Posebna prica su ti sto otvaraju vrata od auta kao da su od stale , ja imam jedno 10 ogrebotina od tudjih vrata i nije mi jasna jedna stvar, kada mu nije zao mog auta , pa kako mu nije zao njegovog. Kaze komsinica , dolazi golf, otvori vrata i udari u moje auto , kaze ona polako momak sa tim vratima , udario si u tudje , kaze on njoj : sta te briga nije tvoje , zatvori vrata i ode.artur morgan wrote: ↑24/06/2020 14:50
Najviše ogrebotina ili raznih oštećenja na vozilu dobiješ na parkingu od ovako parkiranih vozača. Kod nas je parking ruski rulet za limariju. Kad vidiš da se ovako parkirao ne trebaš ni gledati, znaš već da ti je ostavio otisak na vozilu ako je izašao prije tebe. Budi siguran u to. Najviše oštećenja na limu ovako dobiješ. Puno manje nego od pijeska i kamenćića u vožnji. A vrlo rijetko sam zagrebeš svoje auto. Nikad se ovako nisam parkirao i mislim da nikada nisam ni greškom prislonio drugom vrata na lim a imao sam razloga puno puta. Čak sam znao ulaziti i na vrata suvozača da ne bi prislonio svoja vrata jer nema drugog načina da uđem, iako se meni drugi približio. Tako da sam alergičan na ove vozače, i neću da ih gledam očima, radije ću hodati dvadeset minuta nego ostavit auto pored njega.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mbenz
#26026 Re: "Majstori" parkiranja
- arslanica
#26027 Re: "Majstori" parkiranja
evo, smeta meni ... vozim auto koje ima troja vrata, samim tim moja vrata su duža od drugih, i moram ih više otvoriti da bih mogla izaći iz istog ... znači ako normalan čovjek treba nekih cca 50cm da otvori svoja vrata, ja trebam min 70cm otvoriti da bih izašlamirsek wrote: ↑24/06/2020 14:07Covjek je parkirao u okviru svog parking mjesta, nikome nije sekunde zasmetao da parkira na susjedno mjesto.
Mozes ga kao sto Beni napisa zajebavati tako sto ces ti parkirati do linije pa ce onda lik morati da cica auto naprijed nazad par puta da izadje.
Ali taj lik bukvalno nikome nije uzeo ni centimetar prostora sa svojim kosim parkiranjem.
Tonu raje ovako parkira kad negdje zuri, pa samo izleti, vazno je jedino da drugima ne oduzimaju prostor na susjednim mjestima, hoce li ga on parkirati na krov, na kant, nabit ga ko svijecu, koga briga.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#26028 Re: "Majstori" parkiranja
Ja uvijek kad se parkiram pored ovih morona što se ne znaju parkirat, slikam tablice i da se vide i moje i njegovo auto kako je parkirano, pa kad me zakači da znam ko je.
- mirsek
#26029 Re: "Majstori" parkiranja
Ali on ti uopste ne smeta da ti parkiras i izadjesarslanica wrote: ↑24/06/2020 15:11
evo, smeta meni ... vozim auto koje ima troja vrata, samim tim moja vrata su duža od drugih, i moram ih više otvoriti da bih mogla izaći iz istog ... znači ako normalan čovjek treba nekih cca 50cm da otvori svoja vrata, ja trebam min 70cm otvoriti da bih izašlaeh sad ... uvijek parkiram u vinklu, po propisima, i sad mi treba smetati neki tamo kojem se žurilo da ga ucica .. ma znaš šta, hebe se meni što se njemu žurilo, žuri mi se uvijek, ali nadjem vremena da ucicam u crte, da ne bih drugima smetala ..
Jedino je veci rizik da te ogrebe kad bude izlazio ako je neki nepazljivi papak jer je sam sebi otezao izlazak.
- mirsek
#26030 Re: "Majstori" parkiranja
Pametna stvar.
S tim sto te moze udariti i neko ko je paralelno parkiran ako nema osjecaja za prostor ili ga jednostavno boli briga.
- mirsek
#26031 Re: "Majstori" parkiranja
Jesi, jer je matematika egzaktna nauka.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/06/2020 14:41ijasam uĆijo usko li daje 2+2=4
sad ka d neidem uskolu sadmije 2+2=5
jasamli ja neynalica???
