Dešavanja u Srbiji

MorningStar

#45476 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

O ovome pricam : :D
horkesh wrote: 16/06/2020 21:11
MorningStar wrote: 16/06/2020 20:05
Maraschino wrote: 16/06/2020 20:03

Jarane ti si jos u '45.god.
Vise niko ne krije kokardu dapace, njome se ponose i utrkuju ko je veci cetnik bio. Da se ne lazemo
Jarane jesi li bio u Novom Sadu ili Beogradu u poslednjih 10 god ?
Što samo 10 godina, je li to došlo do nekog kvalitativnog iskoraka od 2010. godine? Ili od 2012. godine, od kako je Vučić na vlasti?

Četništvo je u Srbiji potpuno rehabilitirano i izjednačeno s partizanskim pokretom, zar ne? Ako išta, partizani i komunisti se sve više demonizuju, dok se sve spone društva upiru da od četnika naprave good guys.
Građani Srbije malo znaju o ratovima u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina, a država ne radi gotovo ništa da to promijeni, zaključak je istraživanja koje je proveo Fond za humanitarno pravo iz Srbije u saradnji sa Demostatom i dnevnim listom Danas.
Izvještaj o obaviještenosti građana o ratnim zbivanjima, zločinima i primjeni poslijeratne pravde pokazao je da naprimjer 71 posto ispitanika nema saznanja da je Sarajevo skoro četiri godine bilo pod opsadom.

Oko 52 posto anketiranih ne zna navesti nijedan zločin počinjen nad srpskim stanovništvom u ratovima 1990-ih godina, a 64 posto ne zna navesti šta se desilo na poljoprivrednom dobru Ovčara kod Vukovara 1991.

Više od pola ispitanika reklo je da nema potrebu za informisanjem o suđenjima za ratne zločine, a tek 11 posto ih je navelo da ima potrebu za tim informacijama. Najčešće se informišu putem televizije, novina, interneta i radija, dok 54 posto anketiranih smatra da Radio-televizija Srbije treba prikazivati suđenja za ratne zločine.

O Haškom tribunalu imaju pretežno negativan stav, vjeruju da je neobjektivan i pristrasan.

https://www.klix.ba/vijesti/regija/istr ... /171219066
Možeš spomenuti i to koliko random tipova možeš vidjeti s Mladićevom majicom.
Prodavati četničke majice je u redu, sem kada Bakir šeta Knezom

https://www.vice.com/rs/article/jp83q3/ ... eta-knezom
Last edited by MorningStar on 16/06/2020 23:58, edited 1 time in total.
Maraschino

#45477 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

animals wrote: 16/06/2020 23:51

Ja ne moram sa srecom..
ali moram sa sto drugi naroda...
upetljao sam se ovdje u nesto bezvezno..
necu vise da napisem nista, jer mi se tlak vec podigao..
jebala vas i Srbija i Hrvatska...
Nije lako branit ocito.
laka ti noc.
horkesh

#45478 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 16/06/2020 23:56
horkesh wrote: 16/06/2020 23:53

Vjeruj, kako vrijeme prolazi, tako počinjem misliti da ti više nisi simpatični malograđanin koji brine samo za svoju guzicu. Takvih ima puuuno - nisi ti tako originalan kako misliš ;-)

Sada počinjem misliti da si ti jedan obični relativista i, na žalost, jedan od brojnih koji pokušavaju da se dodvore onim drugima tako što uriniraju po onome što oni percipiraju kao svoje - ali ne svoje.

Mladić, Šekovići, kokarda... Jesi li mogao još šta udrobiti? Sunce ti žarko, to poredi Šekoviće sa Beogradom i Novim Sadom, sve mrtvo ozbiljno :lol: I, šta veliš, ako ne nosi bradu i kokardu - nije to četnik, jelda? :thumbup:
Pa znas li sta je cetnik... mislim sta je tvoja definicija ?

Kako ja to uriniram po "svome" ? de samo pojasni ?

A za mladica sekovice i to ... savjetujem malo citanja i tako. :wink:
E, meni kad ljudi kažu da savjetuju malo čitanja i onda šeretski namignu... Znaš, ja ih odmah počnem ozbiljnije shvatati!

