LikeLike wrote: ↑20/06/2020 09:07
Naslovnica wrote: ↑19/06/2020 18:59
LikeLike wrote: ↑19/06/2020 18:20
Ne bih da pricam o tome ko koliko ima, nemam ni ja nista posebno pa ne kukam.
Bio sam par puta u Turskoj i ne znam ni sam vise koliko puta i u koliko hotela sam bio na Jadranu i kazem ti da su hoteli na Jadranu skuplji ako uzmes dobar hotel. Nas je trebao doci za 1500KM skuplje odmor u Breli 7 dana u hotelu koji nije nista specijalno nego u Turskoj u odlicnom hotelu sa avio prevozom i svim sto nas sljeduje 8 dana.
Meni se isplatilo i abd opet ce. Ko nije probao i ne zna sta je odmor, ali pravi odmor kad ni o cemu ne razmisljas. Nazalost ne mogu svake godine ici zbog finansija, vjerovatno ni svake druge necu moci, ali kada god mognem idem. Ne mislim samo na Tursku, ima mnogo boljih destinacija, ali i skupljih.
Đe si vidio da ja kukam?
Meni gotiva pravo.
Evo ja se baš razrahatio, odmaram, pustio mozak na pašu, spavam koliko mi se spava, kupam se koliko želim, jedem što mi se jede, i sve za manje od milje. Meni ne treba bolje, a ne vjerujem da se bilo ko nešto specijalno bolje ili više odmori u Turskoj za 7 dana all inclusive.
Neum jeste šupak, ali neka me niko ne ubjeđuje da mi je bolje dati 4-5 milja za 7 dana Turske u odnosu na 8 dana Neuma za milju.
Nema sta drug, ti si najpametniji i ti sve znas.
Ti znas sta se kome isplati i gdje je najljepse iako tamo nikad nisi bio.
Stvar je u tome sto ti cijeli vrijeme samo pricas o parama, ti u Neum ides sto moras, a ne sto zelis.
Uzivaj u odmoru, ja vjerujem da tebi jeste lijepo i gotivno, ali shvati i ti druge koji kazu da im se tamo ne svidja.
Ja cu u julu na Boracko ici da vas sve zajebem i da ljetujem 10 dana za 500 maraka i bice mi najbolje na svijetu.
De ba liče popusti me s pričom koliko sam ja pametan, koliko znam i koliko para imam.
Glup sam, ništa ne znam i kokuz sam. Eto.
Prvi si počeo da repliciraš na moje postove, kao da si se našao uvrijeđenim na moje postove?
Ja znam šta se meni isplati, a za druge me zaboli briga šta se njima isplati ili ne, razumiješ?
Gdje sam ja to napisao da ne shvatam ljude kojima u Neumu nije lijepo?! Čak sam i napisao da je Neum šupak.
Ne znam kakve ti to zaključke iz mojih postova izvlačiš i šta hoćeš da napišem da bi ti bio miran i zadovoljan?
Boli tebe briga pričam li ja o parama ili ne i koliko para imam.
Ti idi gdje god ti se ide, ja ću ići gdje se meni ide i to je to, gledaj svoja posla i mani se priče koliko ja imam para jer veze nemaš koliko ja imam para.