Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eto primjera oni počnu , pa dobiju po guzici i sad je neko nekulturan i nema poštovanja prema mlađahnim nesuđenim upraviteljima stadiona za Grupnu fazu LP ili EL ....svejedno
Grozno , da ne zaboravim sad slijedi dobacivanje i neosnovano vrijeđanje. @Ricken im fino objasnio u čemu je problem i način na koji se može riješiti da obje strane budu zadovoljene a oni vrijeđaju , to je očito prvi stub kluture za neke.
made_in_sarajevo wrote: ↑26/06/2020 09:39
pa dobijes crkavicu radi nekon pravila uefe.
Ta crkavica je dokaz, gdje je igrač stvoren. Pričali smo o društvenom značaju dva subjekta, jer su neki pjesnici ovdje imali problema što lokalna zajednica podržava klub sa Grbavice, na račun Akademije izgrađene na poljoprivrednom zemljištu. Kad se uključuješ u raspravu, pokušaj shvatiti smisao iste, a ne kao padobranac
manijak1 wrote: ↑26/06/2020 09:42 eto primjera oni počnu , pa dobiju po guzici i sad je neko nekulturan i nema poštovanja prema mlađahnim nesuđenim upraviteljima stadiona za Grupnu fazu LP ili EL ....svejedno
Grozno , da ne zaboravim sad slijedi dobacivanje i neosnovano vrijeđanje.
@Ricken im fino objasnio u čemu je problem i način na koji se može riješiti da obje strane budu zadovoljene a oni vrijeđaju , to je očito prvi stub kluture za neke.
bla, bla oni vrijeđaju
Didier wrote: ↑26/06/2020 09:30
Jesu li dobili stadion, uz to da ga Opština održava, a oni koriste za marku godišnje, iako su privatna prćija sa sumnjivim stranim kapitalom?
Ta crkavica je dokaz, gdje je igrač stvoren. Pričali smo o društvenom značaju dva subjekta, jer su neki pjesnici ovdje imali problema što lokalna zajednica podržava klub sa Grbavice, na račun Akademije izgrađene na poljoprivrednom zemljištu. Kad se uključuješ u raspravu, pokušaj shvatiti smisao iste, a ne kao padobranac
Nije. Al nejse.
Ja nemam nikakav problem da vas lokalna zajednica podržava.
Da je kako treba, ne bi bila samo lokalna.
Sport kod nas je svakako na niskim granama što se tiče finansijskog aspekta.
Ako nema sredstava sa budžeta, piši propalo.
I za to je odgovorna država, mi još nemamo zakon o sportu regulisan, šta dalje da pričamo.
Didier wrote: ↑26/06/2020 09:30
Jesu li dobili stadion, uz to da ga Opština održava, a oni koriste za marku godišnje, iako su privatna prćija sa sumnjivim stranim kapitalom?
Nije. Al nejse.
Ja nemam nikakav problem da vas lokalna zajednica podržava.
Da je kako treba, ne bi bila samo lokalna.
Sport kod nas je svakako na niskim granama što se tiče finansijskog aspekta.
Ako nema sredstava sa budžeta, piši propalo.
I za to je odgovorna država, mi još nemamo zakon o sportu regulisan, šta dalje da pričamo.
Opet bez zezanja, nije stvar Zakona o sportu, kojeg imamo, da ne bude zabune, nego stvaranja političkih projekata kao u susjedstvu, jer je tamo sport uvijek vezan za politički projekat.
S obzirom na okolnosti u našem gradu, nisam siguran da je takav pristup moguć, dok neko ne ode u Zenicu
Ricken wrote: ↑26/06/2020 09:51
Opet bez zezanja, nije stvar Zakona o sportu, kojeg imamo, da ne bude zabune, nego stvaranja političkih projekata kao u susjedstvu, jer je tamo sport uvijek vezan za politički projekat.
S obzirom na okolnosti u našem gradu, nisam siguran da je takav pristup moguć, dok neko ne ode u Zenicu
Imamo, kao da nemamo.
Aha, znači ometamo vas da budete politički projekat...
Ricken wrote: ↑26/06/2020 09:51
Imamo, kao da nemamo.
Aha, znači ometamo vas da budete politički projekat...
Prije bih rekao da mi ometamo vas, jer vi ste ti koji imate propagandnu ofanzivu zadnjih 4 ili 5 godina. A sve je počelo još davne 47e.
Ricken wrote: ↑26/06/2020 09:53
Prije bih rekao da mi ometamo vas, jer vi ste ti koji imate propagandnu ofanzivu zadnjih 4 ili 5 godina.
Onda se ti nisi dobro izrazio
Pa ne idemo mi načelniku sa pričom da se gasimo
Nisam se ja ni pogrešno izrazio, samo nisam mislio na trenutak u istoriji i konkretan datum, nego na duži vremenski period.
A, konstrukcija jedan grad, jedan klub nije vaša od 47.?
Last edited by Ricken on 26/06/2020 09:58, edited 2 times in total.
Tomahawk11 wrote: ↑26/06/2020 09:54
Onda se ti nisi dobro izrazio
Pa ne idemo mi načelniku sa pričom da se gasimo
Koliko puta trebam ponoviti da nismo mi išli, već je on došao
Vi biste kazali , naišao
Ma ja....treba glasova
Hoće li biti ko u Gangs of New York
Ricken wrote: ↑26/06/2020 09:56
Nisam se ja ni pogrešno izrazio, samo nisam mislio na trenutak u istoriji i konkretan datum, nego na duži vremenski period.
A, konstrukcija jedan grad, jedan klub nije vaša od 47.?
Pitar_na_motoru wrote: ↑26/06/2020 10:14
Procitah da su opni stvorili Edina Dzeku i Viscu
i opet
Drugopomenuti ima nake veze s popularnim Banovićima
Nogometnu karijeru Edin Višća je započeo igrajući za momčad po imenu FK Budućnost iz Banovića. No, 2009. godine napušta manji drugoligaški klub kako bi se pridružio većem i ambicioznijem timu FK Željezničar.
Nije potrajalo dugo prije nego li su u klubu Željezničar prepoznali Višćin igrački talent pa je uskoro u svojoj novoj momčadi došao na glas kao jedan od veznih igrača koji najviše obećava.
Za Željezničar je Edin Višća tako igrao tijekom tri sezone – od sezone 2009./2010. do sezone 2011./2012. U tom je razdoblju 53 puta zaigrao na ligaškim utakmicama, 9 puta na natjecanjima za kup, te na 5 utakmica UEFA Lige prvaka. Za ovaj klub, postigao je sveukupno 13 zgoditaka.
O prvopomenutom nemam šta posebno dodati , osim da nikad nije imao dodira s Akademcima iz Butmira već je čistio zgarišta i trenirao na ranjenoj Grbavici .
Dakle..... X 2 =