[/quote][/quote]Vidis, kako se tebi lako slizati sa hrvatskim domoljubom koji ne da na Tudjmana.![]()
Upravo o takvim likovima, kao sto ste vas dvojica ovdje, ja i pishem jer upravo ta i takva oblizivanja su me i kostala gubitka dvije domovine!
Smetam ti ja koji sam za to da svaki covjek, kojemu je BiH na srcu bez pretjeranog isticanja nekih svojih posebnosti (sto, po svojoj definiciji proizvodi isticanja onih drugih a to opet neminovno vodi ka nacionalizmu i shovinizmu, posebno medju nasim ljudima) a ne smeta ti covjek kojemu je toliko stalo do toga da istakne svoje domoljublje i brigu zbog napada na vrhovnika mu...
I koliko puta vise reci? Jesam! Bio sam i jesam opozicija ljudima koji su na vlasti od 1990. i kao takav pretpostavljam da je, u demokratiji koje su vam puna usta, potpuno normalno da iznosim sav prljav vesh doticnih! A samo tipovi poput vas, koji zapravo pojma nemaju o tome sta je prava demokratija, napade na vladajucu strukturu smatraju napadom na drzavu, narod, vjeru!![]()
Ocito niste ni svjesni toga, ali upravo ste vas dva sa svojim stavovima, predstavnici onog najcrnjeg recidiva komunisticke ideologije koji se moze i zamisliti!
oo vodeni ja se taman ponadao kad ono ope'
kako ti bolan ne dosadi pricati o necijoj nesvjesti cim se taj neko ne poklapa s tvojim politickim uvjerenjima
uopce ne kontam kako me stavi u istu ravan s pristalicama krivoustog,kako me uopste stavljas u kosh s bilo cijim pristalicama
sto se mene tice napadaj vladajucu strukturu svugdje gdje za to imas pravo,imas moju podrsku
samo kad budes napadao sjeti se da partija koju nudis kao alternativu sjedi u opoziciji od rata na ovamo, osim naravno u periodu alzirske grupe,(sto naravno nije slucajnost)
sjeti se da od rata na ovamo imaju jednog generala koji je sve bitke izgubio i jos uvijek je na celu kolone
pa se onda sjeti da bez realne opozicije nemas ozbiljnu vlast
kad si vec tako samosvjestan