Dešavanja u Srbiji

Tesla Edison

#45526 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Tesla Edison »

Kikibombona wrote: 17/06/2020 09:15
TESLA_EDISON wrote: 17/06/2020 09:04Opet kažem, demagog. Lahko je obilaziti mjesne zajednice kada si na budžetu. Šta je uradio? Jedno veliko ništa. Sve njegove afere i prijave završe u kanti za smeće a on uporan i dalje prijavljuje jednim te istim. Ruku dajem da kada bi on došao na vlast, mi bi Dodika od zemlje pravili.
A sta moze uraditi? Da on uhapsi Dodika?

Ja ne vjerujem da bi bio gori. Mi smo narod koji se plasi svake promjene, zato 30 godina vlasti imamo iste.

Ako ne napravimo zaokret, ova drzava i narod ce nestati. Imamo masovno iseljavanje mladih i katastrofalan natalitet, velikom brzinom nestajemo.
Ne mora hapsiti, samo nek prijavi sav kriminal, za koji tvrdi da ima dokaze, na pravo mjesto i onda možemo reći da je nešto i uradio. Čak ga i tužitelji javno prozivaju zbog toga al on opet po svome.

A ako ćemo praviti zaokret preko malog nadrkanke, teško nama.
Kikibombona

#45527 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

TESLA_EDISON wrote: 17/06/2020 09:17Ne mora hapsiti, samo nek prijavi sav kriminal, za koji tvrdi da ima dokaze, na pravo mjesto i onda možemo reći da je nešto i uradio. Čak ga i tužitelji javno prozivaju zbog toga al on opet po svome.

Cijelo pravosudje je kriminalni kartel. Nemas kome prijaviti. Za jebenih 30 godina nisu osudili nijednog mafijasa, u drzavi sa najvise kriminala u Evropi. Kraj price.

A imas li neku drugu opciju kao zamjenu za kriminalca Dodika? Imas to sto imas. Najgora je ustajalost. Mi biramo 30 godina jebenu SDA. Hocemo li ih do groba birati?
Tesla Edison

#45528 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Tesla Edison »

Kikibombona wrote: 17/06/2020 09:25
TESLA_EDISON wrote: 17/06/2020 09:17Ne mora hapsiti, samo nek prijavi sav kriminal, za koji tvrdi da ima dokaze, na pravo mjesto i onda možemo reći da je nešto i uradio. Čak ga i tužitelji javno prozivaju zbog toga al on opet po svome.

Cijelo pravosudje je kriminalni kartel. Nemas kome prijaviti. Za jebenih 30 godina nisu osudili nijednog mafijasa, u drzavi sa najvise kriminala u Evropi. Kraj price.

A imas li neku drugu opciju kao zamjenu za kriminalca Dodika? Imas to sto imas. Najgora je ustajalost. Mi biramo 30 godina jebenu SDA. Hocemo li ih do groba birati?
Ja smatram da je Dodik manje zlo od ovog malog.
Kikibombona

#45529 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

TESLA_EDISON wrote: 17/06/2020 10:25Ja smatram da je Dodik manje zlo od ovog malog.
Nazalost, Srbi smatraju da je Dodik najmanje zlo, Bosnjaci da je Izetbegovic najmanje zlo a Hrvati da je Covic najmanje zlo.

Mi smo narod koji se plasi bilo kakve promjene. Svaka promjena, bilo politicka ili neka druga, recimo tehnoloska, kulturoloska, nama je odvratna. To je nas mentalitet.

Meni se sve skupa toliko gadi da sam se prije nekih 15 godina odrekao svih identiteta jer ne zelim imati nista zajednicko sa ova tri naroda. Od tada se mnogo ljepse i komotnije osjecam.
Duka Dizel II

#45530 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

spreca wrote: 17/06/2020 08:51
Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 08:12
Kikibombona wrote: 16/06/2020 23:18

Ja da sam Srbin glasao bih za onu djecu '1 od 5 miliona'.

Srbiji treba nova politika, novi mladi ljudi.

Pogledaj u RS Stanivukovica, to je buducnost.

...

A Sergej je klasicni idiot, arogantan i bahat. Ne znam kako bih sa njim komunicirao a da mu u nekom trenutku ne zafuram saku u nos.

Djilas odbojan, Tadic potrosen, Jeremic potkapacitiran, Ceda i Canak politicki fosili... o Seselju i Obradovicu ne zelim ni govoriti...

...

