Haha
@N.N. dobro si, ono potkrovlje je bilo bas ludo. Tu je bas bilo dobrih derneka, generacije 87-92 su tu masovno slavile punoljetstva

a nije nesto ni skupo bilo. Sta sam puta povraco kroz onaj prozor

ali najjace je kako se raja kako dernek odmice lagano rasporedjuje po onim coskovima i krene mingiling
Gatto je institucija, sama cinjenica da drzi korak sa konkurecijom furajuci fazon koji je u regresiji je za svaki respekt. Opet ne vidim puno prostora za neke drasticne promjene. Ne znam moze li se gdje siriti, stara je to zgrada i pod zastitom drzave, garant ti treba suma papira za osnovni gradjevinski zahvat...Ali toalete mora srediti, naci neko rjesenje da raja ostavlja jakne i kapute posto je "zimski" objekat, obnoviti inventar jer one klupe su dale sve od sebe, prosiriti asortiman pica i ono sto bi mene licno jako razveselilo-da vrate svoju pivu

Moze se dosta od Crnog Macka prekopirati, jer interesa u gradu za to sigurno ima.
Nikad necu zaboravit kad sam tu otisao jer mi se nije islo u javnost a tamo bukvalno pola Zenice bilo tu noc

Mislim da nema potrebe da na silu gura ljetnu varijantu, niti ima gdje niti narod ima naviku ici tu ljeti. Hennesi je to nekako rijesio, mada je meni ona njihova basta bezveze, ali Gattu je bolje kljuc u bravu od juna do septembra ili da dislocira bastu negdje drugo. Bili su na Uscu tamo 2010/2011. Stari sat/Passage, svojevremeno Raffaelo i Da Vinci su tata mata za ljeto i baste i to je to....
@avenija znaci druzis se sa Fistikom

Dobar je to momak, vrijedan i posten....drago mi je zbog njega sto je ovo pokrenuo, mislim da ce ubit posao