Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pocelo mi se desavati u zadnje vrijeme, da nakon paljenja auta, auto blago zadrhti i ugasi se, skoro neprimjetno onako da covjek ne bi ni skontao. Takodjer par puta je prilikom paljenja duze i cudnije verglao. Kad mu se smire te bubice, auto ide i vuce sasvim normalno. Da li je neko imao slicna iskustva ili zna mozda sta bi moglo biti?
bitanga_sa_otesa wrote: ↑28/06/2020 15:15
moze biti i zacepljen katalizator,lonac,lose dizne,lose gorivo,regulator pritiska goriva, cps senzor,moze bit i da ti treba novi auto.
Otis‘o brat bratu u bolnicu u posjetu, nakon sto je ovaj imao udes. Kaze sta ti je buraz, kaze on ma evo imam potres mozga, prelom lobanje, napuknutu klavikulu, slomljena dva desna rebra, unutrasnje krvarenje, hematome na rukama i nogama i ogrebotine svuda. Kaze njemu brat ma ne mogu ja to sve zapamtit‘ pa cu reci majci da si umro.
...u evidenciju saobracajki u kojima je nedavno ucestvovao golf 7 i eto ko je musterija...a onda od koga je kupio djelove...i eto ga...ali nema nasa po(M)ilicija vremena od mecanja 'kotlica' i slikanja preko 10km/h...
Averus wrote: ↑28/06/2020 11:03
@bitanga_sa_otesa izgleda da negdje gubim rashladnu. Ne volim kojekakve aditive isl, tako da cu u utorak na mali servis i reci da mi i to srede
@drugi_profil brate malo zivis u 91. godini jbg, ja od pet opela samo na kadettu imao hrdju. Vectra A 11 godina bila kod nas, nekad u 10. godini uradili zadnje obrve i tjt. Astra G 6 godina nigdje tacke, a bila je u zestokom udesu, kod mene sad Vectra B jedina hrdja se pojavila na mjestu gdje mi je neko zagrebao lak kljucem, Astra H kod oca naravno nista
Ta stara prica o Opelima odavno nije relevantna.
Astra F '98, pa astra G 2000, istovremeno corsa B 2000, Pa onda obnovio, Corsa D 2011, Astra J 2014, i šćeri Corsa E 2015... kupio...
Da li se mijenja i ulje u mjenjacu ili ne dirati nista ako radi? Ne znam je l' to radio vlasnik prije mene, pa kontam zamjeniti. Koje i koliko ide u Citroen C4 2013 god?
Averus wrote: ↑28/06/2020 11:03
@bitanga_sa_otesa izgleda da negdje gubim rashladnu. Ne volim kojekakve aditive isl, tako da cu u utorak na mali servis i reci da mi i to srede
@drugi_profil brate malo zivis u 91. godini jbg, ja od pet opela samo na kadettu imao hrdju. Vectra A 11 godina bila kod nas, nekad u 10. godini uradili zadnje obrve i tjt. Astra G 6 godina nigdje tacke, a bila je u zestokom udesu, kod mene sad Vectra B jedina hrdja se pojavila na mjestu gdje mi je neko zagrebao lak kljucem, Astra H kod oca naravno nista
Ta stara prica o Opelima odavno nije relevantna.
Astra F '98, pa astra G 2000, istovremeno corsa B 2000, Pa onda obnovio, Corsa D 2011, Astra J 2014, i šćeri Corsa E 2015... kupio...
nagibSA wrote: ↑29/06/2020 01:40
Da li se mijenja i ulje u mjenjacu ili ne dirati nista ako radi? Ne znam je l' to radio vlasnik prije mene, pa kontam zamjeniti. Koje i koliko ide u Citroen C4 2013 god?
Mijenja se itekako i u ručnim mjenjačima. Pošto je Citroen u pitanju vodi računa da je ulje odgovarajuće...znam da reno traži 75w80, a vidim na tim pakovanjima da su i za neka PSA vozila.