Mislim, nema veze ako su se ranije brukali i blamirali... To meni kad kaže da mi preporučuje čitanje, još oko četničkog pokreta, odmah se sav naježim i zapitam gdje sam sve u životu pogriješio :skoljka:

Samo me čudi - takav stručnjak i ekspert za četnički pokret, a ono - u Beogradu nigdje četnika! Ma, nijednog! Sve se to raja anacionalno zeza. Naročito kad si Jugosloven ;-)
Last edited by horkesh on 17/06/2020 00:04, edited 1 time in total.
animals

#45479 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Maraschino wrote: 16/06/2020 23:58

Ja ne moram sa srecom..
Nije lako branit ocito.
laka ti noc.
Cuj branim,,,
procitaj moje postove na ovoj temi, pa onda pricaj...
samo sam reagirao kad se cijeli narod optuziva..
Maraschino

#45480 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

animals wrote: 16/06/2020 23:59
Maraschino wrote: 16/06/2020 23:58

Ja ne moram sa srecom..
Nije lako branit ocito.
laka ti noc.
Cuj branim,,,
procitaj moje postove na ovoj temi, pa onda pricaj...
samo sam reagirao kad se cijeli narod optuziva..
Odvadit cemo.
Staces ih braniti kada se time ponose.
MorningStar

#45481 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

Maraschino wrote: 16/06/2020 23:56
Ne karikiraj ziv bio cetnika.
Znas li sta znaci kokarda, sta predstavlja subara, pa svako ima bradu...i svaki elemenat pojedinacno nije strasno ali sve skupa cine cetnika iz filmova.
Naravno da postoje salonski kao Mladic i dosta trenutnih politicara u Srbiji(Vucic, Nikolic, Seselj...)
Mladicu su cetnici ubili clanove porodice i to mu nije bio problem da im oprosti i da se druzi sa takvima a da se sveti Turcima alo Turcima.
I Nijemce je zaboravio ali Turke nije.
Ne karikiram po izgledu mada su se valjda zakleli pustati brade dok se kralj ne vrati.

A vise sam insinuirao na to da su monarhisti- sljedbenici ideje kraljevine (velike) srbije a znamo historijat zlocina kakve su pocinili.- pretezno ultra seljaci koji ni sami ne znaju sta znaci rijec monarhija.

I mislis da mladic je bio monarhista cekao povratak kralja i tako dalje ???
animals

#45482 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Maraschino wrote: 16/06/2020 23:42
animals wrote: 16/06/2020 23:28 Sutra ce te vas vecina otici na Cecin koncert u Sarajevu, a ovdje pricate gluposti..
tebi neko mjerilo pa mislis i drugima

drolja ne moze biti nego drolja.
Vrati se stranicu dvije nazad pa vidi sta sam ja napisao o njoj...
horkesh

#45483 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 16/06/2020 23:57 O ovome pricam : :D
Pričaš ti svašta nešto, ali nema te količine smajlija koja može sakriti činjenicu da ti ne znaš kome si replicirao, odnosno da ne znaš obično dugme potrefiti.

Hajd' sad, malo se vrati unazad pa vidi na koji si ti post taj video postavio, o veliki jugoslovenski genije.

Image
MorningStar

#45484 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

horkesh wrote: 16/06/2020 23:59

E, meni kad ljudi kažu da savjetuju malo čitanja i onda šeretski namignu... Znaš, ja ih odmah počnem ozbiljnije shvatati!

Mislim, nema veze ako su se ranije brukali i blamirali... To meni kad kaže da mi preporučuje čitanje, još oko četničkog pokreta, odmah se sav naježim i zapitam gdje sam sve u životu pogriješio :skoljka:

Samo me čudi - takav stručnjak i eskpert za četnički pokret, a ono - u Beogradu nigdje četnika! Ma, nijednog! Sve se to raja anacionalno zeza. Naročito kad si Jugosloven ;-)
Malo si maliciozno napisao u Beogradu nigdje cetnika - to se mnogo razlikuje od pocetka moje rasprave sa maraschinom koji je poceo o "svi su isti" pa ti uletio ? Vidis ? :wink:
MorningStar

#45485 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

horkesh wrote: 17/06/2020 00:03
Pričaš ti svašta nešto, ali nema te količine smajlija koja može sakriti činjenicu da ti ne znaš kome si replicirao, odnosno da ne znaš obično dugme potrefiti.

