Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Film vrijedi preporuke dosta spor i na momente nekoherentan to stoji..
Al' za lika kojem je ovo prvi film ikad i s tako malim budzetom napraviti ovaj melem za oci je za svaku pohvalu.
Koliko samo ljudi poput njega cekaju u drugom redu za slicne prilike, a mi gledamo konstantno iste debile koji bacaju desetine miliona na filmove koji su smeche u poređenju.
kako je moguce da je film koji ima 3,5 na imdb, najgledaniji film na netflixu posljednjih nekoliko dana?
365 days.
prije no li ga upalim, jel ko gledo? jel taslacina, rokachina i tarabljenje, u kombinaciji sa golotinjom, tako dobra i kvalitetna da raja gleda, baci ga, i onda dadne losu ocjenu na losu pricu? kakav je rad kamere?
karanana wrote: ↑26/06/2020 21:45
kako je moguce da je film koji ima 3,5 na imdb, najgledaniji film na netflixu posljednjih nekoliko dana?
365 days.
prije no li ga upalim, jel ko gledo? jel taslacina, rokachina i tarabljenje, u kombinaciji sa golotinjom, tako dobra i kvalitetna da raja gleda, baci ga, i onda dadne losu ocjenu na losu pricu? kakav je rad kamere?
Amaterski baš kao i film, al' rokachina tarabljenje je na nivou gledao sam samo sex scene kompilaciju da vidim o cemu se radi.
365 days.
Amaterski baš kao i film, al' rokachina tarabljenje je na nivou gledao sam samo sex scene kompilaciju da vidim o cemu se radi.
to cu i ja uraditi, neki fast forward od scene do scene.
365 days.
Samo odeš na jednu od omiljenih stranica za odrasle ukucas 365 days movie i izbacice ti svaku scenu.
Samo odeš na jednu od omiljenih stranica za odrasle ukucas 365 days movie i izbacice ti svaku scenu.
ma direktno cu na fast forward filma s netflixa, jer ako odem na stranicu za odrasle, dok ja ukucam i nadjem 365 days movie, onda komotno mogu odgledati i druge sadrzaje te stranice koji su mozda i jaci i bolji, i ni ne treba mi 365 days movie. ali eto hocu bas iz ovog movija scene da pogledam.
Znaci ne mogu da vjerujem kako nije shvaceno sta je ovdje receno.
znaci
ne mogu da vjerujem da je netko shvatio
da su ljudi koji su stavljali linkove na filmove, a nisu puno srali i bacali dubioze oko istih
uništili temu za gospodu, pa se sad gospoda pobunila
de ba omar, idi otvori temu za diskusiju o filmovima, ne bacaj svoj očaj po svakoj, otvori svoju i langzam
ovoj je naziv kakav jeste,
u njemu ne stoji diskusija o filmovima, niti pišite ponjave, nego se zove gledali ste, preporučite
omar little wrote: ↑21/06/2020 15:04
ljudi koji cesto preporucuju su unistili temu za gospodu koja ostavi preporuku jednom u dva mjeseca. i sad spominje manjak diskusije nakon sto se siktalo na ljude koji su diskutirali. nevjerojatno.
Tema je preporučite film
ti otvori temu za gospodu i furajte sami sredinom
Samo sam htio da ukažem na to da ne treba dozvoliti da te odvratnost i predrasude prema nekome dovedu do toga da ga razumiješ onako kako ti odgovara da ga razumiješ.
što neki od vas to ovdje rade, s guštom
kao što sam ja htjela reći da naslov teme ne traži ponjave o filmu (ionako nikome ne smetaju ponjave),
niti je limitirano koliko filmova dnevno možeš preporučiti
Jutriček.
Tema je gledali ste film, preporučite.
Preporučite slikom, rječju, video uratkom, vlastitim dijagramom i crtežom....
Prestanite trolati. @DEMONIKA upozorenje
tek sam nedavno to pogledala. eklatantan primjer style over substance. prica je toliko suplja i besmislena da je to strasno i film je reklama za cgi od sat i pol. vizualno lijepo, vjerojatno impresivnije u kinu nego na tv-u, ali svejedno suplje. cijeli film sam provela u zelji da sandra bullock crkne.
nekome wrote: ↑27/06/2020 11:15
Message from the King (2016)
Looks That Kill (2020)
The Incredible Burt Wonderstone (2013)
Shock and Awe (2017)
Po jednu recenicu majku mu, nije tesko. Da znam koji zanr bar, ovako ti niko nece ni obratiti paznju na te filmove.
Jucer odgledao Enemy sa Gyllenhaalom u duploj ulozi. Solidan psiholoski triler, ali nekako mi je falilo jos 15tak minuta nekog zapleta ili mistike da upotpuni pricu. Cvrsta sedmica ipak od mene.
omar little wrote: ↑27/06/2020 14:07
tek sam nedavno to pogledala. eklatantan primjer style over substance. prica je toliko suplja i besmislena da je to strasno i film je reklama za cgi od sat i pol. vizualno lijepo, vjerojatno impresivnije u kinu nego na tv-u, ali svejedno suplje. cijeli film sam provela u zelji da sandra bullock crkne.