Fulio si stadion.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#26032 Re: "Majstori" parkiranja
fulio si ti internet domacine ,objasnjeno ti je vec.ako si polozio svaki dan se usavrsavas voznjom,sto vise sati imas trebas biti bolji vozac,a ovi debili koje ti branis su svakim danom sve gori i bahatiji ,vjerovatno si i ti isti takav jer si im advokat,jer ne vidim drugi razlog.i da moj primjer s matematikom je savrsen jer je i voznja nauka,posebno za neke debile kojima je cak i visa matematika stati izmedju dvije linije i voziti u svojoj traci a da ne prelazi u drugu.
- mirsek
#26033 Re: "Majstori" parkiranja
Parkiranje nije nauka, voznja u svojoj traci nema veze sa ovim primjerom, neka parkira kako ko hoce dok ne zakida nekog drugog i zauzima tudje mjesto. Ako je ovakvo parkiranje bahacenje ili neznanje onda vecina grada je bahata i neznalice.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/06/2020 16:23fulio si ti internet domacine ,objasnjeno ti je vec.ako si polozio svaki dan se usavrasavas voznjom,sto vise sati imas trebas biti bolji vozac,a ovi debili koje ti branis su svakim danom sve gori i bahatiji ,vjerovatno si i ti isti takav jer si im advokat,jer ne vidim drugi razlog.i da moj primjer s matematikom je savrsen jer je i voznja nauka,posebno za neke debile kojima je cak i visa matematika stati izmedju dvije linije i voziti u svojoj traci a da ne prelazi u drugu.
Eno na Benijevoj slici pola parkinga pogresno parkiralo, jesu li svi bahati i losi vozaci ?
OK, ona zena sto je parkirala pred rampom, ona se moze kritikovati jer drugi mogu da trpe posljedice zbog njenog ponasanja.
Zbog ovog ukoso, niko ne trpi osim eventualno njega samog kad bude izlazio, znaci njegov problem.
Ako ne vidis razliku izmedju te dvije situacije, sta ti ja mogu.
- bitanga_sa_otesa
#26034 Re: "Majstori" parkiranja
za takve poput tebe i ove sto ne znaju stati paralelno sa dvije linije jeste nauka.jesu svi koji to ne znaju su bolikurci ili su glupi-citaj ne znaju voziti ,a nece da nauce.nece da plate casove da ih neko nauci...ja sto ne znam pitam ili platim da me neko nauci,ako stanem ukrivo i vidim da sam stao ukrivo vratim se i popravim..pitao bi te da te udari taj debil sto ne zna voziti i sto je stao ukrivo kakvo bi onda misljenje imao o njemu/njoj .mirsek wrote: ↑24/06/2020 16:32
Parkiranje nije nauka, voznja u svojoj traci nema veze sa ovim primjerom, neka parkira kako ko hoce dok ne zakida nekog drugog i zauzima tudje mjesto. Ako je ovakvo parkiranje bahacenje ili neznanje onda vecina grada je bahata i neznalice.
Eno na Benijevoj slici pola parkinga pogresno parkiralo, jesu li svi bahati i losi vozaci ?
OK, ona zena sto je parkirala pred rampom, ona se moze kritikovati jer drugi mogu da trpe zbog njenog ponasanja.
Zbog ovog ukoso, niko ne trpi osim eventualno njega samog kad bude izlazio, znaci njegov problem.
razlike nema izmedju situacija ili si glupi debili ili se ponasas normalno i tu nema opravdanja.
- mirsek
#26035 Re: "Majstori" parkiranja
Jest jest 100% posto ne zna voziti jer je ovako parkirao.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/06/2020 16:36za takve poput tebe i ove sto ne znaju stati paralelno sa dvije linije jeste nauka.jesu svi koji to ne znaju su bolikurci ili su glupi-citaj ne znaju voziti ,a nece da nauce.nece da plate casove da ih neko nauci...ja sto ne znam pitam ili platim da me neko nauci,ako stanem ukrivo i vidim da sam stao ukrivo vratim se i popravim..pitao bi te da te udari taj debil sto ne zna voziti i sto je stao ukrivo kakvo bi onda misljenje imao o njemu/njoj .mirsek wrote: ↑24/06/2020 16:32
Parkiranje nije nauka, voznja u svojoj traci nema veze sa ovim primjerom, neka parkira kako ko hoce dok ne zakida nekog drugog i zauzima tudje mjesto. Ako je ovakvo parkiranje bahacenje ili neznanje onda vecina grada je bahata i neznalice.