Hajd' sad, malo se vrati unazad pa vidi na koji si ti post taj video postavio, o veliki jugoslovenski genije.

Image
Pa ti si to isto uradio dok sam pricao sa maraschinom sad se pravis svetom marijom :lol:
horkesh

#45486 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 17/06/2020 00:03
horkesh wrote: 16/06/2020 23:59

Samo me čudi - takav stručnjak i eskpert za četnički pokret, a ono - u Beogradu nigdje četnika! Ma, nijednog! Sve se to raja anacionalno zeza. Naročito kad si Jugosloven ;-)
Malo si maliciozno napisao u Beogradu nigdje cetnika - to se mnogo razlikuje od pocetka moje rasprave sa maraschinom koji je poceo o "svi su isti" pa ti uletio ? Vidis ? :wink:
Opet wink :roll:

Je li ti, stvarno, misliš da ti ovdje ispadaš cool kad svaki post završiš namigivanjem?

Mislim, ne znaš potrefiti dugme za quote gdje treba, ali osjećaš se prozvanim da drugima dijeliš lekcije o tome "jesu li bili u BG" i o tome šta je moderno četništvo.

Šta veliš, maliciozno reći da u Beogradu ima četnika? Oooo, sinko... samo nastavi. Wink ;-)
Duka Dizel II

#45487 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

horkesh wrote: 16/06/2020 23:08
Duka Dizel II wrote: 16/06/2020 22:59
horkesh wrote: 16/06/2020 22:45

Samo, pošto si već rekao da nisi imao nikakvih dubljih rasprava o bilo kojoj od bitnih ili aktuelnih tema s domaćinima u Srbiji - na osnovu čega ti ovdje iznosiš bilo kakve tvrdnje o običnom narodu u Srbiji?
A priče o četnicima i ratovima su dakako uvek bitne i aktuelne.
Ja kad sednem s nekim Madjarom, nemamo o čemu dublje razgovarati, dok ne pretresemo dogadjaje iz srpsko-madjarskih ratova.

Kojim dobrom si ti uopšte i dolazio u Srbiju?
Jesam li to možda trebao pozivnicu od tebe lično da dobijem da bih smio otići u Srbiju?

Čuj ti, molim te, preispitivanja. Otkud ti u Srbiji :lol:

Kao što sam već naglasio, nekoliko puta, sve je super dok se ne zagrebe patina. A ta patina nije prepričavanje nekih davnih srpsko-mađarskih (?!) ratova, nego nedavna prošlost i osporavanje osnovnih identitetskih stvari današnjice. Molim te lijepo, svako malo na televizijama s nacionalnim frekvencijama gostuju uvaženi lingvisti i etimolozi koji, eto, donose i odluke - odluke! - da se bosanski jezik ne smije zvati tako.

Jbt, u Srbiji i dalje misle da nije bilo opsade Sarajeva, da su Bošnjaci sami sebe granatirali, da je oko Srebrenice stradalo 3.200 civila i slični mitovi. I u to vjeruju svi, od tinejdžera do penzionera, jer - 30-godišnja propaganda. Četničke majice možeš kupiti na Knez Mihajlovoj, Kalemegdanu, autobuskoj stanici, čiča Draža je antifašist i cool lik...

Ali, eto, sve je to, inače, super, just don't mention the war :lol:
Kao prvo, ja koliko znam, u Srbiji je zvanično bosanski priznat kao jezik.
Šta misle razni lingvisti o tome je manje bitno. Oni niti gostuju toliko na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (jer nisu mnogo zanimljivi javnosti) ,a još manje donose neke odluke kako kažeš.

Mene samo interesuje kojim ti povodom dolaziš u Srbiju, kad sa svojim domaćinima insistiraš na identitetskim pitanjima, politici i ratu.
Maraschino

#45488 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

MorningStar wrote: 17/06/2020 00:01
Maraschino wrote: 16/06/2020 23:56
Ne karikiraj ziv bio cetnika.
Znas li sta znaci kokarda, sta predstavlja subara, pa svako ima bradu...i svaki elemenat pojedinacno nije strasno ali sve skupa cine cetnika iz filmova.
Naravno da postoje salonski kao Mladic i dosta trenutnih politicara u Srbiji(Vucic, Nikolic, Seselj...)
Mladicu su cetnici ubili clanove porodice i to mu nije bio problem da im oprosti i da se druzi sa takvima a da se sveti Turcima alo Turcima.
I Nijemce je zaboravio ali Turke nije.
Ne karikiram po izgledu mada su se valjda zakleli pustati brade dok se kralj ne vrati.

