Ovo je moja kuca, zivio sam tu...
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- ultima_palabra
#19576 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je moja kuca, zivio sam tu...
- karanana
#19577 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
4 more years.
7,7 miliona na fox newsu, sta rekose, 6 miliona nedje na internetu.....nije lose.
3 godine prosperiteta i nevjerovatnih ekonomskih brojeva uz veoma pametnu vanjsku politiku, gdje se konacno srezalo i reklo sta se treba reci kuravama poput francuza kad je nato u pitanju, gdje se iran doveo pod disciplinu daljinskim upravljacem, gdje su se skupila muda da se konacno kaze rijec dvije malom koreanskom mangupu da se ne zajebaje, gdje se smanjio uticaj na bliskom istoku gdje je nebitan po nekakvim sumama i gorama, a u isto vrijeme se drzi potpuna kontrola naftnih resursa i onog sto vrijedi. I sve to ode sa nekim ashchare ubacenim kunf fu virusom. Nista drugo nije uspjelo ni 24/7 trabunjanje cnna i msnbca, nista. Ali neko iza kulisa neka skrivena masinerija vlada svijetom i drugacije joj ne odgovara.
7,7 miliona na fox newsu, sta rekose, 6 miliona nedje na internetu.....nije lose.
3 godine prosperiteta i nevjerovatnih ekonomskih brojeva uz veoma pametnu vanjsku politiku, gdje se konacno srezalo i reklo sta se treba reci kuravama poput francuza kad je nato u pitanju, gdje se iran doveo pod disciplinu daljinskim upravljacem, gdje su se skupila muda da se konacno kaze rijec dvije malom koreanskom mangupu da se ne zajebaje, gdje se smanjio uticaj na bliskom istoku gdje je nebitan po nekakvim sumama i gorama, a u isto vrijeme se drzi potpuna kontrola naftnih resursa i onog sto vrijedi. I sve to ode sa nekim ashchare ubacenim kunf fu virusom. Nista drugo nije uspjelo ni 24/7 trabunjanje cnna i msnbca, nista. Ali neko iza kulisa neka skrivena masinerija vlada svijetom i drugacije joj ne odgovara.
- ultima_palabra
#19578 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Free entertainment, nema izlazaka, sporta, serije i filmovi urijedili... i ja sam gledao 
I prekini s trolanjem, karanana
I prekini s trolanjem, karanana
- karanana
#19579 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
....samo zato sto je covjek van sablona, sto je otvoren, prica narodski, sto voli opsovat, pojest mcdonald, poj.... lijepo zensko. A washingtonske mochvarske hinje nisu navikle na otvorenost a milion puta su gori. Biden boy radio sa rasistima senatorima iz misisipija i jos negdje s juga. Sve su to rasisti, trump najmanje. Morz Bolton
sinoc rece, trump nije konzervativac. To sam vec rekao on je blizi demokratama ali je najblizi tome kako voditi biznis i biti popularan.
sinoc rece, trump nije konzervativac. To sam vec rekao on je blizi demokratama ali je najblizi tome kako voditi biznis i biti popularan.- ultima_palabra
#19580 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma realno jebo lika koji je predsjednik najmocnije zemlje na svijetu, a koji ne prihvata ne odgovornost ni za sta... imas moc i ogroman aparat da kreiras narativ kakav zelis, a ti tri i po godine kmecis o fejknjuz medijima, deep state, zlim demokratima, anarhistima, Antifa, nevertrumperima...
Mislim, to moze nekome biti i simpaticno neko vrijeme, ali kad tad dodje vrijeme prave krize i onda nema izgovora, ili jesi baja ili nisi. Koliko god on furao taj macho imidz, u sustini je kmecavac sa intelektom i senzibilitetom tinejdzera.
Pa jebem ga, imao je i Obama republikansku vecinu u Kongresu, Fox i ostale latentno rasisticke medije koji su mu gledali dlaku u jajetu, morao rodne listove donositi na uvid, naslijedio finansijsku krizu... i nije bio najbolji predsjednik, pravio je greske, ali makar nikad nije kmecao i stajao je iza svake odluke.
Mislim, to moze nekome biti i simpaticno neko vrijeme, ali kad tad dodje vrijeme prave krize i onda nema izgovora, ili jesi baja ili nisi. Koliko god on furao taj macho imidz, u sustini je kmecavac sa intelektom i senzibilitetom tinejdzera.
Pa jebem ga, imao je i Obama republikansku vecinu u Kongresu, Fox i ostale latentno rasisticke medije koji su mu gledali dlaku u jajetu, morao rodne listove donositi na uvid, naslijedio finansijsku krizu... i nije bio najbolji predsjednik, pravio je greske, ali makar nikad nije kmecao i stajao je iza svake odluke.
