Moji su trebali doći 17-og jula, ali su isto tako odustali. Doduše više zbog djece koja su mala.GandalfSivi wrote: ↑24/06/2020 17:51Nije problem leta, i ovi moji iz DC-a (vjerovatno ima i istihalibaba_i_30_godina wrote: ↑24/06/2020 17:38Ma kako 40, ovi moji iz Washington DC-a lete direktno za Istanbul i onda odatle za Sarajevo. Dodju zacas. Ne bi tebi iz Floride trebalo dodatno 20 sati.![]()
) pokupovali karte i spremaju se sad vec pocetkom jula. Ja imam kartu za sredinu septembra i jos ne znam. Ako ovako ostane, ne smijem. Nije zbog mene, jebo mene, ako i pokupim sta, prezivjet cu, ali samo zamisljam da slucajno sta pokupim usput i dodjem kuci starcima. Ni pod razno ne smijem to...
Ne znam sta je tebi toliko izbacivalo, ali lakše je svakako kada 2 puta presjedas nego 3 ili više. Pogotovo ako ideš preko Amsterdama.moonca wrote: ↑24/06/2020 17:47Hm..meni je izbacivalo tako dug let.. inace, uvijek je bila opcija Turska i jefinija karta. ali licno , ne svidja mi se ta kombinacija. sa --Lufthansom nikada nisam imala ni najmanji problem, i let bi bio-- 13 sati... no, zbog korone -sve poremeceno..alibaba_i_30_godina wrote: ↑24/06/2020 17:38 Ma kako 40, ovi moji iz Washington DC-a lete direktno za Istanbul i onda odatle za Sarajevo. Dodju zacas. Ne bi tebi iz Floride trebalo dodatno 20 sati.![]()