Djeca iz '1 od 5 miliona' se cine kao najnormalnija. Treba stare ojebine nabiti nogom u guzicu i sto vise forsirati mlade.
Ma kakva djeca iz "1 od 5 miliona"? To su neki nesvršeni studenti, kojima je prerano knjiga dosadila.
Takvih mladih lavova smo se u Srbiji nagledali. Čeda Jovanović je najpoznatiji od njih. Ne znam jel ikad uspeo završiti fakultet ili je završio nešto bezveze.
Ali je zato doktorirao politički lebac, šuplju priču i neradništvo koje donosi razne benefite.

Ta djeca iz "1 od 5 miliona" su već uspela prevariti i sebe i javnost, a da im ni imena niko zapamtio nije.
Oni su bili zagovornici bojkota izbora. Zbog toga su nastali i zbog toga mitingovali mesecima. Medjutim, udarila im valjda slava u glavu, pomisliše da su neki faktor, oformiše stranku i pravo na Vučićeve izbore.
Ni rodbina neće za njih glasati.
Pusti Cedu i ostale studente,stasi to ti uradio dobrog da srbija postane prosperitetna i demokratska drzava,osim sto palamudis i svakog ko imalo podrzava demokratiju i demokratske procese u startu stavljas pod noge i pljujes
Šta sam ja uradio?
Ja uvek glasam za neku opoziciju. Dosta od mene.
spreca

#45531 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 12:33
spreca wrote: 17/06/2020 08:51
Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 08:12

Ma kakva djeca iz "1 od 5 miliona"? To su neki nesvršeni studenti, kojima je prerano knjiga dosadila.
Takvih mladih lavova smo se u Srbiji nagledali. Čeda Jovanović je najpoznatiji od njih. Ne znam jel ikad uspeo završiti fakultet ili je završio nešto bezveze.
Ali je zato doktorirao politički lebac, šuplju priču i neradništvo koje donosi razne benefite.

Ta djeca iz "1 od 5 miliona" su već uspela prevariti i sebe i javnost, a da im ni imena niko zapamtio nije.
Oni su bili zagovornici bojkota izbora. Zbog toga su nastali i zbog toga mitingovali mesecima. Medjutim, udarila im valjda slava u glavu, pomisliše da su neki faktor, oformiše stranku i pravo na Vučićeve izbore.
Ni rodbina neće za njih glasati.
Pusti Cedu i ostale studente,stasi to ti uradio dobrog da srbija postane prosperitetna i demokratska drzava,osim sto palamudis i svakog ko imalo podrzava demokratiju i demokratske procese u startu stavljas pod noge i pljujes
Šta sam ja uradio?
Ja uvek glasam za neku opoziciju. Dosta od mene.
:lol: i to je previse od koga je
Duka Dizel II

#45532 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 17/06/2020 08:56
Pa vidi, Srbi nisu Svicarci da imaju kvalitetan izbor, takvi ste kakvi ste, imate to sto imate. Politicari su refleksija naroda.

Djeca iz '1 od 5 miliona' nisu kriminalci. Vidim da stranku vode zene, sto je pozitivno i ljekovito za patrijarhalno i konzervativno drustvo. Zene inace pokazuju manju sklonost kriminalu. Djeca su evidentno pametna i energicna.

Deca, ako su pametna nek se završavaju prvo te škole.

Sta imas izgubiti ako im poklonis glas? Bas nista. Bolje glasati za njih nego matore jarceve, podmukle i do vrata uvaljene u kriminal i korupciju.

A ti ako cekas savrsenu politiku, u zemlji gdje preovladava nebrazovanost i primitivnim konzervativizam, to neces nikad docekati.
Samo me poštedi deljenja lekcija.

Dozvolićeš da poznajem političke prilike i političku scenu u Srbiji bolje od tebe.

Glasam ja dovoljno dugo i menjala se u Srbiji vlast i na ulicama i na izborima.
Sve to i sa studentima i sa ženama i sa mladim snagama i sa liberalima i sa gradjanistima i sa nacionalistima ...sve je to vidjeno u Srbiji.

Šta znaju ti studenti, ta "deca" o ekonomiji, a roditelji im još daju dzeparac?
Najlakše je palamuditi o demokratiji.

Pošteno govoreći, niko i nije u Srbiji postigao bolje ekonomske rezultate od Vučića. A to nas je koštalo manjka demokratije.
Pa sad, hoċeš li demokratiju ili ekonomiju?

Nego, kad će te vi u Sarajevu promeniti vlast. Ja od kad znam za sebe, tamo sedi neki Izetbegović? Gde su mladi lavovi?
MorningStar

#45533 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 12:56
Kikibombona wrote: 17/06/2020 08:56
Pa vidi, Srbi nisu Svicarci da imaju kvalitetan izbor, takvi ste kakvi ste, imate to sto imate. Politicari su refleksija naroda.