A vise sam insinuirao na to da su monarhisti- sljedbenici ideje kraljevine (velike) srbije a znamo historijat zlocina kakve su pocinili.- pretezno ultra seljaci koji ni sami ne znaju sta znaci rijec monarhija.

I mislis da mladic je bio monarhista cekao povratak kralja i tako dalje ???
Krenes fino i onda na kraju zakomplikujes.
Cetnici '91-'95 g. nisu isti kao '41-'45 g. Mozda su cetrdesetih cekali kralja koji je pobjegao da se vrati i u tom cekanju pocinili strasne zlocine(i medju srpskim narodom) a ovi u zadnjem ratu su bili kopije onih iz cetrdesetih. Jedino sta su zapamtili su svirepost zlocina. da li skoljena na koljeno ili iz filmova ali su obim i uzas tih zlocina bili isti...sto nije smetalo Mladicu pa se zato kaze da je i on cetnik.
horkesh

#45489 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 17/06/2020 00:04
horkesh wrote: 17/06/2020 00:03

Image
Pa ti si to isto uradio dok sam pricao sa maraschinom sad se pravis svetom marijom :lol:
Sinko... ja sam replicirao na konkretan post, s konkretnom replikom. Također, poslije nisam poricao da je to taj post na koji sam htio replicirati :-)

Ti si, em fulio post na koji si htio replicirati (a to si već dokazao onda kad si quotao post na koji si ZAISTA htio replicirati), em poslije glumio da je to upravo ono što si to htio... A sada se vadiš tako što je neko drugi to isto uradio :lol:

Ne znam ni ja što me to čudi. Beskičmenjaštvo često proizvodi takve slučajeve poput tebe. Bilo je iz aviona jasno da si ti htio malo Duki da se dodvoriš. Wink ;-)
asker

#45490 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by asker »

Maraschino wrote: 16/06/2020 23:56 I Nijemce je zaboravio ali Turke nije.
Pa vidis druze da nam i forumske kolege svako malo provlace Tursku, evo i na ovoj temi.

To se kod njih podrazumjeva. Ono nemogu naci nista za ABiH i Bosnjake, ma izvuci Tursku iz naftalina isto je to.
asker

#45491 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by asker »

animals wrote: 16/06/2020 23:44
omar little wrote: 16/06/2020 23:42 porediti njemacku i srbiju po pitanju genocida i kolektivnim nosenjem sa odgovornoscu moze samo sramotno neobrazovan covjek ili bijedno djubre. trece nema.
Ajd prosetaj, da ti ne bi prijavio post..
koji se ti klinac petljas u politiku..
idi pravi corbu...i ako si meni rekla da sam djubre, nemoj da ti sjebem sve po spisku...
Tvoj post treba prijaviti!
Nije te ni pomenula, sto se trpas?
horkesh

#45492 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Duka Dizel II wrote: 17/06/2020 00:07
Duka Dizel II wrote: 16/06/2020 22:59

A priče o četnicima i ratovima su dakako uvek bitne i aktuelne.
Ja kad sednem s nekim Madjarom, nemamo o čemu dublje razgovarati, dok ne pretresemo dogadjaje iz srpsko-madjarskih ratova.

Kojim dobrom si ti uopšte i dolazio u Srbiju?
Jesam li to možda trebao pozivnicu od tebe lično da dobijem da bih smio otići u Srbiju?

Kao što sam već naglasio, nekoliko puta, sve je super dok se ne zagrebe patina. A ta patina nije prepričavanje nekih davnih srpsko-mađarskih (?!) ratova, nego nedavna prošlost i osporavanje osnovnih identitetskih stvari današnjice. Molim te lijepo, svako malo na televizijama s nacionalnim frekvencijama gostuju uvaženi lingvisti i etimolozi koji, eto, donose i odluke - odluke! - da se bosanski jezik ne smije zvati tako.

