Molim lijepo nisam rekao da su šupci
Eto...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I onda su fasovali 10:1. Ekipa koja se bori za LP.decko_sa_kovaca wrote: ↑22/06/2020 13:20 Ekipa ruskog rostova ima 7-8 igraca koji su pozitivni na virus. Liga se igra
Pa i ovoj velezov igrac nema nikakvih zdravstvenih problema
Stadioni su dobra mjesta za prenosenje zaraze i sticanje imuniteta krda.
Žižović: Bez obzira ko bio trener ambicije Zrinjskog su uvijek osvajanje duple krune
mozda bi i mi trebali poceti sa 5k... samo ne znam kako ce zvijezda i co. objasniti navijacima da samo 5k ljudi moze uci na stadion
Pa ogrebali ste se vi do sada vise od opstine Centar nego sto je Zeljo od opstine Novo Sarajevo.north wrote: ↑22/06/2020 15:41 Golem zalogaj za FCS, ali opet možda isplatljivije nego praviti novi..to ne bismo mi koji smo danas živi dočekali![]()
Ovako, puno ima posla na rekonstrukciji, ali uz pomoć investitora, pitati komšije kako od općine se malo ogrebati, zrno po zrno, pa kroz koju godinu imati uslovan stadion za sva evropska takmičenja...
Problem je kapacitet, jer će stalno zjapiti prazno, ali bože moj i do sada je bilo tako, a ovako imaš prava da radiš nešto na njemu radi sebe iako opet nije tvoje vlasništvo... sa pravima koje će Sarajevo dobiti i uz podršku može se nešto uraditi da bude moderniji i ljepši stadion..za jedno par godina, aBd![]()