Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja prije par mjeseci slao poruku na njihovom sajtu da provjerim da li sarađuju sa Musclefreakom i odgovorio mi je neko da su to njihovi oriđiđi proizvodi, tako da sam probao do sad čokoladu i čokoladu-bananu. Oba bila odlična.
Dobar je. Drug je uzeo Active Whey a ja sam Muscle Freak whey, identican proizvod. Cokolada oba i nema nikakve razlike. Vidi se.da je izolat, suh je i lako se mjesa. Veoma ukusan mada mi to i nije primarno da trazim kod dobrog proteina kao sto je mnogima
Grbovski wrote: ↑20/05/2020 22:12
Dobar je. Drug je uzeo Active Whey a ja sam Muscle Freak whey, identican proizvod. Cokolada oba i nema nikakve razlike. Vidi se.da je izolat, suh je i lako se mjesa. Veoma ukusan mada mi to i nije primarno da trazim kod dobrog proteina kao sto je mnogima
I pretpostavio sam da je identično, jer negdje viđoh na tim mf proizvodima da su made in sweden, a i self je firma iz švedske. U svakom slučaju dobar protein, pijem ga i sad uporedo sa impact whey
Zna li neko da li ima neki park koji je otvoren i da se može koristiti kao teretana? Treba mi samo jedna šipka i to je to. "Safet Zajko" je sutra zatvoren, to mi se nikako ne uklapa u trenutni režim.
DanteX wrote: ↑23/05/2020 13:10
Zna li neko da li ima neki park koji je otvoren i da se može koristiti kao teretana? Treba mi samo jedna šipka i to je to. "Safet Zajko" je sutra zatvoren, to mi se nikako ne uklapa u trenutni režim.
Ako si voljan malo dalje putovati, u Vogosci ima workout park otvoren 24 sata.
kako mi je retardirano kad stave dva neradna dana u nekim teretanama za praznike, ko da su drzavna firma il da smo u kakvoj serijatskoj zemlji, kakvo je to poslovanje bjez
jbt ako sam ja mogo na drzavnom fakultetu imati ispit drugi dan bajram, mogu i oni radit, svasta
ZyzzSar wrote: ↑25/05/2020 16:19
kako mi je retardirano kad stave dva neradna dana u nekim teretanama za praznike, ko da su drzavna firma il da smo u kakvoj serijatskoj zemlji, kakvo je to poslovanje bjez
jbt ako sam ja mogo na drzavnom fakultetu imati ispit drugi dan bajram, mogu i oni radit, svasta
I u mojoj isto 2 dana neradna, 8 dana od kako sam upisao, nisam sastavio trening kako treba ko čovjek, bože sačuvaj. Dva mjeseca nisu radili, kukanje i kmečanje na max, jedva čekamo da se otvori ovo ono. I sad lupi dva dana kao neradna
Nije bilo teretane do 300, nit praznika, nit šta, radilo se punom parom