Jbt, u Srbiji i dalje misle da nije bilo opsade Sarajeva, da su Bošnjaci sami sebe granatirali, da je oko Srebrenice stradalo 3.200 civila i slični mitovi. I u to vjeruju svi, od tinejdžera do penzionera, jer - 30-godišnja propaganda. Četničke majice možeš kupiti na Knez Mihajlovoj, Kalemegdanu, autobuskoj stanici, čiča Draža je antifašist i cool lik...

Šta misle razni lingvisti o tome je manje bitno. Oni niti gostuju toliko na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (jer nisu mnogo zanimljivi javnosti) ,a još manje donose neke odluke kako kažeš.

Mene samo interesuje kojim ti povodom dolaziš u Srbiju, kad sa svojim domaćinima insistiraš na identitetskim pitanjima, politici i ratu.
Ti, generalno, slabo šta znaš, ali pokazuješ i zavidnu razinu neznanja o stvarima o kojima ne želiš da znaš. No, to je generalno bolest čitavog srpskog društva, tako da - oprošteno ti je.

Odjednom odlučio glumiti kako ne zna šta se dešava u Srbiji... Hajde de, i to je neka strategija.

Upitaj malo Odbor za standardizaciju srpskog jezika pri SANU ima li službeni stav o bosanskom jeziku.

Da, Odbor za standardizaciju srpskog jezika ima stav o bosanskom jeziku. I shit you not.

Možeš, usput, upitati i voditelje na srbijanskim televizijama zašto odbijaju koristiti sintagmu "bosanski jezik". Short answer - jer je SANU tako rek'o.

Tebe i dalje zanima koji ću ja klinac u Srbiji, kad tamo dolazim da provociram naše dobre srpske domaćine temama poput jezika, genocida i nacije? Awwww... Gdje su ona divna, dobra vremena kad si mi mogao stati na granicu i reći "koji ćeš ti ku*ac u Srbiji, balijo" (true story).
MorningStar

#45493 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

horkesh wrote: 17/06/2020 00:06

Je li ti, stvarno, misliš da ti ovdje ispadaš cool kad svaki post završiš namigivanjem?

Mislim, ne znaš potrefiti dugme za quote gdje treba, ali osjećaš se prozvanim da drugima dijeliš lekcije o tome "jesu li bili u BG" i o tome šta je moderno četništvo.

Šta veliš, maliciozno reći da u Beogradu ima četnika? Oooo, sinko... samo nastavi. Wink ;-)
Daleko od toga, naravno da ima - ali je maliciozno reci da su svi cetnici :wink: :D
MorningStar

#45494 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

horkesh wrote: 17/06/2020 00:15

Ti, generalno, slabo šta znaš, ali pokazuješ i zavidnu razinu neznanja o stvarima o kojima ne želiš da znaš. No, to je generalno bolest čitavog srpskog društva, tako da - oprošteno ti je.

Odjednom odlučio glumiti kako ne zna šta se dešava u Srbiji... Hajde de, i to je neka strategija.

Upitaj malo Odbor za standardizaciju srpskog jezika pri SANU ima li službeni stav o bosanskom jeziku.

Da, Odbor za standardizaciju srpskog jezika ima stav o bosanskom jeziku. I shit you not.

Možeš, usput, upitati i voditelje na srbijanskim televizijama zašto odbijaju koristiti sintagmu "bosanski jezik". Short answer - jer je SANU tako rek'o.

Tebe i dalje zanima koji ću ja klinac u Srbiji, kad tamo dolazim da provociram naše dobre srpske domaćine temama poput jezika, genocida i nacije? Awwww... Gdje su ona divna, dobra vremena kad si mi mogao stati na granicu i reći "koji ćeš ti ku*ac u Srbiji, balijo" (true story).
U jesi zafrkan neki izgleda i ti... dodjes i provociras ih po beogradu a posto si zafrkan ne smije ti nitko nista . Pocinjem da sumnjam u tvoje odlaske u isti .Da nisi u Biogradu bio :D
horkesh

#45495 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 17/06/2020 00:25

Daleko od toga, naravno da ima - ali je maliciozno reci da su svi cetnici :wink: :D
Ti si tvrdio da u Srbiji uopšte nema četnika, tako da - pozdravljam napredak.

Nisu svi četnici. Samo većina dijeli četničke svjetonazore.
Maraschino

#45496 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Osim malo partizana i polupartizana svi drugi bi se ponosili.
MorningStar

#45497 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

horkesh wrote: 17/06/2020 00:30

Ti si tvrdio da u Srbiji uopšte nema četnika, tako da - pozdravljam napredak.

