pa onda naletio na šake (AI pomaže aktivno u borbi, zna biti od pomoći - nije kao inače u sličnim igricama gdje AI ne radi ništa ili riješi 5% protivnika a ti ostalih 95%...iako je bolje opremljen i naoružan od tebe )
Tabakmalac wrote: ↑02/07/2020 08:22
Jeste. Slim je najtiši od svih.
ali zato trenutno imam 3 igre na slimu , jer vise ne moze stati
Kako ne moze vise od 3, ja imam Ratchet & Clank, RDR 2, Horizon, GTA 5, Days gone i MGS 5 trenutno na slimu od 500GB
fifa 20 , battlefield 5 ,gta 5 , bio mi jos novi COD multiplayer i nisam mogao igrati multiplayer jer je bio neki update koji nije mogao stati , pa sam izbrisao CoD. Doduse sada umijesto koda imam WoT ali eto s njim mi nisu mogle 4 igrice biti .
Od 7. 7. do 3. 8. tako će se dijeliti NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider te Erica. Solidni naslovi – ako volite košarku, avanturizam i krimiće. Doduše, nije baš neki raskošni poklon za okrugli deseti rođendan.
Ipak, ima još jedna pogodnost u planu za sedmi mjesec. Ako niste pretplatnik PS Plusa, a želite igrati nešto u online multiplayeru, to će vam biti besplatno od 4. 7. u 12:01 sve do 5. 7. u 23:59. Skoro dva dana besplatnog igranja online.
Jel ovo boldano dođe svima automatski?
Da zezam jarana da sam mu uplatio PS+ preko vijenda i da možemo online igrati.
Od 7. 7. do 3. 8. tako će se dijeliti NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider te Erica. Solidni naslovi – ako volite košarku, avanturizam i krimiće. Doduše, nije baš neki raskošni poklon za okrugli deseti rođendan.
Ipak, ima još jedna pogodnost u planu za sedmi mjesec. Ako niste pretplatnik PS Plusa, a želite igrati nešto u online multiplayeru, to će vam biti besplatno od 4. 7. u 12:01 sve do 5. 7. u 23:59. Skoro dva dana besplatnog igranja online.
Jel ovo boldano dođe svima automatski?
Da zezam jarana da sam mu uplatio PS+ preko vijenda i da možemo online igrati.
ali zato trenutno imam 3 igre na slimu , jer vise ne moze stati
Kako ne moze vise od 3, ja imam Ratchet & Clank, RDR 2, Horizon, GTA 5, Days gone i MGS 5 trenutno na slimu od 500GB
fifa 20 , battlefield 5 ,gta 5 , bio mi jos novi COD multiplayer i nisam mogao igrati multiplayer jer je bio neki update koji nije mogao stati , pa sam izbrisao CoD. Doduse sada umijesto koda imam WoT ali eto s njim mi nisu mogle 4 igrice biti .
COD nije nikako optimiziran. Nisu normalni. 179GB igra. veceras cu je vjerojarno obrisat.
AC: Valhalla leakovano 30 min gameplay-a. Bilo je na youtube ali posto ubisoft brzo obori video evo uploadovan, nasao na drugom forumu. Ne mora se skidati i moze se gledati direktno sa mega sajta.
PlayStation rewarded theflow0 with a $10,000 bounty. Mar 26th (3 months ago)
"Hi @theflow0,
Thank you very much for the report!
We have reproduced your findings, we have decided to rate the severity of this report as high and award you a $10,000 bounty.
PlayStation rewarded theflow0 with a $10,000 bounty. Mar 26th (3 months ago)
"Hi @theflow0,
Thank you very much for the report!
We have reproduced your findings, we have decided to rate the severity of this report as high and award you a $10,000 bounty.
PlusSA wrote: ↑07/07/2020 10:09
Ma sony ce svakako pustiti cipovanje cim izbace PS5 u prodaju.
Da se riješe zaliha ps4 modela
Ne ide to bas tako. PS4 je izasao i godinama bio na trzistu a PS3 je i dalje bio zaglavio na starom CFW i tek od nedavno su izasli novi exploiti za nove verzije. Ali su velike sanse da hakeri svakako imaju privatno exploite i za novije verzije samo nece da izbace javno kako sony ne bi patchovao a oni mogu koristiti jos biti i online s tim.
Posto se blizi kraj generacije i pocetak nove sad su vece sanse da ce sve vise hakera izbacivati javno te exploite.
bunk wrote: ↑08/07/2020 07:51
Oj kad me sinoc zaganja horda po prvi puta iz onog tunela na brdu
Padoh junacki.
I ja sam mislio da je prosječna igra dok nisam naletio na prvu hordu.
Tek posle tog nesretnog susreta počeo sam da razrađujem arsenal, planiram šta nosim, koliko imam materijala i sve ostalo. Beton igra. Da ne spoilam ništa, kraj me pravo naložio na eventualni nastavak. Uživaj, rođače, samo jednom je prvi put.