zakržljalo goveče
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Niste fer prema cojku. Kad dobro razmislite ta bezvezna posudjenica sirena koja je mozda i morska sirena bi bila mnogo normalnija kad bi bila svirena, jer cemu sluzi nego za sviranje po svatovima i raskrsnicama, ne siri se sa njom sir.bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/06/2020 14:30jbga imaju pristup internetu,al citanka i knjiga im je promakla,ne znam kako osnovnu zavrsise ...za ovakve izvale se u mojoj skoli kec s postoljem dobivao.
Ja da ti kazem posteno, meni je cvaja podnosljiva za dzep, 50 vec nije. Imam prihod oko milju maraka kad se kredit otkvita. Jedina plata u kuci vec neko vrijeme. Realno, jedva se sa tim zakrpi mjesec. Ali bas. Zadnju kaznu sam platio prije 10 dana. 25 maraka. Prije toga 2012. 40 za parkiranje.beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 17:01Pa prvi moj kolega kaze za kaznu od 50 marki "jebo to platis u 8 dana pola"kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/06/2020 16:37 vrlo,vrlo cudna je odluka da se pola iznosa kazne moze platiti u roku od 8 dana
Jel te moram sad sazaljevati ?drug_profi wrote: ↑23/06/2020 17:10Ja da ti kazem posteno, meni je cvaja podnosljiva za dzep, 50 vec nije. Imam prihod oko milju maraka kad se kredit otkvita. Jedina plata u kuci vec neko vrijeme. Realno, jedva se sa tim zakrpi mjesec. Ali bas. Zadnju kaznu sam platio prije 10 dana. 25 maraka. Prije toga 2012. 40 za parkiranje.beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 17:01Pa prvi moj kolega kaze za kaznu od 50 marki "jebo to platis u 8 dana pola"kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/06/2020 16:37 vrlo,vrlo cudna je odluka da se pola iznosa kazne moze platiti u roku od 8 dana
Ova od 25 me bas zabolila jer je bilo pred platu, prazan novcanik. haman ostao sa sicom za hljeba par dana.
da,ili jos smijesnije,zastara kazni,ne moras je nikad platitibeni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 17:01Pa prvi moj kolega kaze za kaznu od 50 marki "jebo to platis u 8 dana pola"kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/06/2020 16:37 vrlo,vrlo cudna je odluka da se pola iznosa kazne moze platiti u roku od 8 dana
a StJeo?
Sveti Jeo?
Dam ti broj transakcijskog u pp pa mi izrazi sućut.beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 17:18Jel te moram sad sazaljevati ?drug_profi wrote: ↑23/06/2020 17:10Ja da ti kazem posteno, meni je cvaja podnosljiva za dzep, 50 vec nije. Imam prihod oko milju maraka kad se kredit otkvita. Jedina plata u kuci vec neko vrijeme. Realno, jedva se sa tim zakrpi mjesec. Ali bas. Zadnju kaznu sam platio prije 10 dana. 25 maraka. Prije toga 2012. 40 za parkiranje.beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 17:01
Pa prvi moj kolega kaze za kaznu od 50 marki "jebo to platis u 8 dana pola"
Ova od 25 me bas zabolila jer je bilo pred platu, prazan novcanik. haman ostao sa sicom za hljeba par dana.
I to je diskutabilno. Jednu godinu je (ako se dobro sjećam, u Živinicama) jedna žena došla da podigne vozačku dozvolu. Kad su joj tražili da potpiše prijem dokumenta, tražila je jastuče da ubode prst i tako se potpiše. Žena je bukvalno bila nepismena, a uredno je položila vozački ispit iz prvog pokušaja.
Tačno.Naslovnica wrote: ↑23/06/2020 13:29Jeste, problem je čekati 3-5 minuta po debilu da sklone auto ispred rampehigh_volume wrote: ↑23/06/2020 13:25Odakle znaš razlog koji je bio da žena nije platila na automatu prije, možda nije imala sitnog novca? Ili jednostavno nije znala. Treba joj glavu razbiti zbog neznanja?bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/06/2020 13:19 nemam ni ja mobitel,ne placam esemesom jer sam seljak ,vec platim na automatu ili kucici ,sjednem u auto i gonim prema izlazu,ne pravim guzvu,ne smetam nikome.i uvijek jebem majku debilima koji na izlazu stoje i jedu govna.
p.s. je li norma urbane sredine,da blokiras 10 ljudi dok ti platis parking??
Nisu svi rođeni pametni i sposobni kao ti...
Je li problem sačekati 3-5 minuta za plaćanje parkinga? Čemu frustracije, čemu izljevi žuči i nervna rastrojstva![]()
Ustvari, ne postoji potreba za bilo kakvim čekanjem, osim, eventualno, ispred automata za naplatu.
Jbte, zar je toliko teško shvatiti?!
To je isti tip ljudi koji blokiraju izlaz iz garaže praveći se nevješti ono kao on/ona nije znao/znala. How yes no!beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 13:46Marva :bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/06/2020 13:41ko ti je taj??
odgojen sam ja bolje od tebe i od drugih forumskih moralnih vertikala,nego su me godine iskustva naucile da sa marvom seljackom ne mozes drugacije ,jer marva ne razumije rijeci ,molim hvala,izvolite ,vec samo u kost ili u glavu kad ga spucas.sarajevo je jedna septicka jama puna bahatih seljacina i samozivih krkana koji ne razumiju nista sem batine,ni kazne im ne znace nista jer ih ne placaju...