- sinuhe
#19581 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jastreb Bolton najavljen kao prijetnja svjetskom miru -hoda okolo i tuzaka Trumpa. 
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#19582 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A da ga pitas da ti pokaze gdje je Svedska, vjerovatno bi je trazio na Balkanu, a Balkan boga pitaj gdje.sadie_forever wrote: ↑22/06/2020 17:37 sto je se ovaj nesto okomio na Svedsku? Svedjanima smijesno ,nedavna izjava je "budite zahvalni sto sam vam ja predsjednik,pogledajte sta se zbiva u svedskoj"
i svedjani se sad pitaju-sta se to zbiva kod nas![]()
![]()
- madner
#19583 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad zamislite kakva je Hilari da nije mogla pobjediti.
Biden je pro BiH, tako da se nadam pobjedi ali realno mrka kapa.
Biden je pro BiH, tako da se nadam pobjedi ali realno mrka kapa.
- AleksoMKD
#19584 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.newsweek.com/white-jesus-st ... ys-1512674
Writer and activist Shaun King announced Monday that he supports the destruction of statues that depict a white Jesus.
King, who has been an outspoken supporter of the Black Lives Matter movement, tweeted his remarks on Monday. He noted that historians believe Jesus likely had the appearance of people who typically lived in the Middle East during his time, rather than the white man who is often depicted in Christian iconography.
"Yes, I think the statues of the white European they claim is Jesus should also come down," King tweeted. "They are a form of white supremacy. Always have been."

Writer and activist Shaun King announced Monday that he supports the destruction of statues that depict a white Jesus.
King, who has been an outspoken supporter of the Black Lives Matter movement, tweeted his remarks on Monday. He noted that historians believe Jesus likely had the appearance of people who typically lived in the Middle East during his time, rather than the white man who is often depicted in Christian iconography.
"Yes, I think the statues of the white European they claim is Jesus should also come down," King tweeted. "They are a form of white supremacy. Always have been."
- MorningStar
#19585 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ova stiuacija:AleksoMKD wrote: ↑23/06/2020 12:38 https://www.newsweek.com/white-jesus-st ... ys-1512674
![]()
- AleksoMKD
#19586 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://en.wikipedia.org/wiki/Shaun_KingMorningStar wrote: ↑23/06/2020 12:41Ova stiuacija:AleksoMKD wrote: ↑23/06/2020 12:38 https://www.newsweek.com/white-jesus-st ... ys-1512674
![]()
![]()
![]()
Early life and education
King was born and raised in Versailles, Kentucky.[2] Although the name of Jeffrey Wayne King appears on King's birth certificate, his mother told him that his klix biological father is a light-skinned black man
Na kraju ce ispasti da je on u stvari Trans-Crnac.
Izguglaj Rachel Dolezal
- jeza u ledja
#19587 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jel to ona iz Novih Fosila?
- AleksoMKD
#19588 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Zena se indetifikuje kao crna, neko vreme (nepunu godinu) je bila glasnogovornik NAACP dok se nije otkrilo da je lagala o rasi.
KAsnije je uradila i neku proneveru.
- jeza u ledja
#19589 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znam ba.
Svima su nam preci bili crnci.
Svima su nam preci bili crnci.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
- MorningStar
#19591 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pola ih vegani pa nema snage da povuce
da su kakvu stekcinu otresli ih ....
-
RandomAndCasual
#19592 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako se moze muskarac sa prangijom osjecati kao zena,
Moze vala i Rachel se osjecati kao crnkinja a vala i Warren kao Indijanka.
Ne znam sto problem prave oko toga.
- eltroxin
- jeza u ledja
#19594 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Moze kako hoce. Samo je problem kad na osnovu toga dobijas olaksice od drzave.RandomAndCasual wrote: ↑23/06/2020 19:05Ako se moze muskarac sa prangijom osjecati kao zena,
Moze vala i Rachel se osjecati kao crnkinja a vala i Warren kao Indijanka.
Ne znam sto problem prave oko toga.
S obzirom na ove slike, ja kad bih je vidio na ulici pomislio bih da je neki mjesanac (nesto a la Michael Jackson
A sad, koliko je bolesno radit ovo sto ovakvi ljudi rade to je druga stvar.
- jeza u ledja
- CPT
- karanana
#19597 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
you aint black
Last edited by karanana on 23/06/2020 21:32, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#19598 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Skupila se raja iz onog sela u filmu Deliverance...
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#19599 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ovo je njegova ekipa, on je u sredini; trco tamo 2012 za presjednika
https://en.wikipedia.org/wiki/Herman_Cain
dobro se drzo, proso u drugi krug kod republikanaca; medutim, onda je dozivjeo ovaj debakl nakon cega je odmah pao
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#19600 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Herman mu je bio ovdje drug, kad se Rick talizno oko suvisnih vladinih programa i departmana