Nisu svi četnici. Samo većina dijeli četničke svjetonazore.
hmmm mos me samo podsjetiti gdje u kojem postu sam to tvrdio?

Ne ne slazem se da dijeli vecina cetnicke svjetonazore.

Sta je cetnicki svjetonazor - tvoja definicija to jest sta je definicija cetnika po tebi ?
horkesh

#45498 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 17/06/2020 00:27

U jesi zafrkan neki izgleda i ti... dodjes i provociras ih po beogradu a posto si zafrkan ne smije ti nitko nista . Pocinjem da sumnjam u tvoje odlaske u isti .Da nisi u Biogradu bio :D
Ooo, je li se to opet pokušavaš Duki ulizati. Kako ste samo slatki :thumbup:

Nije teško biti zafrkan pored takvih poput tebe, realno. Ode, šuti, trpi, ulizuje se, jugosloven je i onda kaže - ma nema u Srbiji četnika, nisu oni nacionalisti :lol:

Mene su, sinko, šamarali srpski policajci na granici jer sam balija i skidali s autobusa u vrijeme kad je baš bilo zajebano.

Samo mi trebaš ti, anacionalni jugosloven, da mi pametuješ kako ih ja provociram :skoljka:

Opet ponavljam, ne sporim ja tebi pravo da budeš šutljiva ameba. To je tvoje lično pravo i trebaš da se ponosiš s tim. Wink ;-)
MorningStar

#45499 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MorningStar »

horkesh wrote: 17/06/2020 00:33

Nije teško biti zafrkan pored takvih poput tebe, realno. Ode, šuti, trpi, ulizuje se, jugosloven je i onda kaže - ma nema u Srbiji četnika, nisu oni nacionalisti :lol:
Mene su, sinko, šamarali srpski policajci na granici jer sam balija i skidali s autobusa u vrijeme kad je baš bilo zajebano.

Samo mi trebaš ti, anacionalni jugosloven, da mi pametuješ kako ih ja provociram :skoljka:

Opet ponavljam, ne sporim ja tebi pravo da budeš šutljiva ameba. To je tvoje lično pravo i trebaš da se ponosiš s tim. Wink
Pa jaci smo ako smo dvojica mozda imamo sansu protiv tebe, kad vec beogradjani nisu imali :D Cuj samarali te... kako su smjeli ? Ti se pozdravio ono dobar dan gospodine cetnik a oni :lol:

Jok otici cu da se raspravljam ko je poceo rat :lol: ima zivota i osim rata cetnika balija ustasa ikona turaka i ne znam cega vise :D

Nego ... dje sam ja rekao da nema cetnika u srbiji ono de me podsjeti samo.

I opet preskaces sa definicijama pitanjima i tako .... kreces klasicno kad se ostane bez argumenata bla bla buu buuu blaaaaagh :lol:
Last edited by MorningStar on 17/06/2020 00:39, edited 1 time in total.
horkesh

#45500 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

MorningStar wrote: 17/06/2020 00:35
horkesh wrote: 17/06/2020 00:33

Pa jaci smo ako smo dvojica mozda imamo sansu protiv tebe, kad vec beogradjani nisu imali :D

Nego ... dje sam ja rekao da nema cetnika u srbiji ono de me podsjeti samo.

I opet preskaces sa definicijama pitanjima i tako .... kreces klasicno kad se ostane bez argumenata bla bla buu buuu blaaaaagh :lol:
O, mati mila. Opet to na kraju posta osjeća potrebu da ima neku neartikulaciju, ako nije smajli onda je - bla bla buu... :-)

Kakvim, bolan, definicijama? Ti, momče, ne možeš priznati da nisi znao dugme pogoditi pri quotanju ovdje, a očekuješ da ja tebi serviram neke definicije :lol:

Nisam znao da je to toliki problem otići u Beograd i reći šta misliš i kako se osjećaš. Mislim, očito da tebi jeste, ali moraš pokušati da shvatiš da nisu baš svi ljudi na ovome svijetu neke anacionalne muhe koje samo uz vjetar lete.

Tebi baš toplo oko srca kad te Beograđani lajkaju, awwww :-D

Wink ;-)
Post Reply