Djeca iz '1 od 5 miliona' nisu kriminalci. Vidim da stranku vode zene, sto je pozitivno i ljekovito za patrijarhalno i konzervativno drustvo. Zene inace pokazuju manju sklonost kriminalu. Djeca su evidentno pametna i energicna.

Deca, ako su pametna nek se završavaju prvo te škole.

Sta imas izgubiti ako im poklonis glas? Bas nista. Bolje glasati za njih nego matore jarceve, podmukle i do vrata uvaljene u kriminal i korupciju.

A ti ako cekas savrsenu politiku, u zemlji gdje preovladava nebrazovanost i primitivnim konzervativizam, to neces nikad docekati.
Samo me poštedi deljenja lekcija.

Dozvolićeš da poznajem političke prilike i političku scenu u Srbiji bolje od tebe.

Glasam ja dovoljno dugo i menjala se u Srbiji vlast i na ulicama i na izborima.
Sve to i sa studentima i sa ženama i sa mladim snagama i sa liberalima i sa gradjanistima i sa nacionalistima ...sve je to vidjeno u Srbiji.

Šta znaju ti studenti, ta "deca" o ekonomiji, a roditelji im još daju dzeparac?
Najlakše je palamuditi o demokratiji.

Pošteno govoreći, niko i nije u Srbiji postigao bolje ekonomske rezultate od Vučića. A to nas je koštalo manjka demokratije.
Pa sad, hoċeš li demokratiju ili ekonomiju?

Nego, kad će te vi u Sarajevu promeniti vlast. Ja od kad znam za sebe, tamo sedi neki Izetbegović? Gde su mladi lavovi?
Trenutno zauzeti uzgajanjem malina :-D :D
Maraschino

#45534 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Dok bjelosvjetske naivne budale shvate da ih je nasmijani Aca svo vreme lagao, necete imati ni demokratije ni ekonomije.
Sa ovom politikom ponovo cete dno dodirnuti.
Duka Dizel II

#45535 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Evo ga recimo, Saša Radulović je izvanredan kapacitet.
To je inženjerski mozak koji drži ekonomiju u malom prstu.
Vodio je i startupove u Americi, u vreme tehnološkog buma 90-ih.
Zna kako funkcionišu i najdemokratskiji sistemi i oni lopovski , pošto je u Srbiji bio stečajni upravnik i ministar privrede u Vučićevoj vladi.
Ali i njega bije glas da je autokrata u stranci.
Valjda tako mora biti u Srbiji.
Vučić mu je razbucao stranku, kupujući poslanike nakon što je napravio fin rezultat na prethodnim izborima samo uz pomoć društvenih mreža.
Maraschino

#45536 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Vucic i Dodik su shvatili ovu igru a mislim da im je to preporucio Putin.
Kupuj poslanike drzavnim parama i funkcijama, razbijaj opoziciju nudeci clanstvu drzavne funkcije...i tako ce ili do revolucije(u sta sumnjam) ili do smrti vladati.
Duka Dizel II

#45537 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Maraschino wrote: 17/06/2020 13:10 Dok bjelosvjetske naivne budale shvate da ih je nasmijani Aca svo vreme lagao, necete imati ni demokratije ni ekonomije.
Šta ih je lagao?
Ako ih je lagao, dobro ih laže već 8 godina.

Jedno je čemu se ti nadaš, drugo je realnost. Šta će se to desiti i promeniti? Čemu se nadaš?
Duka Dizel II

#45538 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Maraschino wrote: 17/06/2020 13:21 Vucic i Dodik su shvatili ovu igru a mislim da im je to preporucio Putin.
Kupuj poslanike drzavnim parama i funkcijama, razbijaj opoziciju nudeci clanstvu drzavne funkcije...i tako ce ili do revolucije(u sta sumnjam) ili do smrti vladati.
Putin? Ha ha ha...
A jel i Milu Djukanoviću to Putin preporučio, pošto on vlada 30 godina na taj način. Duže i od Putina.

