Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banksy wrote: ↑28/06/2020 19:10
Postoje dvije Hrvatske, crna i crvena. Crna nam je neprijatelj i uvijek će to biti.
Crvenu smo otjerali sami, Komšićem i slčnim SDA ublehama.
Ja samo mislio da ih je otjerao cetvrti korpus inace sad bi bili sve crveni...a ono Zeljko problem.
Nisi ti ništa mislio, đenerale Kačavenda. Ti samo ideš od teme do teme, trolaš i provociraš velikosrpskom pričom, navlačeći sugovornike na ban.
Uz podršku moderacije, vas par iznad to radi vrlo uspješno, priznajem.
A sad se otkači.
Banksy wrote: ↑28/06/2020 19:10
Postoje dvije Hrvatske, crna i crvena. Crna nam je neprijatelj i uvijek će to biti.
Crvenu smo otjerali sami, Komšićem i slčnim SDA ublehama.
Ja samo mislio da ih je otjerao cetvrti korpus inace sad bi bili sve crveni...a ono Zeljko problem.
Nisi ti ništa mislio, đenerale Kačavenda. Ti samo ideš od teme do teme, trolaš i provociraš velikosrpskom pričom, navlačeći sugovornike na ban.
Uz podršku moderacije, vas par iznad to radi vrlo uspješno, priznajem.
A sad se otkači.
Kad se nazivanje sugovornika tupanima, govedima, bradatim govedima, iako prijavljeno, ne sankcionira, valjda će se i meni - za izgovaranje istine koju cijeli forum mjesecima gleda - progledati kroz prste.
Meni je ovo najbolje..
djeca se svdjaju i onda jedno ..
mama, mama prijavljujem post..
pa ako si dosao raspavljati i voditi dijaloge, koji klnac imas tuzakati..
sutra bi prokazao susjeda i ratu da ga strijeljaju...
animals wrote: ↑29/06/2020 10:09
Meni je ovo najbolje..
djeca se svdjaju i onda jedno ..
mama, mama prijavljujem post..
pa ako si dosao raspavljati i voditi dijaloge, koji klnac imas tuzakati..
sutra bi prokazao susjeda i ratu da ga strijeljaju...
Jasta je najbolje, koliko puta sam ja opucao o ledinu kod moderatora od uvazene gospoje i to niti sam se njoj i obratio.
Bobi wrote: ↑29/06/2020 10:24
hahaha kad sam ja moketa ko kolateralnu stetu banova...tek kasnije skontao . Ma on se ugur u svadju ja nisam gledao i zaplatio ni kriv ni duzan
ish od mene nijesam ti nista skrivio a jednom sam fasovao ni kriv ni duzan
Bobi wrote: ↑29/06/2020 10:24
hahaha kad sam ja moketa ko kolateralnu stetu banova...tek kasnije skontao . Ma on se ugur u svadju ja nisam gledao i zaplatio ni kriv ni duzan
Bobi wrote: ↑29/06/2020 10:29
Pa kad se ubacuješ u svadju nicim izazvan ...koliko sam vas ono...5-6 u cugu ne gledajuci...žmireci . Vidis kako je animals pametan povuce se odmah
zzaboravio sam od muke koliko si banovao , ali mene si skontao 14 dana kasnije
Budimo realni, da je cutala ovaj njihov bezobrazluk bi prolazio ovako ih je natjerala makar da razmisle ''da bi i mi mogli uvesti reciprocitet'' iako i to tesko.
The 51st State wrote: ↑28/06/2020 18:03
Presudom je utvrdjeno ucesce hrvatske u uzp, sad sto to nije formalno verifikovano kao agresija je stvar verbalno pravno politicke gimnastike.
jaka hrvatska diplomacija..
Ma jok, prije politicko opredjeljenje da se to ne povlaci, dosta je jedan trajni neprijatelj na istoku, a i hrvatska i u svojim najcrnnim danima je imala izrazito suprotne glasove koji su se protivili takvoj politici, mada ne treba gajtii posebne iluzije da ce hrvatska ikad biti apsolutno naklonjena bosni i hercegovini kao ravnopravnom komsiji.
na osnovu čega to zaključuješ...argumente..onako na prvu kad bi me netko upita koja bi mi bila druga država iza hr reka bi bih bez oklijevanja..a nemam nikave veze s bih mislim rodbinske il korijenima...i uvik navijam za bih s kim bilo kim da igraju od svi susjeda mađara,slovenaca,srba,crnogoraca talijana..ajde riješite se ti kompleksa...
Ma jok, prije politicko opredjeljenje da se to ne povlaci, dosta je jedan trajni neprijatelj na istoku, a i hrvatska i u svojim najcrnnim danima je imala izrazito suprotne glasove koji su se protivili takvoj politici, mada ne treba gajtii posebne iluzije da ce hrvatska ikad biti apsolutno naklonjena bosni i hercegovini kao ravnopravnom komsiji.
na osnovu čega to zaključuješ...argumente..onako na prvu kad bi me netko upita koja bi mi bila druga država iza hr reka bi bih bez oklijevanja..a nemam nikave veze s bih mislim rodbinske il korijenima...i uvik navijam za bih s kim bilo kim da igraju od svi susjeda mađara,slovenaca,srba,crnogoraca talijana..ajde riješite se ti kompleksa...
Na osnovu zvanicne politike , a ne na osnovu sentimenta.
koje zvanične politike nemoj te onu ižvakanu kosovsku teoriju o podjeli bosne Tuđmana i miloševića ta priča više ne pije vode ni hr oporbi koja je znala kritizirat Tuđmana..zvanično je referendum..podrška za ulazak u eu...ulazak u nato ne vidim da je hr zvanična politika ikad nešto loše napravila za bih a ta vaša unutarnja sranja s hrvatima je u najmanju ruku podjeljena krivnja...neću spominjat komšića..
laga-nini wrote: ↑29/06/2020 21:39
koje zvanične politike nemoj te onu ižvakanu kosovsku teoriju o podjeli bosne Tuđmana i miloševića ta priča više ne pije vode ni hr oporbi koja je znala kritizirat Tuđmana..zvanično je referendum..podrška za ulazak u eu...ulazak u nato ne vidim da je hr zvanična politika ikad nešto loše napravila za bih a ta vaša unutarnja sranja s hrvatima je u najmanju ruku podjeljena krivnja...neću spominjat komšića..
To nije izvakan teorija nego su tudjman i milosevic imali deal dokumemtovano, malo malo neki vas seronja se petlja u unutrasnje stvari, infrastrukturni projekti koji niau usaglaseni sa bih, nuklearni otpad, na granici kradja vodnih resursa, vracanje migranata koji udju preko srbije u bosnu, treba lo jos?
smišan si koji dokument..misliš na salvetu.. a naravno da se vraćaju migranti što je tu nelogično a onečišćavanju nebi spominja brčko i rafineriju od koje pola Slavonije odumire..