poznat mi
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ovo njegovo se može lajkati, a kad ja postavim clanak koliko prosjaci u Britaniji zarađuju i da se kone drže njihove taktike bude obrisano, cccccc
Njegovo je vezano za pl, tvoje nijebudzetlija wrote: ↑24/06/2020 08:58Ovo njegovo se može lajkati, a kad ja postavim clanak koliko prosjaci u Britaniji zarađuju i da se kone drže njihove taktike bude obrisano, cccccc
200 milja isproseno, u suprotnom kalauz.....
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pr ... o-premijer
Ma jaTomahawk11 wrote: ↑24/06/2020 09:00Njegovo je vezano za pl, tvoje nijebudzetlija wrote: ↑24/06/2020 08:58Ovo njegovo se može lajkati, a kad ja postavim clanak koliko prosjaci u Britaniji zarađuju i da se kone drže njihove taktike bude obrisano, cccccc
200 milja isproseno, u suprotnom kalauz.....
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pr ... o-premijer![]()

Kosorić: Ambicije? Juriš na oba trofeja
E cuj pola KonjicaPitar sa Kariba wrote: ↑24/06/2020 09:13 Pušti Boga ti, mitomani....
![]()
![]()
![]()
Uz to jos i pjesnicki raspolozeni!![]()
a stariji od tebe 25 godina.....budzetlija wrote: ↑24/06/2020 09:10 I onda kad se probudiš skontas da taj "beskućnik" ima trofeja ko i onaj sa krovom nad glavom
![]()
Gledaj finih trofeja, ako Bog da da ih bude što više u narednim sezonama.budzetlija wrote: ↑24/06/2020 09:10 I onda kad se probudiš skontas da taj "beskućnik" ima trofeja ko i onaj sa krovom nad glavom
![]()

Još da si pročitao vijest prije nego si poletio da se ofiraš bezze. Šta rade Covid, 2nd place i neimaština od čovjeka...
Ali čekaj, možda je ovo najnoviji način testiranja na Covid, samo smo mi i svi ostali u svijetu budale pa smo plaćali laboratorijske testove, davali uzorke itd. a evo kone pronašle da je dovoljno provjeriti može li čovjek hodati da bi otkrio covid!?!testiranje fundamentalnih kretnih obrazaca,
de maloAdnan Maljević i Almir Maljević, certificirani FMS eksperti s dugogodišnjim iskustvom, testirali su danas jednu grupu igrača, dok će druga grupa biti testirana već sutra. Provedeno testiranje fundamentalnih kretnih obrazaca, omogućit će stručnom štabu kvalitetan uvid u trenutni kvalitet kretanja svakog od igrača pojedinačno, ali i ekipe u cjelini. Preporuke koje će biti rezultat provedenih analiza će stvoriti kvalitetne preduslove za optimizaciju opterećenja tokom pripremnog perioda.