OK, ona zena sto je parkirala pred rampom, ona se moze kritikovati jer drugi mogu da trpe zbog njenog ponasanja.
razlike nema izmedju situacija ili si glupi debili ili se ponasas normalno i tu nema opravdanja.
Isto misljenje bih imao prema njemu kao kad bi me udario neki penzioner, pocetnik ili gospodja koji su perfektno parkirali.
To sto je ovako parkirao ne utice na to hoce li me udariti, vec samo to kako ce se ponasati kad bude izlazio.
Znam ljude koji su sa 25 godina staza udarali ljude na parkingu kao najveci pocetnici, jednostavno se zamislis, ode ti koncetracija i eto ga ogrebotina, jel ta osoba debil i neznalica ?
To sto ti mislis da je neko bahat jer ovako parkira, ja ne mislim. Bahat i papak bi mogao biti da mi sprijeci izlaz sa parkinga, izlaz iz garaze, da zauzme 2 mjesta itd..
Last edited by mirsek on 24/06/2020 16:54, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
#26036 Re: "Majstori" parkiranja
ma bravo,brani i dalje debile 
- beni-bu-man
#26037 Re: "Majstori" parkiranja
jeste bahat, zasto mu je mrsko se parkirati kao svak normalan, zasto ?mirsek wrote: ↑24/06/2020 16:50Jest jest 100% posto ne zna voziti jer je ovako parkirao.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/06/2020 16:36za takve poput tebe i ove sto ne znaju stati paralelno sa dvije linije jeste nauka.jesu svi koji to ne znaju su bolikurci ili su glupi-citaj ne znaju voziti ,a nece da nauce.nece da plate casove da ih neko nauci...ja sto ne znam pitam ili platim da me neko nauci,ako stanem ukrivo i vidim da sam stao ukrivo vratim se i popravim..pitao bi te da te udari taj debil sto ne zna voziti i sto je stao ukrivo kakvo bi onda misljenje imao o njemu/njoj .mirsek wrote: ↑24/06/2020 16:32
razlike nema izmedju situacija ili si glupi debili ili se ponasas normalno i tu nema opravdanja.![]()
Isto misljenje bih imao prema njemu kao kad bi me udario neki penzioner, pocetnik ili gospodja koji su perfektno parkirali.
To sto je ovako parkirao ne utice na to hoce li me udariti, vec samo to kako ce se ponasati kad bude izlazio.
Znam ljude koji su sa 25 godina staza udarali ljude na parkingu kao najveci pocetnici, jednostavno se zamislis, ode ti koncetracija i eto ga ogrebotina, jel ta osoba debil i neznalica ?
To sto ti mislis da je neko bahat jer ovako parkira, ja ne mislim. Bahat i papak bi mogao biti da mi sprijeci izlaz sa parkinga, izlaz iz garaze, da zauzme 2 mjesta itd..
zurba nije oppravdanje.
Zato sto je debil.
- mirsek
#26038 Re: "Majstori" parkiranja
Da zakljucim, svako ne moze biti pro vozac niti treba da bude , vecina vozaca bilo gdje na svijetu to svakako nisu.
Jedino sto je bitno je da li i koliko sa svojim ponasanjem u autu steti drugim vozacima, ili pjesacima.
Mr. ukoso sa svojim parkiranjem ne steti nikom drugom osim eventualno sebi i tu je po meni sva prica zavrsena.
Ti smatras da je debil i bahat zbog takvog parkiranja, ja smatram da nije dok god drugi ne trpe zbog njegovog ponasanja.
