Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali_G wrote: ↑17/06/2020 09:29
Realno svi cuvaju slike, a pojma nemaju sta cuvaju i zbog cega Da se covjek sutra snadje u tih 25k slika?
Al u svakom slucaju ti je veci komfor sa vise memorije
Upravo, kad bi pola tih slika magicno nestalo od tolikog broja ljudi se ne bi ni sjecali koje su im slike nestale.
Al dobro, kod mene se smeca zna nakupiti, ali opet dobro pazim sta ide na icloud, uz to srecom imam i onedrive gdje su stare slike.
Pozdrav svima. Do sad sam uvijek bio korisnik androida, i sad sam nabavio prvi iphone. Zanima me kako da instaliram youtube aplikacju, jer je ne vidim na App store?
Uređaj je iPhone X, IOS 13.3.1
Ako si izabrao App Store u BiH mislim da sam negdje vidjela da nema jos uvijek YouTube app za BiH.. Prijavi se kao da si u Hrvatskoj i neces imat problema
esawyer wrote: ↑17/06/2020 15:00
Ako si izabrao App Store u BiH mislim da sam negdje vidjela da nema jos uvijek YouTube app za BiH.. Prijavi se kao da si u Hrvatskoj i neces imat problema
Mislim da sam odabrao Hrvatsku, ali sam uključio lokacijske servise, možda su me zbog toga svrstali u BiH
Prebacio na hrvatski store prosli mjesec i spojio VISA karticu Intese, platio fino icloud i pokupio 6 mjeseci dzabe Apple Music. Jutros mi izbacuje da ne mogu naplatiti icloud sa ove kartice, dodao opet ista poruka. Dodam drugu visa karticu od iste banke od ukucanina.. ista stvar. Neko zna zbog cega bi ovo moglo da se desava?
soha96 wrote: ↑17/06/2020 15:17
Prebacio na hrvatski store prosli mjesec i spojio VISA karticu Intese, platio fino icloud i pokupio 6 mjeseci dzabe Apple Music. Jutros mi izbacuje da ne mogu naplatiti icloud sa ove kartice, dodao opet ista poruka. Dodam drugu visa karticu od iste banke od ukucanina.. ista stvar. Neko zna zbog cega bi ovo moglo da se desava?
soha96 wrote: ↑17/06/2020 15:17
skontali te
Dali nam store bez pola aplikacija i hoce da sa naseg neko placa
Kod nas nece uskoro samo zato sto su nase banke katastrofa po tom pitanju. Obzirom da je dolazak Apple Paya iskljucivo stvar dogovora izmedju Apple i banaka, ono sto me u ovoj prici najvise cudi jeste da RF BiH nije slijedio svoju sestrinsku banku iz Srbije, iz potpuno su iste grupacije za SE Europe, da prvi uvede ovo kod nas. Kontaju valjda ugrozice im to one smijesne njihove beskontaktne narukvice za placanje.
rida1976 wrote: ↑21/06/2020 18:26
Kod nas nece uskoro samo zato sto su nase banke katastrofa po tom pitanju. Obzirom da je dolazak Apple Paya iskljucivo stvar dogovora izmedju Apple i banaka, ono sto me u ovoj prici najvise cudi jeste da RF BiH nije slijedio svoju sestrinsku banku iz Srbije, iz potpuno su iste grupacije za SE Europe, da prvi uvede ovo kod nas. Kontaju valjda ugrozice im to one smijesne njihove beskontaktne narukvice za placanje.
Drugi igrac tu je i lokalna regulativa i dozvole Agencije za bankarstvo...
Koristi li iko Apple Watch series 1? Sad se moze naci za oko 400 km nov, pa bih uzeo da probam. Ne bih pucao pare na 4 ili 5 dok ne isprobam.
Aktivan sam, teretana itd pa bi mi dobro doslo sto se toga tice.
Grom2017 wrote: ↑22/06/2020 10:53
Koristi li iko Apple Watch series 1? Sad se moze naci za oko 400 km nov, pa bih uzeo da probam. Ne bih pucao pare na 4 ili 5 dok ne isprobam.
Najbolje je uzeti sebi onda nov watch 3.uzeo sam sebi i fenomenalan je. imas na istyle.hr cijene
Najbolje je uzeti sebi onda nov watch 3.uzeo sam sebi i fenomenalan je. imas na istyle.hr cijene
Promjer ovog rucnog sto nosim sada je 45 mm, tako da prepostavljam trebao bih ici na 42 mm. 38 mm je malo.