To su u Srbiji fazoni koje je uvela ona vlast posle 5 oktobra. Demokratska navodno.
Prvi je Čeda Jovanović kao šef poslaničke grupe DOS-a krao poslaničke mandate drugih stranaka potkupljivanjem i mešetarenjem.
Kikibombona

#45539 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

Maraschino wrote: 17/06/2020 13:21 Vucic i Dodik su shvatili ovu igru a mislim da im je to preporucio Putin.
Ko je SDA-ovcima preporucio, posto oni rade identicno? :D
Duka Dizel II

#45540 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

A kako demokratija zna biti prividna, najbolje oslikava odrzavanje gej parade u Srbiji.
Nekadašnja demokratska vlast predvodjena najvidjenijim liberalima, gradjanistima i borcima za ljudska prava nikako nije mogla omogućiti normalno odrzavanje gej parade u Beogradu.
Dodje Vučić i ne samo da se gej parade odrzavaju normalno, nego i one grupe koje su nekad tukle učesnike parade, danas su zadužene za red i mir dok parada traje.
I pride, Vučić nam postavi gej premijerku. :)
Jel to demokratija?
Kikibombona

#45541 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 13:59 A kako demokratija zna biti prividna, najbolje oslikava odrzavanje gej parade u Srbiji.
Nekadašnja demokratska vlast predvodjena najvidjenijim liberalima, gradjanistima i borcima za ljudska prava nikako nije mogla omogućiti normalno odrzavanje gej parade u Beogradu.
Dodje Vučić i ne samo da se gej parade odrzavaju normalno, nego i one grupe koje su nekad tukle učesnike parade, danas su zadužene za red i mir dok parada traje.
Jel to demokratija?
Ovo mu je najbolji potez, penicilin za zatucane. Fakat iznenadjujuce da je bas on povukao takav potez.
MorningStar

#45542 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

:D :bih:
Maraschino

#45543 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Kikibombona wrote: 17/06/2020 13:44
Ko je SDA-ovcima preporucio, posto oni rade identicno? :D
Identicno kao Dodik sa svojim papcima i opozicijom?
Podsjeti me.
Maraschino

#45544 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 13:22
Maraschino wrote: 17/06/2020 13:10 Dok bjelosvjetske naivne budale shvate da ih je nasmijani Aca svo vreme lagao, necete imati ni demokratije ni ekonomije.
Šta ih je lagao?

Jedno je čemu se ti nadaš, drugo je realnost. Šta će se to desiti i promeniti? Čemu se nadaš?
Tacno tako, laze ih 8 godina da ce rijesiti kosovsko pitanje a sada je sigurno(a ja sam to znao i ranije) da taj bivsi cetnik to nece rijesiti bez obzira sto je stavio kravatu imjesto subare i kokarde.
Znali su oni dobro ko je on i zato je dobio podrsku EU inace, jos uvijek bi on bio u SRSu.
Duka Dizel II

#45545 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Maraschino wrote: 17/06/2020 14:20
Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 13:22
Šta ih je lagao?

Tacno tako, laze ih 8 godina da ce rijesiti kosovsko pitanje a sada je sigurno(a ja sam to znao i ranije) da taj bivsi cetnik to nece rijesiti bez obzira sto je stavio kravatu imjesto subare i kokarde.
Znali su oni dobro ko je on i zato je dobio podrsku EU inace, jos uvijek bi on bio u SRSu.
Ha ha ha...Pa nije Vučić taj koji sam može rešiti pitanje Kosova.
Dao im je Briselski sporazum što prethodne vlasti u Srbiji nikad ne bi potpisale. Nije Vučić kriv što ni taj sporazum EU nije bila u stanju implementirati na Kosovu, odnosno naterati Albance da ga primene.
Menjaju se briselske strukture i izaslanici, menjaju se predsednici SAD i tamošnje garniture, menjaju se vlasti na Kosovu. Rešenja nema pa nema.
Dve godine bezmalo potrošiše ubedjujući Albance da ukinu one takse.
Vučić je doveden da postigne sporazum koji će dovesti do konačnog rešenja, a ne da tek tako potpiše priznanje Kosova.
On je spreman da proda Kosovo i postane izdajnik. Čak i priprema javnost na to godinama. Ali nije baš toliko glup da budzašto stavi potpis.
Najgore je što EU nema šta da ponudi ni jednoj ni drugoj strani sem ispraznih obećanja o evropskoj budućnosti. Kosovarima ni vize ne žele ukinuti.

Šta ti misliš da će EU uvesti neke sankcije Srbiji, ako Vučić sutra ne nadje "rešenje za Kosovo"? Ha ha ha...
Bošnje i njihova nadanja...
Maraschino

#45546 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 15:00
Dao im je Briselski sporazum što prethodne vlasti u Srbiji nikad ne bi potpisale. Nije Vučić kriv što ni taj sporazum EU nije bila u stanju implementirati na Kosovu, odnosno naterati Albance da ga primene.
Menjaju se briselske strukture i izaslanici, menjaju se predsednici SAD i tamošnje garniture, menjaju se vlasti na Kosovu. Rešenja nema pa nema.
Vučić je doveden da postigne sporazum koji će dovesti do konačnog rešenja, a ne da tek tako potpiše priznanje Kosova.
On je spreman da proda Kosovo i postane izdajnik. Čak i priprema javnost na to godinama. Ali nije baš toliko glup da budzašto stavi potpis.
Najgore je što EU nema šta da ponudi ni jednoj ni drugoj strani sem ispraznih obećanja o evropskoj budućnosti. Kosovarima ni vize ne žele ukinuti.