- mirsek
#26039 Re: "Majstori" parkiranja
A sta ako je kad je parkirao izasao i provjerio jel prelazi liniju i kad je vidio da ne prelazi nastavio svojim putem ?beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:01
jeste bahat, zasto mu je mrsko se parkirati kao svak normalan, zasto ?
zurba nije oppravdanje.
Zato sto je debil.
Kako je bahat, sta je tebi ili bilo kome uradio ?
Ti nemas nikakve posljedice od njegovog parkiranja, pored njega imas citavo parking mjesto slobodno, mozes uci bez problema, mozes izaci bez problema.
- bitanga_sa_otesa
#26040 Re: "Majstori" parkiranja
hajd zakljucuj kuci kad dodjes ,parkiraj ukoso gdje god hoces bmk za tebe i slicne tebi,otkaci se od mene i ne citiraj me i ne smaraj vise nebulozama.mirsek wrote: ↑24/06/2020 17:02
Da zakljucim, svako ne moze biti pro vozac niti treba da bude , vecina vozaca bilo gdje na svijetu to svakako nisu.
Jedino sto je bitno je da li i koliko sa svojim ponasanjem u autu steti drugim vozacima, ili pjesacima.
Mr. ukoso sa svojim parkiranjem ne steti nikom drugom osim eventualno sebi i tu je po meni sva prica zavrsena.
Ti smatras da je debil i bahat zbog takvog parkiranja, ja smatram da nije dok god drugi ne trpe zbog njegovog ponasanja.
takav glupan uzivo kad me bude smarao sa parkingom ili bilo cim slicnim bice naucen ponasanju .
- beni-bu-man
#26041 Re: "Majstori" parkiranja
Eh ako je jos izaso i provjeravo jel presao liniju onda je vise nego debil. koji maloumni mornon moras biti i jos to raditimirsek wrote: ↑24/06/2020 17:06A sta ako je kad je parkirao izasao i provjerio jel prelazi liniju i kad je vidio da ne prelazi nastavio svojim putem ?beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:01
zurba nije oppravdanje.
Zato sto je debil.
Ti nemas nikakve posljedice od njegovog parkiranja, pored njega imas citavo parking mjesto slobodno, mozes uci bez problema, mozes izaci bez problema.
Normalno da nemam nikakvih posljedica sem ako mi se ukaze prilika da takve deile handrim kao sto sam prije naveo
- mirsek
#26042 Re: "Majstori" parkiranja
Sam se ti smaras tudjim brigama, ne trebam ti ja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/06/2020 17:13hajd zakljucuj kuci kad dodjes ,parkiraj ukoso gdje god hoces bmk za tebe i slicne tebi,otkaci se od mene i ne citiraj me i ne smaraj vise nebulozama.mirsek wrote: ↑24/06/2020 17:02
takav glupan uzivo kad me bude smarao sa parkingom ili bilo cim slicnim bice naucen ponasanju .
Samo nemoj pregoniti sa ucenjem ponasanju drugih da ne zavrsis na sudu misleci da si u pravu a ne budes.
- bitanga_sa_otesa
#26043 Re: "Majstori" parkiranja
rekoh li ti da me ne citiras vise??
vjeruj kad dodje do toga boli mene kurac i za sud i za sve ,promisli da na svijetu postoje ljudi koji nemaju ni kuceta ni maceta,kojima su dokurcili debili da im jasu po mozgu godinama i za kojim niko nece plakati i koji su spremni da urade svasta u nekom momentu .samo jos da bude srece da se u tom momentu nadje 15-tak degenerika na istom mjestu pa da svijet malo odahne od njih
- mirsek
#26044 Re: "Majstori" parkiranja
Pa to ti i kazem, vidis da nije bahat, nije parkirao i rekao boli me briga hoce li neko moci parkirati pored zbog mene, ko ga jebe, to sam i htio da naglasim.beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:21Eh ako je jos izaso i provjeravo jel presao liniju onda je vise nego debil. koji maloumni mornon moras biti i jos to raditimirsek wrote: ↑24/06/2020 17:06A sta ako je kad je parkirao izasao i provjerio jel prelazi liniju i kad je vidio da ne prelazi nastavio svojim putem ?beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:01
zurba nije oppravdanje.
Zato sto je debil.
