Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jefff wrote: ↑24/06/2020 21:21
U pocetku mi se cinilo kao dosadna prica o balavcima iz Amerike ali kasnije se pretvorilo u izvrsnu pricu sa socijalnim i psiholoskim momentima koja obuhvata probleme porodice i drustva u savremenom zivotu. Misterija, triler...
Artest wrote: ↑29/06/2020 20:30
Ja rewatcham @The Shield. Odusto od nekoliko razvikanih serija. Jedino jos Billions redovno pratim. I Atlantu i Succession, kad ih snime.
zbog nje sam odustao od ozarka. bas mi je nesto odvratna bila, ne nuzno kao glumica, jer vidjo sam ovu glumicu i drugdje, nego kao lik koji je glumila.
DEMONIKA wrote: ↑25/06/2020 02:24
ok, fala
ja nisam girl power
umorna sam od batwoman još su me prijavili za trolanje i vrijeđanje
a samo sam odgovarala istim tonom
neise
odoh na The Good Wife
btw, wtf The Witcher je dobio lika Supermana za glavnu ulogu
fuj, lik je meh
takva igrica i dobiješ ovog lika za ulogu
Dobro Batwoman je užas po svim standardima sama cinjenica da je Ruby Rose pobjegla nakon 1 sezone sve govori.
A ovo za Girl Power to sam ja više napisao kao pozitivno jer serija ima mnogo tih momenata, al' je toliko dobro urađena u 2 sezone da to i ne primjetiš čak štaviše odlicno ti je..
A griješiš za Cavilla lik je fan igrice gejmer covjek pravi i zaslužio je vala ulogu.
Lik prekucao igru tri puta, procitao sve knjige i trazio od Loren da mu da ulogu preko agenata, Geek na kvadrat i uz to nakon 2 puta pogledane serije ne mogu zamisliti nekog drugog u toj ulozi vise, uz to ima milionski Fandom sto je za TW dobra stvar, obicno ove matorije 23+ heterokoke ga ne smekaju jer on voli mladje a i one vole njega
IMHO Ko god je gledao Batwoman i dopada mu se ta serija treba da se zabrine za svoje zdravlje i to ozbiljno.
Ova mala ima 18 godina. Treba je pod hitno zaštititi od ovog predatora.
karanana wrote: ↑29/06/2020 23:39
a to je vec izaslo.
jel moram ista znat o tom perry masonu da bih gledao ovu novu obradu?
u prvoj epizodi ima jedna scena uf ona na stolu, kolaci okolo, on napaljen hoce da jede i kolace i hoce da je kara i onda dodje na genijalnu ideju koja se njoj bas dopala...
karanana wrote: ↑29/06/2020 21:57
zbog nje sam odustao od ozarka. bas mi je nesto odvratna bila, ne nuzno kao glumica, jer vidjo sam ovu glumicu i drugdje, nego kao lik koji je glumila.