Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ferratilis wrote: ↑16/06/2020 09:23
Imas sta igrat cijelo ljeto, a sve solidni naslovi Samo bi ti jos preporucio da nekad uzmes i DLCs za Arkham Knight, solidni su.
Uzeo je sve ogromne open world igre, ja taj spisak ne bih za 2 godine uspio zavrsiti
Raja koliko imate godina? Nedavno je na drugom forumu neko pitao i bas sam se iznenadio na PS4 temi su vecina bili 35+ i bio sam jedan od najmladjih sa svojih 29 godina
Moze li mi neko preporuciti gdje mogu odnijeti PS4 controller na ciscenje ili servisiranje - u Sarajevu. Imam problema sa lijevom analognom tipkom - prekidi u trcanju pa sam vidio da je najvjerovatnije taj dio zaprljan od prasine (no ako ne bude to problem, onda da moze zamijeniti dio).
ferratilis wrote: ↑16/06/2020 12:56
I meni je 29 30 u januaru, uhvati me panika kad pomislim
ja sam napunio 36 u januaru. Za nepunih 6 mjeseci imat cu 37. bas se omatorilo. al eto ovo mi je jedini porok. ne pijem, ne pusim, ne kockam, ne kurvam se. tako da mi je ovo bas dobar ispusni ventil.
ja sam napunio 36 u januaru. Za nepunih 6 mjeseci imat cu 37. bas se omatorilo. al eto ovo mi je jedini porok. ne pijem, ne pusim, ne kockam, ne kurvam se. tako da mi je ovo bas dobar ispusni ventil.
Dok nisi zakasnio porok broj četri preferiraj
Igra li ovdje ko ispod 30 god
mladje generacije preferiraju PC. mom burazu je 22 godine, i samo igra na kompu. Plejku upali samo kada mu komp ne radi. Dok meni igranje na PC-ju nije prirodno. ja sam dijete konzole i to cu i ostati. a sto se poroka tice. heh nisam ja takav tip. ja to mogu samo sa trebom u koju se zacopam.
Osim što spoileri ne daju cjelovitu sliku o priči, neki su jednostavno netočni i potpuno izmišljeni. Primjerice, kružio je lažni spoiler da je jedan lik u igri transrodna osoba i da je ljuta jer ne može ići na operaciju promjene spola. Smiješno je sve to, jer kao prvo – lik kojega se proglasilo transrodnom osobom to uopće nije, a kao drugo – priča o promjeni spola je totalno izmišljena. Proglašavanje ove igre megafonom liberalnih perverzija, prije nego ju je itko igrao, bila je veća agenda od bilo koje „SJW propagande“ kakve u igri zapravo nema onako kako su neki mislili da je ima. Ništa se igraču ne gura pod nos i nema dijela u igri gdje se homoseksualno opredjeljenje glavne junakinje slavi kao spas za čovječanstvo. To nije priča/propaganda igre The Last of Us Part II.
Moguće je tako podesiti težinu igre prema pet kategorija, što znači 25 mogućih postavki težine, a kasnije će biti dodane i nove, poput permadeath opcija. Želite maksimalnu težinu protivnika, ali ne i siromaštvo resursa? Moguće je to naštimati.
Zvuk je neugodno dobar, a kad kažem neugodno to znači da realistično dočarava različite patnje neprijatelja prilikom umiranja. Čujete tako grcanja i gušenja u krvi i ponekad to zna biti malo uznemirujuće. Tradicionalno su jeziva i glasanja zaraženih protivnika, ali tu Half-Life po mom mišljenju još nije nadmašen.
The Last of Us Part II traje oko 23 sata (barem je meni toliko trebalo za prvi prelazak) te već nakon 20-ak sati djeluje pomalo rastegnuto, da ne kažem ustajalo.@klixoris
Ocjene su to, te sam stavio tri kao “lošije” koje sam ja našao, uglavnom njima je loše to što je igra prenasilna i zamislite oni su se previše udaljili od pozitivne priče iz prvog dijela
Glavno mi je kad u ovim hvalospjevima ljudi navode neke satove tipa cereal killer i slično, za koje nismo čuli do sad. Meni više vrijedi ocjena easy allies, gameinformer, acg nego tamo nekih.
Od ovih većih sam vidio jedino gamespot da je dao srednju ocjenu 8/10 a eto oni gore nisu navedeni, ostali su svi dali veće ocjene.
Mislim da je ovaj lik najobjektivniji od svih tih velikih sajtova koji moraju paziti sta ce napisati. Cim vidim te silne 10/10 odmah znam da nesto tu nije kako treba. Svakako treba paziti da se oslanja previse na te recenzije velikih i poznatih jer cesto navedu na pogresno. BIlo je skroz lose ocjenjenih igara u kojima sam uzivao, a neke su bile tako zakucane ocjene a igre bezveze i pune bugova.
Vjerujem da je grafika dobra, gameplay vjerovatno isto tako ali prica i likovi kvare to sve.
I ovo mi se cini dosta realno prema svemu onome sto sam vidio od leakova igre.
arnes_king wrote: ↑16/06/2020 17:08
Mislim da je ovaj lik najobjektivniji od svih tih velikih sajtova koji moraju paziti sta ce napisati. Cim vidim te silne 10/10 odmah znam da nesto tu nije kako treba. Svakako treba paziti da se oslanja previse na te recenzije velikih i poznatih jer cesto navedu na pogresno. BIlo je skroz lose ocjenjenih igara u kojima sam uzivao, a neke su bile tako zakucane ocjene a igre bezveze i pune bugova.
Vjerujem da je grafika dobra, gameplay vjerovatno isto tako ali prica i likovi kvare to sve.
I ovo mi se cini dosta realno prema svemu onome sto sam vidio od leakova igre.
drug sve je to individualno. neko ce je smekati, neko ne. a treci ce biti ni tamo ni vamo. ja sam uradio preorder, i jedna cekam da zaigram i sam donesem neki sud. Neki su mi hvalili FAR CRY 5 i Deux, a te dvije igre nisu mi nikako legle. Dok su kudili Days Gone, a meni je fantastika. jednostavno sve je to do licnog smeka.
Ne znam kakve igre inace igras, ali Tekken bi ti preporucio samo ako mislis ozbiljno igrat online. Od fighting igara je najteza za savladat, pa vidi da li ti odgovara.
ferratilis wrote: ↑16/06/2020 21:56
Vidim da Paypal prodaje razne gift kartice direktno na sajtu, izmedju ostalog i za PSN. Da li je neko uzimao od njih i ferceraju li kod nas?