Normalno da nemam nikakvih posljedica sem ako mi se ukaze prilika da takve deile handrim kao sto sam prije naveo
- beni-bu-man
#26045 Re: "Majstori" parkiranja
Kako nije bahat to je idiot, i jos ako je provjeravo, znaci lakse mu provjeriti neko se parkirat ko svak normalan.mirsek wrote: ↑24/06/2020 17:27Pa to ti i kazem, vidis da nije bahat, nije parkirao i rekao boli me briga hoce li neko moci parkirati pored zbog mene, ko ga jebe, to sam i htio da naglasim.beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:21Eh ako je jos izaso i provjeravo jel presao liniju onda je vise nego debil. koji maloumni mornon moras biti i jos to raditimirsek wrote: ↑24/06/2020 17:06
A sta ako je kad je parkirao izasao i provjerio jel prelazi liniju i kad je vidio da ne prelazi nastavio svojim putem ?
Normalno da nemam nikakvih posljedica sem ako mi se ukaze prilika da takve deile handrim kao sto sam prije naveo![]()
Ljepi abortus.
- mirsek
#26046 Re: "Majstori" parkiranja
Nisu jedini sa takvim osjecanjima, mislis da se i ja ne nerviram i da bi nekad pobio citav grad kako se ljudi ponasaju i kakve stoke, profitera, krimosa i neljudi u kravatama ima ali samokontrola i zdrav razum je najpametnija stvar koju mogu uraditi za sebe.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/06/2020 17:26rekoh li ti da me ne citiras vise??
vjeruj kad dodje do toga boli mene kurac i za sud i za sve ,promisli da na svijetu postoje ljudi koji nemaju ni kuceta ni maceta,kojima su dokurcili debili da im jasu po mozgu godinama i za kojim niko nece plakati i koji su spremni da urade svasta u nekom momentu .samo jos da bude srece da se u tom momentu nadje 15-tak degenerika na istom mjestu pa da svijet malo odahne od njih![]()
Last edited by mirsek on 24/06/2020 17:33, edited 1 time in total.
- mirsek
#26047 Re: "Majstori" parkiranja
Ajd ok. Umorih se vise.beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:30
Kako nije bahat to je idiot, i jos ako je provjeravo, znaci lakse mu provjeriti neko se parkirat ko svak normalan.
Ljepi abortus.
Neka svako radi i misli sta hoce.
-
artur morgan
#26048 Re: "Majstori" parkiranja
Sta kazes imas zdrav razum 
- beni-bu-man
#26049 Re: "Majstori" parkiranja
pa ne jebote zamisli koji kliker moras biti, ono uletis ukoso , izadjes vani, provjeris "aha ukoso sam se parkiro, super odo dalje, jer sam debil"mirsek wrote: ↑24/06/2020 17:32Ajd ok. Umorih se vise.beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:30
Kako nije bahat to je idiot, i jos ako je provjeravo, znaci lakse mu provjeriti neko se parkirat ko svak normalan.
Ljepi abortus.![]()
zasto onda svi ne parkiraju tako ?
- mirsek
#26050 Re: "Majstori" parkiranja
Nisam na to mislio.beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:40pa ne jebote zamisli koji kliker moras biti, ono uletis ukoso , izadjes vani, provjeris "aha ukoso sam se parkiro, super odo dalje, jer sam debil"mirsek wrote: ↑24/06/2020 17:32Ajd ok. Umorih se vise.beni-bu-man wrote: ↑24/06/2020 17:30
Ljepi abortus.![]()
zasto onda svi ne parkiraju tako ?
Zuris negdje , uletis na prvu ukoso, izadjes, vidis da i pored toga sto si ukoso nisi presao na susjedno parking mjesto, super ustedio si na vremenu, ne moras da preparkiravas auto, zakljucas i nastavi zuriti gdje si krenuo.
I to radi pola grada, raznorazne dostave, firme, komercijalisti, niko ne gleda jel ravno ili ukoso kad uleti,samo izadje i zakljuca, rijetko ko se popravlja, ovaj sa slike je jos dobar kakvih ima. Eto i po tvojoj slici skoro pola parkinga pogresno parkirano, u stvari jos gore, zauzeli i drugima njihova mjesta, e to su pravi bahati debili.