TESLA_EDISON wrote: ↑20/06/2020 13:44 Ranije sam napisao da ovo moje sve pada u vodu i prestajem pisati ako mi neko kaže kojoj struci da vjerujem?

Moderator: O'zone
TESLA_EDISON wrote: ↑20/06/2020 13:44 Ranije sam napisao da ovo moje sve pada u vodu i prestajem pisati ako mi neko kaže kojoj struci da vjerujem?

Matijevic_Vlado wrote: ↑20/06/2020 15:37 Eto sad se nece covjek moci rahat ni usrati. Pa sta cemo sada, moramo li pelene umjesto maski nositi?
Matijevic_Vlado wrote: ↑20/06/2020 15:37 Eto sad se nece covjek moci rahat ni usrati. Pa sta cemo sada, moramo li pelene umjesto maski nositi?
Evo napisao sam ti ja svoje iskustvo koje je ŽIVOT. Imaš li neki savjet za mene? Da se ne rukujem, da se ne grlim,da ne nosim masku? Sve sam to poštivao tri mjeseca, dok van države Sarajevo to se ne poštuje nakon prvog mjeseca ovog ludila.pinturicchio wrote: ↑20/06/2020 13:28 @TESLA_EDISON
Čitav ovaj topic kako je počela pandemija, ponekad stvarno čitajući tvoje postove osjetim nalet optimizma, ali kad ti vidim argumente skontam da smo mi u ogromnom sranju. Nadam se da će ti neko iz nadležnih službi pokucati na vrata u narednim danima zbog onih gore navedenih "prijetnji".
sto se nekad zvalo stomacni virus, od danas će to biti koronawinpin wrote: ↑20/06/2020 15:34 Ima li jos neki pametolog da se oglasi![]()
![]()
Korona promijenila simptome: Sve više zaraženih ima proliv i povraćanje
U posljednje vrijeme sve više zaraženih koronavirusom ima stomačne probleme, poput proliva i povraćanja, umjesto respiratornih poteškoća. Ovu informaciju koju smo nedavno čuli smo provjerili sa epidemiologinjom Eminom Kurtagić-Pepić, koja je ujedno i članica Kriznog šzaba Ministarstva zdravstva KS.
..ali su se počeli pojavljivati i slučajevi sa smetnjama u probavnom sistemu. Recimo, kao članica Kriznog štaba, znam da se u izolatoriju na Podhrastovima nalaze najmanje dva pacijenta sa tim simptomima
Rekoh li ja. Medicina nevjerovatno uznapredovala. Sve bolesti su iskorijenjene, još je jedino korona ostala ali i to će Grebreisus (ili kako se već zove) iskorijeniti sa svojim preporukama.zemomak wrote: ↑20/06/2020 15:57sto se nekad zvalo stomacni virus, od danas će to biti koronawinpin wrote: ↑20/06/2020 15:34 Ima li jos neki pametolog da se oglasi![]()
![]()
U posljednje vrijeme sve više zaraženih koronavirusom ima stomačne probleme, poput proliva i povraćanja, umjesto respiratornih poteškoća. Ovu informaciju koju smo nedavno čuli smo provjerili sa epidemiologinjom Eminom Kurtagić-Pepić, koja je ujedno i članica Kriznog šzaba Ministarstva zdravstva KS.
..ali su se počeli pojavljivati i slučajevi sa smetnjama u probavnom sistemu. Recimo, kao članica Kriznog štaba, znam da se u izolatoriju na Podhrastovima nalaze najmanje dva pacijenta sa tim simptomima
Zijo77Zijo77 wrote: ↑20/06/2020 14:52high_volume wrote: ↑20/06/2020 12:54 Prepisat ću tvoj gornji post i poslati ga federalnoj policiji i Federalnom kriznom štabu, neka oni procjene jesli li stvarno idiot, neiživljena stoka koja zlobno provocira po javnim društvenim mrežama, ili si "terorist", prikriven forumskom nickom, opasan po javno zdravlje ljudi
Jadan ne bio, mani se cinkarenja zbog korone. Prijavljuj korupciju, lopovluke, lošu zdravstvenu uslugu, migrante bez dokumenata itd! Pusti koronu, vidiš da je to sve bila jedna ogromna zabluda i prevara! Imam preko 60 godina i to dooobro preko. Čega se ti bojiš sa 20 i kusur godina?
Ne budi dosadan, de malo prohodaj, zaradio si dnevnicu za danasTESLA_EDISON wrote: ↑20/06/2020 16:18 https://www.klix.ba/vijesti/bih/obilna- ... /200620050
Šta je sa budžetom FUCZ? Šta je sa sanacijama klizišta? Ljudi u sekundi izgube sve što su u životu radili i zaradili.
Nema o ovome posebnog pdf-a na forumu. Ne pišu o ovome mediji. Prestali su i o respiratorima pisati.
Samo se piše o koroni kako bi se vratile mjere, uhljebi radili od kuće ili pak nikako radili i kako bi se prodala humanitarna pomoć. To je bitno a egzistencijalne teme na margini.
Fuj u kakvoj državi živim. Mislio sam da je sve do vlasti ali kad vidim šta pojedinci pišu, ništa bolji nije ni narod. Na kraju krajeva, narod je i birao ovu vlast.
winpin wrote: ↑20/06/2020 15:34 Ima li jos neki pametolog da se oglasi![]()
![]()
Da. Nista to nije novo... al eto balavurdija odmah skoci...banjaluka078 wrote: ↑20/06/2020 16:26winpin wrote: ↑20/06/2020 15:34 Ima li jos neki pametolog da se oglasi![]()
![]()
Gospođa je preskočila vijesti iz marta u kojima je uvijek navođeno da proljev i povraćanje, čak i konjunktivitis, mogu biti simptomi.
Ma pohlepan sam. Kiša pada pa kontam još da zaradim, para nikad dostazubi wrote: ↑20/06/2020 16:22Ne budi dosadan, de malo prohodaj, zaradio si dnevnicu za danasTESLA_EDISON wrote: ↑20/06/2020 16:18 https://www.klix.ba/vijesti/bih/obilna- ... /200620050
Šta je sa budžetom FUCZ? Šta je sa sanacijama klizišta? Ljudi u sekundi izgube sve što su u životu radili i zaradili.
Nema o ovome posebnog pdf-a na forumu. Ne pišu o ovome mediji. Prestali su i o respiratorima pisati.
Samo se piše o koroni kako bi se vratile mjere, uhljebi radili od kuće ili pak nikako radili i kako bi se prodala humanitarna pomoć. To je bitno a egzistencijalne teme na margini.
Fuj u kakvoj državi živim. Mislio sam da je sve do vlasti ali kad vidim šta pojedinci pišu, ništa bolji nije ni narod. Na kraju krajeva, narod je i birao ovu vlast.![]()
04.04.2020 u 12:58h
Pa juce i danas nema simptoma.. Prije toga imao 2-3 dana blago povisenu temperaturu.. Tako rece sinoc u centralnom dnevniku kod Senada..