Staro je to drug, das tolike pare a neces imati nikako dobar uvid sta je apple watch, ja imam ovaj zadnji model i baterija 2 dana, allways on display, brz, nista ne stopa, pokusaj nekako sa series 3 jer nije bas velika razlika u brzini i odazivu aplikacija , normalno 42-44mm jer 38mm je bas malo .
Ps. Ne znam imas li koga u Svicarskoj ali ovdje mozes naci series 4 gps 44mm kao nov za 250chf otprilike 440KM i mozes naci sa godinu dana preostale garancije.
Gledaj od Apple Watch 3 pa dalje. Ja cekam da puste u HR, da vidim kakav je sat uzivo i kako stoji na ruci (watch 5 ili 4). Ali vidim na istyle izbacili Apple Watch 4, ima samo 5 i 3. Kod njih ti je series 3 oko 550 KM (42mm), vratis porez i ne moras cariniti jer je ispod 600 KM, izadje te oko 420. 430 KM.
Mislis li za 250 chf nov watch 4 ili watch 3? Pretpostavljam 3, 4 je preko 400.
Staro je to drug, das tolike pare a neces imati nikako dobar uvid sta je apple watch, ja imam ovaj zadnji model i baterija 2 dana, allways on display, brz, nista ne stopa, pokusaj nekako sa series 3 jer nije bas velika razlika u brzini i odazivu aplikacija , normalno 42-44mm jer 38mm je bas malo .
Ps. Ne znam imas li koga u Svicarskoj ali ovdje mozes naci series 4 gps 44mm kao nov za 250chf otprilike 440KM i mozes naci sa godinu dana preostale garancije.
Pa imam neke rodbine tamo, tacno cu poslati rokiju poruku da mi pogleda. Koristis ti njega i umjesto obicnog sata itd, mislim ne samo za fitnes ili kad ne mozes da koristis telefon?
djama wrote: ↑22/06/2020 11:46
ja sam isto tako zagrijan da uzmem apple watch i uzmem od rodjaka njegov series 1 i ako bi uzimao sebi isao bi max na seriu 3 u usa oko 200 dolara nov
I uopsteno, utisak? jesi mislio da je to too ili si vise mozda ocekivao?
@Grom2017 ma iskreno ocekivao sam nesto vise obzirom da sam i par dana bio sa Galaxy watch, doduse ova serija 1 ima manje opcija i sve ali opet nije to too da sad zelim da uzmem zadnju seriju bacim toliko novaca
vojopd wrote: ↑22/06/2020 12:37
Gledaj od Apple Watch 3 pa dalje. Ja cekam da puste u HR, da vidim kakav je sat uzivo i kako stoji na ruci (watch 5 ili 4). Ali vidim na istyle izbacili Apple Watch 4, ima samo 5 i 3. Kod njih ti je series 3 oko 550 KM (42mm), vratis porez i ne moras cariniti jer je ispod 600 KM, izadje te oko 420. 430 KM.
Mislis li za 250 chf nov watch 4 ili watch 3? Pretpostavljam 3, 4 je preko 400.
Ovo sam naveo za watch 4 gps 44mm, 250fr koristen ali kao nov bez nekih tragova koristenja, moze se naci sa apple care i garancijom.
Ja sam svoj watch 5 gps 44mm , nov zapakovan, 2 godine garancije uzeo za 300fr , momak dobio uz neki ugovor sa Swisscom i kazem ti moze se naci bas povoljno, dole su cijene katastrofa
Last edited by Ady88 on 22/06/2020 13:55, edited 1 time in total.
Pa imam neke rodbine tamo, tacno cu poslati rokiju poruku da mi pogleda. Koristis ti njega i umjesto obicnog sata itd, mislim ne samo za fitnes ili kad ne mozes da koristis telefon?
djama wrote: ↑22/06/2020 11:46
ja sam isto tako zagrijan da uzmem apple watch i uzmem od rodjaka njegov series 1 i ako bi uzimao sebi isao bi max na seriu 3 u usa oko 200 dolara nov
I uopsteno, utisak? jesi mislio da je to too ili si vise mozda ocekivao?
Ganjacu nesto preko serije 3
Ja ga koristim za sve, svaku vecer ga punim ali 2 dana moze izdrzati, za poruke , poziv, cak i auto kontrolisem preko njega navikao sam se bas i pored njega imam satove koji kostaju duplo skuplje ali opet apple watch koristim, jos uzmes neku bolju i udobnu narukvicu jer one sto dodju nisu nesto