Nedelja u mercator lik sa punim kolicima ode na brzu kasu (7 artikala) kasirka ga uredno vrati i on se kao buni "jooj valja tam cekat sve puno"
I naravno ovakvi znakovi za takve ljude su nevidljivi
![]()
Postao sam alergičan an riječ "sabur". Zbog sabura i čekanja da ovdje nešto konačno krene nabolje nisam se na vrijeme ispalio odavde u neku normalnu zemlju, nego sam zaglavio ovdje. Sad se mogu zaposliti samo kao profesionalni penzioner.
Jasta cu, imas merhamet, pomozi.ba.....drug_profi wrote: ↑23/06/2020 19:40Dam ti broj transakcijskog u pp pa mi izrazi sućut.beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 17:18Jel te moram sad sazaljevati ?drug_profi wrote: ↑23/06/2020 17:10
Ja da ti kazem posteno, meni je cvaja podnosljiva za dzep, 50 vec nije. Imam prihod oko milju maraka kad se kredit otkvita. Jedina plata u kuci vec neko vrijeme. Realno, jedva se sa tim zakrpi mjesec. Ali bas. Zadnju kaznu sam platio prije 10 dana. 25 maraka. Prije toga 2012. 40 za parkiranje.
Staces ljudi koji nisu odgojeni da se namecu neodgojem stradaju najvise.Drugacije smo mi zivjeli ovdje prije pojave ovih seljackih glista.Ljudi su imali obzira,vodili su racuna o svemu,bilo ih je stid,pa bilo je i losih momenata ali ti si mogao covjeku kulturno skrenuti paznju na neku losu stvar.Nije bilo drame.Ljudi su se znali ko je ko i sta je ko.Danas ne znas odakle marva useljava niti kakve obicaje ima dok se licno ne uvjeris.Sve gola bolesna seljacina,gaze preko svega i sve im je svejedno...jedna od gorih stvari je npr ono naivno ubacivanje mimo reda da nesto "pita" i glavni odgovor je "nisam se razumila". Treba te stoko umlaviti sjekirom u glavu pa ces se razumiti.bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/06/2020 13:41 ko ti je taj??
odgojen sam ja bolje od tebe i od drugih forumskih moralnih vertikala,nego su me godine iskustva naucile da sa marvom seljackom ne mozes drugacije ,jer marva ne razumije rijeci ,molim hvala,izvolite ,vec samo u kost ili u glavu kad ga spucas.sarajevo je jedna septicka jama puna bahatih seljacina i samozivih krkana koji ne razumiju nista sem batine,ni kazne im ne znace nista jer ih ne placaju...
dzabe je nama sto trunimo ovdje,vidis da se stalno pronalaze takvi debili i da je njima to sto rade ok.rodjeni su prije stida,samozivi i boli ih neka stvar za tudjim stvarima,vremenom...bilo cim.bitno je samo da im ne spominjes selendre iz kojih su dojahali ili nepismenost i glupost,ostalo sve mozevjeshalica wrote: ↑23/06/2020 21:43
Staces ljudi koji nisu odgojeni da se namecu neodgojem stradaju najvise.Drugacije smo mi zivjeli ovdje prije pojave ovih seljackih glista.Ljudi su imali obzira,vodili su racuna o svemu,bilo ih je stid,pa bilo je i losih momenata ali ti si mogao covjeku kulturno skrenuti paznju na neku losu stvar.Nije bilo drame.Ljudi su se znali ko je ko i sta je ko.Danas ne znas odakle marva useljava niti kakve obicaje ima dok se licno ne uvjeris.Sve gola bolesna seljacina,gaze preko svega i sve im je svejedno...jedna od gorih stvari je npr ono naivno ubacivanje mimo reda da nesto "pita" i glavni odgovor je "nisam se razumila". Treba te stoko umlaviti sjekirom u glavu pa ces se razumiti.
Seljacki rokalji su samo navikli krampom u pluca i nikako drugacije.
Normalno da trunimo dzabe. Seljacina ne zna za sebe dok mu kuca ne upre u nebo. Poseljacili grad u svakom smislu, prvo Sarajevo NIJE za naseljavanja i pravljena nekakvih zgrada od strane ljaksafona koje zanima instant profit,koji su skole zavrsili u kafanama ili bordelima ili nikako.Pogledaj kuce i naselja u svijetu koja su osmisljena daleko bolje nego kao kod nas.bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/06/2020 22:06 dzabe je nama sto trunimo ovdje,vidis da se stalno pronalaze takvi debili i da je njima to sto rade ok.rodjeni su prije stida,samozivi i boli ih neka stvar za tudjim stvarima,vremenom...bilo cim.bitno je samo da im ne spominjes selendre iz kojih su dojahali ili nepismenost i glupost,ostalo sve moze![]()
..znam da i ja trunim dZaba ali kasno je za sve...sve iole sto ima neke normalne 'cehre' u sebi ili je otislo ili ceka da ode...a svugdje je oto otako...a ja sam sebi obecao da necu biti takav pa makar mor'o parkirat' avto na parking i dvajes' metara dalje pa onda pjese nogama...bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/06/2020 22:06
dzabe je nama sto trunimo ovdje,vidis da se stalno pronalaze takvi debili i da je njima to sto rade ok.rodjeni su prije stida,samozivi i boli ih neka stvar za tudjim stvarima,vremenom...bilo cim.bitno je samo da im ne spominjes selendre iz kojih su dojahali ili nepismenost i glupost,ostalo sve moze![]()
...da izvinu govna...
Nemere, nisam jos dovoljno propo..beni-bu-man wrote: ↑23/06/2020 21:41Jasta cu, imas merhamet, pomozi.ba.....
pa se njima obrati