Šta ti misliš da će EU uvesti neke sankcije Srbiji, ako Vučić sutra ne nadje "rešenje za Kosovo"? Ha ha ha...
I ti poceo koristiti Vuciceve vratolomije, konacno rjesenje, mijenjaju se pregovaraci, nama nista ne nude za uzvrat, Kosovari nisu implementirali...mani suplje, sve moze stati u dvije tri rijeci ''priznanje Kosova kao drzave'' ili zamrznuti konflikt gdje ce kosovo opet biti drzava a Srbija pod nekom vrstom sankcija.
Srbija moze dobiti samo drva u naramku za uzvrat, da se ne lazemo.
Duka Dizel II

#45547 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 17/06/2020 14:10
Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 13:59 A kako demokratija zna biti prividna, najbolje oslikava odrzavanje gej parade u Srbiji.
Jel to demokratija?
Ovo mu je najbolji potez, penicilin za zatucane. Fakat iznenadjujuce da je bas on povukao takav potez.
To je prednost autokratskih režima sa stabilnom većinom u odnosu na krhku demokratiju. Što mogu donositi nepopularne mere i vući poteze bez da im to ugrozi vlast.
To je Vučić uradio i na polju ekonomije. Skresao je plate u javnom sektoru i penzije, što mu je donelo fiskalnu stabilnost, a višak novca je iskoristio za investicije.
To su najnepopularnije moguće mere, ali on nije platio cenu na izborima.
U ova tri meseca pošteno se otvorio i sipao je novac šakom i kapom
Tako da, teško iko iz opozicije može s njim o ekonomiji
Duka Dizel II

#45548 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Maraschino wrote: 17/06/2020 15:16
Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 15:00

I ti poceo koristiti Vuciceve vratolomije, konacno rjesenje, mijenjaju se pregovaraci, nama nista ne nude za uzvrat, Kosovari nisu implementirali...mani suplje, sve moze stati u dvije tri rijeci ''priznanje Kosova kao drzave'' ili zamrznuti konflikt gdje ce kosovo opet biti drzava a Srbija pod nekom vrstom sankcija.
Srbija moze dobiti samo drva u naramku za uzvrat, da se ne lazemo.
Smešno. Što je babi milo, to joj se i snilo.
Možda kad bi se tebe pitalo. Ili one koji veruju da se sporovi još uvek rešavaju sankcijama i bombardovanjem Srbije.
Nema toga više drugar.
Da se moglo takvim pretnjama rešiti kosovski čvor, rešili bi ga davno...kad je odnos snaga na medjunarodnom planu bio mnogo povoljniji po Kosovare i mnogo manje složen.
Ko će to uvesti sankcije Srbiji zbog Kosova, kad ni pet zemalja EU ne priznaje Kosovo?
Nema konsenzusa po tom pitanju u EU, a kamoli u UN.

EU sve što može da uradi je da uspori integracije Srbije ili da prestanu podrzavati Vučića. Ali to je opet mač sa dve oštrice.
Maraschino

#45549 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Nista onda, Kosovo ostaje u sastavu Srbije.
Ovo sve do sada pada u vodu. Amerika na aparatima.

Pitat ce Vucic jel' vam dosta Kosovo, ostavite nam makar Presevsku dolinu i Vojvodinu.
Duka Dizel II

#45550 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

Maraschino wrote: 17/06/2020 15:57 Nista onda, Kosovo ostaje u sastavu Srbije.
Ovo sve do sada pada u vodu. Amerika na aparatima.

Pitat ce Vucic jel' vam dosta Kosovo, ostavite nam makar Presevsku dolinu i Vojvodinu.
Da,da...a onda će doći Amerikanci i spasiti Bosnu, Kosovo i naterati zle Srbe na poslusnost.
To je ta priča i zablude u kojima živi prosečni Bošnjo.

Ni Albanci više ne veruju u te priče. Dobili su otrežnjujuće šamare prilikom glasanja za prijem u UNESCO i Interpol.

Zato se iz Prištine sad čuju ovakve priče:

Spahiu: Srbiju treba pitati – kolika je cena za priznanje Kosova

https://www.kosovo-online.com/vesti/pol ... -10-6-2020
Post Reply